Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Yalanı kâğıda bile yazmadım" (2 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM SÜPER Bİ İBRETLİK HİKAYE ALLAH(C.C) RAZI OLSUN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.
RABBİM BİZLERİ DOĞRULUKTAN AYIRMASIN. O'NA LAYIK OLAN KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAH. AMİNNNN...
RABBİME EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM.

ve aleyküm selam abim, Rabbul alemin sizden de her daim razı ve hoşnut olsun inşaAllah. Sağolasınız, duanıza kalbi aminler Murat abim. Rabbimiz c.c. icabet etsin inşaAllah..
ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullah.. Fii emanillah..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm canım kardeşim
Çok güzel paylaşımdı Rahman razı olsun sevabınıza yazsın inşaallah.
Rabbimin mağfireti üzerinizden hiç eksilmesin inşaallah.

Selam ve dua ile...B)

ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim..
Sağolun, eksik olmayın inşaAllah..Dualarınıza amin güzel kardeşim, bil mukabele..
Rabbul alemin sizden de ebeden daimen razı olsun, ecrinizi en hayırlı şekilde versin inşaAllah..B)
Fii emanillah..selam ve baki dualar ile..B)

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel paylaşımdı rabbim bizi dogru yoldan ayırmasın amin selam ve dua ile

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ALLAH RAZI OLSUN güzel bi paylaşımdı emeğine sağlık.bu gün iş yerinde okuttum arkadaşlara bu yazıyı.selametle AEO

selamun aleyküm.. amin ablacım, Allah u Teala sizden de razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah.
Rabbimize c.c. emanetsiniz inşaAllah figen ablam. selam ve baki dua ile..B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
663. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"insan sabaha erişince, organları, dili susturup, şöyle derler: Hakkımızda Allahtan kork! Çünkü biz, seninle beraberiz, doğru olursan biz de doğru oluruz, eğri olursan biz de eğri oluruz."
Ebû Saîd radıyallahu anh. Tirmizî.

ES SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.NE GÜZEL BİR HİKAYE PAYLAŞMIŞSIN BİZLERLE.ELLERİNE GÖNLÜNE SAĞLIK.DERS ALINACAK BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN SENDEN.DAİMİ DUALARIMDASIN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.SELAMETLE.....:HB)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
663. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"insan sabaha erişince, organları, dili susturup, şöyle derler: Hakkımızda Allahtan kork! Çünkü biz, seninle beraberiz, doğru olursan biz de doğru oluruz, eğri olursan biz de eğri oluruz."
Ebû Saîd radıyallahu anh. Tirmizî.

ES SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.NE GÜZEL BİR HİKAYE PAYLAŞMIŞSIN BİZLERLE.ELLERİNE GÖNLÜNE SAĞLIK.DERS ALINACAK BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN SENDEN.DAİMİ DUALARIMDASIN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.SELAMETLE.....:H

ve aleyna aleyküm selam canım kardeşimB) hoşgeldin, sefalar getirdin..nasılsın, iyisindir görüşmeyeli inşaAllah? sağolasın kardeşim, Allahu Teala senden de her daim razı ve memnun olsun inşaAllah.. sen de bu acizin daim dualarındasın gönlü güzel kardeşim..Hakka emanetsin inşaAllah..selam,dua ve sevgi;) ile. B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim emeğinize sağlık olsun inşAllah..gerçekten çok güzel ve de ibret alınabilecek bir paylaşımdı..yanılmıyorsam bir kaç sene önce bir ramazan programında dinlemiştim bu vesile ile hatırlamış olduk sağolasınız kardeşim..yani doğruluk üzerine bi kompozisyon yazılcak olsa evvela bu yazıyı aynen eklemek gerekir..günümüzde doğruluk kavramı pek yaşanmıyor malesef..insanlar basit çıkarlar uğruna yalan söylemekten kaçınmıyorlar..adeta yalanla güne başlanıyor yalanla gün bitiyor..halbuki görüyoruzki en zor şartta dahi doğruyu söyleyince Rabbimiz nasılda yardım ediyor..belki bize çok basit,çok küçük bir olaymış gibi gelsede ufacık bir davranışla kaç insanı doğruluğa sevkedebileceğimizi(Rabbimizin izni ile)unutmayalım..Rabbim bizleri her daim doğru konuşan,konuştuğunu yaşayanlardan eylesin inşAllah.. Rabbime emanet olunuz kardeşim,hayırlı akşamlar..selamun aleyküm

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Asrın dönemeçlerinden geçiyorken yıllarım,
Virajların eğiminde buldum kendimi...
Ne yana baksam eğrilik!
Doğruluğun adresi kayıplarda..
Verilen bir ilan,
Adı doğruluk, aslı sahtelik!

Alıntı

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam canım kardeşimB) hoşgeldin, sefalar getirdin..nasılsın, iyisindir görüşmeyeli inşaAllah? sağolasın kardeşim, Allahu Teala senden de her daim razı ve memnun olsun inşaAllah.. sen de bu acizin daim dualarındasın gönlü güzel kardeşim..Hakka emanetsin inşaAllah..selam,dua ve sevgi;) ile.

ES SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI GECELER CANIM KARDEŞİM.:HHOŞBULDUM.ÇOK ÖZLEMİŞTİM İNANKİ KOŞA KOŞA GELDİM.İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH.SENİNDE RAHATIN YERİNDEDİR İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. UZUN AYRILIKLAR GÖSTERMESİN AYIRMASIN BİZLERİ İNŞAALLAH.RAB'BİM E EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN EBEDEN SENDEN DE.DUALARIMDA DAİMSİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SELAMETLE,BAKİ MUHABBETLERE....B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI GECELER CANIM KARDEŞİM.HOŞBULDUM.ÇOK ÖZLEMİŞTİM İNANKİ KOŞA KOŞA GELDİM.İYİYİM ELHAMDÜLİLLAH.SENİNDE RAHATIN YERİNDEDİR İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. UZUN AYRILIKLAR GÖSTERMESİN AYIRMASIN BİZLERİ İNŞAALLAH.RAB'BİM E EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN EBEDEN SENDEN DE.DUALARIMDA DAİMSİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SELAMETLE,BAKİ MUHABBETLERE....

ve aleyna aleyküm selam canım kardeşimB)Sana da hayırlı, bereketli geceler olsun inşaAllah..Bizler de seni özledik kardeşim. Rabbul alemin iyiliğini artırsın inşaAllah..
Allah razı olsun kardeşim. Her halimize hamd olsun..Ben de bu kadar uzun süre göremeyince; yine sağlık problemi mi var acaba diye düşündüm kardeşim:gulegule
Rabbimiz c.c. sağlık, sıhhat versin.. duacınım canım kardeşim inşaAllah ben de her daim.. baki selam ve muhabbetle inşaAllah :HB)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam canım kardeşimB)Sana da hayırlı, bereketli geceler olsun inşaAllah..Bizler de seni özledik kardeşim. Rabbul alemin iyiliğini artırsın inşaAllah..
Allah razı olsun kardeşim. Her halimize hamd olsun..Ben de bu kadar uzun süre göremeyince; yine sağlık problemi mi var acaba diye düşündüm kardeşim:gulegule
Rabbimiz c.c. sağlık, sıhhat versin.. duacınım canım kardeşim inşaAllah ben de her daim.. baki selam ve muhabbetle inşaAllah :H

EVET CANIM KARDEŞİM SAĞLIK SORUNUM İÇİN YOKTUM.AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR KONTROLLERİMİ OLUYORUM GÜZEL KARDEŞİM.O YÜZDEN ARANIZDAN KAYBOLDUM.ÖNEMLİ BİŞEY YOK ŞÜKÜR RAB'BİM E C.C.DUALARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN.BURDA OLMASAMDA KALBİMDE DİLİMDE HEP SİZİNLEYDİ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SELAMETLE....B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
EVET CANIM KARDEŞİM SAĞLIK SORUNUM İÇİN YOKTUM.AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR KONTROLLERİMİ OLUYORUM GÜZEL KARDEŞİM.O YÜZDEN ARANIZDAN KAYBOLDUM.ÖNEMLİ BİŞEY YOK ŞÜKÜR RAB'BİM E C.C.DUALARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN.BURDA OLMASAMDA KALBİMDE DİLİMDE HEP SİZİNLEYDİ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SELAMETLE....B)

