SELAMÜN ALEYKÜM RABBİMİN SEVDİĞİ KULUN İSMİYLE ŞEREFLENEN KARDEŞİM KUSURA BAKMAYIN RAHATSIZLIK VERİYORUM AMA 20 GÜNLÜK HATİM LİSTESİNDEKİ CUZUNUZU OKUDUNUZMU RABBİME EMANRTSİNİZ BENİM İÇİN ETTİĞİNİZ O DUALARA AMİN RABBİM RAZI OLSUN SIK SIK GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE ÖZLETİYORSUNUZ KENDİNİZİ ÖZLETMEYİN GÜZEL KARDEŞİM
ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim..Estağfirullah kardeşim. ne demek..
Okundu yazabilirsiniz inşaAllah.. foruma cevap yazamadığım için siz kusuruma bakmayın kardeşim. amin, Rabbim sizi de razı olduğu kulları arasına dahil eylesin can bacım. siz de özleniyorsunuz :guleguleAllah razı olsun hatırlamış olduğunuz için..Biraz yoğunluğumuz vardı bu aralar kardeşim. Daha sık görüşmek üzere inşaAllah.. Allah'a emanetsiniz..B)
Okundu yazabilirsiniz inşaAllah.. foruma cevap yazamadığım için siz kusuruma bakmayın kardeşim. amin, Rabbim sizi de razı olduğu kulları arasına dahil eylesin can bacım. siz de özleniyorsunuz :guleguleAllah razı olsun hatırlamış olduğunuz için..Biraz yoğunluğumuz vardı bu aralar kardeşim. Daha sık görüşmek üzere inşaAllah.. Allah'a emanetsiniz..B)