Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardımcı olun lütfen (1 Kullanıcı)

sorunlu

Kayıtlı Kullanıcı
herkese selamlar.az önce üye oldum siteye çok güzel şeyler vardı herkesin emeklerine sağlık....ben sizlere bişeler danışmak istiyorum...lütfen bu siteyle alaksız demeyin.sizin nasihatlerinize ihtiyacım var.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .benim bi birlikteliğim vardı benim yaptaığım bi hatadan dolayı bitti dedi.sonra bana sana hakkımı helal etmiyorum ben herşeyimi sana göre planladım hayatımı mahfettin gibi şeler dedi.benimde hayatta korktuğum en çok şeyde birinin hakkını almak ve ahirett e bu yüzden karşılaşmak.bende hakkını helal etmedi die ilişkinin devamlılığı için herşeyi yaptım.özür dilemek vs. gibi şeler.neyse devam ettik sonra ama birbirimize güvenimiz kalmadı artık ve sanki ruhumu şeytana sattım diye bi tabir varya aynen öle hissediyorum kendimi.herşeyden sanki dinimden bie soğudum.onun varlığı beni günaha teşvik ediyo belkidebir suçlu arıyorum ama böle hissediyorum ...şimdi ayrılsam hakkını helal etmicek die korkuyorum ne yapmam lazım bana yardım edin lütfen.Allaha emanet olun.şimdiden tşkler

H@k@n

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer sevmiyorsan güven kalmadı ise beraberliği devam ettirip daha fazla günaha girmeni hiç tavsiye etmem..Ama bir parça bile ümidin varsa ikinizin yapabileceğine dinen nikahlanın. Yanlış bilmiyorsam "Rambibim sevdiği kullardan kul hakkı ile gelenler için hakkı olanlardan sevdiği kul için helallik istermiş.."yani sen doğru ol başka günaha gitme rabbimin istediği gibi yaşa ozaman rabbim mutlaka sana yardım edecektir...

Ama bir birinize güvenmiyorsanız ilgi duymuyorsanız ve bu işin geleceği yok ise bu beraberlik seni daha çok günaha sokacaktır. Bence bitir ve gönlünü almayı dene...zaten birbirinize haramsınız dahada çok günaha giriyorsunuz..Rambimden merhamet dile inşallah senin adına ondan helallik dileyecektir..

sorunlu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hakan kardeşim........birazda olsa rahatladım.öncelikle bakacam güven ortamını sağlayabilirmiyiz die baktım olmuyo inş.Allah zor durumda bırakmaz beni mahşerde hayırlı günler....

H@k@n

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Allah 'a sığın kardeşim İnşallah Allah'u teala yar ve yardımcın olur..
"Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok. O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler istemek talebinde olmadığınız halde, halklara da kabul ettirir, onları da razı eder. Onun için, bu hizmette, doğrudan doğruya, yalnız Cenâb-ı Hakkın rızasını esas maksat yapmak gerektir. "

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt