herkese selamlar.az önce üye oldum siteye çok güzel şeyler vardı herkesin emeklerine sağlık....ben sizlere bişeler danışmak istiyorum...lütfen bu siteyle alaksız demeyin.sizin nasihatlerinize ihtiyacım var.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .benim bi birlikteliğim vardı benim yaptaığım bi hatadan dolayı bitti dedi.sonra bana sana hakkımı helal etmiyorum ben herşeyimi sana göre planladım hayatımı mahfettin gibi şeler dedi.benimde hayatta korktuğum en çok şeyde birinin hakkını almak ve ahirett e bu yüzden karşılaşmak.bende hakkını helal etmedi die ilişkinin devamlılığı için herşeyi yaptım.özür dilemek vs. gibi şeler.neyse devam ettik sonra ama birbirimize güvenimiz kalmadı artık ve sanki ruhumu şeytana sattım diye bi tabir varya aynen öle hissediyorum kendimi.herşeyden sanki dinimden bie soğudum.onun varlığı beni günaha teşvik ediyo belkidebir suçlu arıyorum ama böle hissediyorum ...şimdi ayrılsam hakkını helal etmicek die korkuyorum ne yapmam lazım bana yardım edin lütfen.Allaha emanet olun.şimdiden tşkler