Söylicek Bişey Yok Hepsi Birbirinden Güzel Allah Razi Olsun
amin, ecmain inşaAllah. selametle..B)
Söylicek Bişey Yok Hepsi Birbirinden Güzel Allah Razi Olsun
Çok güzel yaaa
ühühü bende yapmak istiyorum böyle :a
cok güzeller ya cok zor olmalı cızılmesi emeğine sağllık kardeşimmmm....
Selamün Aleyküm canım benim resimler çok güzeldi gerçekten.. Mükemmel ve muntazam bir sanat tezhip.. Gözlerimize hitap etti..Hele ki Yüce Rabbimizin lafz'ları ile daha da harika oluyor. Allah razı olsun canım benim..Güzel yüreğine sağlık..Paylaştığın için teşekkürler..Rahman ve Rahim olana emanetsin güzel kardeşim..Selam ve dualar ile...B)
niğdeli emeğine sağlık canım çok güzelmiş
ben hat sanatını çok severim bide ebru tabiii
bi ara hatla ilgilendim yazmaya çalıştım onada yazmak denirse
bir iki cümle işte...senin gösterdiklerin gibi mükemmel değil...
Tezhiple meşguliyetim olmuştu..Ancak bunlar bambaşka tasarımlar..Paylaşımınız için Allah razı olsun..
Selam ve duayla...
selamün aleyküm kardeşim bunlar tekkelime ile harika hepsini kopyoladım hakkını helal et eline gönlüne sağlık allaha emanet ol kardeşim benim
Selamunaleyküm; Sübhanallah,insanı bambaşka duygulara sürükleyen nefis bir çalışma,hayranlıkla izleyip bakakaldım. Allah(CC) razı olsun,gecemizi aydınlattınız. Emeğinize,ellerinize sağlık "niğdeli kardeşim" Demek orada oturmuyorsunuz!, ben zaten o yazının içerisinde bir hoşluk bir gizli espri mahiyetinde değinmiştim.Rabbim gayretleri nizi boşa çıkarmasın inşaallah, hayra vesile kılsın,sevabı ve ecrinden misliyle nasibdar eylesin.Selam ve dua ile AEO.
bugüzel paylasimlarin icin Cok sagol
ALLAH Razi olsun
Esselamun aleyküm canım kardeşim Rahman razı olsun hat sanatı ilgilendiğim alandardan ve çok severim ders aldığım dönemlerime götürdünüz beni teşekkür ederim
Rabbim sizin ömrünüzü bu güzelliklerle donatsın inşaallah selam ve dua ile....B)
çok güzeller..bu çalışmaları umarım kolaylıkla bulur ve alırız...muhteşem duruyorlar...
paylaşımınız için.t.ederim..selametle kalın...