Rabbimiz c.c. sıkıntılarını gidersin inşaAllah canım kardeşim..Şafi c.c. ismi hürmetine şifanı versin inşaAllah.
Allah c.c. razı olsun kardeşim, duaya çok ihtiyacımız var hepimizin. Rabbul alemin gıyabımızda yapmış olduğumuz aciz dualarımıza icabet etsin inşaAllah..Mevlaya emanet..selametle..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim emeğinize sağlık olsun inşAllah..gerçekten çok güzel ve de ibret alınabilecek bir paylaşımdı..yanılmıyorsam bir kaç sene önce bir ramazan programında dinlemiştim bu vesile ile hatırlamış olduk sağolasınız kardeşim..yani doğruluk üzerine bi kompozisyon yazılcak olsa evvela bu yazıyı aynen eklemek gerekir..günümüzde doğruluk kavramı pek yaşanmıyor malesef..insanlar basit çıkarlar uğruna yalan söylemekten kaçınmıyorlar..adeta yalanla güne başlanıyor yalanla gün bitiyor..halbuki görüyoruzki en zor şartta dahi doğruyu söyleyince Rabbimiz nasılda yardım ediyor..belki bize çok basit,çok küçük bir olaymış gibi gelsede ufacık bir davranışla kaç insanı doğruluğa sevkedebileceğimizi(Rabbimizin izni ile)unutmayalım..Rabbim bizleri her daim doğru konuşan,konuştuğunu yaşayanlardan eylesin inşAllah.. Rabbime emanet olunuz kardeşim,hayırlı akşamlar..selamun aleyküm

ve aleyna aleyküm selam Recep kardeşim..sağolasınız, Allah razı olsun yorumunuz için. Efendimiz s.a.v. de bir hadisi şeriflerinde; yalan söylemeyi, kelebeğin çekinmeden ateşe atılmasına benzetiyor.. Rabbul alemin muhafaza buyursun bizleri bu halden kardeşim..duanıza da amin diyorum, Rabbimiz kabul eylesin inşaAllah..

Rabbimiz c.c. arefenizi ve bayramınızı mübarek ve hayırlara vesile kılsın inşaAllah..Daha nice bayramlara, hayırlarla erişmek duasıyla inşaAllah kardeşim.
siz de Mevlaya c.c. emanetsiniz...Hayırlı, bereketli geceler..ve aleyküm selam..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam Recep kardeşim..sağolasınız, Allah razı olsun yorumunuz için. Efendimiz s.a.v. de bir hadisi şeriflerinde; yalan söylemeyi, kelebeğin çekinmeden ateşe atılmasına benzetiyor.. Rabbul alemin muhafaza buyursun bizleri bu halden kardeşim..duanıza da amin diyorum, Rabbimiz kabul eylesin inşaAllah..

Rabbimiz c.c. arefenizi ve bayramınızı mübarek ve hayırlara vesile kılsın inşaAllah..Daha nice bayramlara, hayırlarla erişmek duasıyla inşaAllah kardeşim.

siz de Mevlaya c.c. emanetsiniz...Hayırlı, bereketli geceler..ve aleyküm selam..
AMİN AMİN AMİN niğdeli kardeşim..sağolasınız kardeşim inşAllah Rabbimiz hayırlısı ile nice arefeler,bayramlar yaşamak nasib etsin bizlere..alem-i islamın arefesi,bayramı mübarek ve hayırlara vesile olur inşAllah..hayırlı günler kardeşim..şimdiden bayramınızı tebrik ederim,selamun aleyküm..Rabbime emanet olunuz

Medineli Genc

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Razı Olsun.
Yalan Söylemek zaten değil midir? Münafıklık alameti.
ALLAH (C.C) Muhafaza etsin Cümlemizi İnşAllah.

kaderim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardeşim Güzel Bir Paylaşimdi Ve Herşey Ortaya Bi Gün çikiyo Boşu Boşuna Yalana Gerek Yok

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN niğdeli kardeşim..sağolasınız kardeşim inşAllah Rabbimiz hayırlısı ile nice arefeler,bayramlar yaşamak nasib etsin bizlere..alem-i islamın arefesi,bayramı mübarek ve hayırlara vesile olur inşAllah..hayırlı günler kardeşim..şimdiden bayramınızı tebrik ederim,selamun aleyküm..Rabbime emanet olunuz

ve aleyküm selam kardeşim. amin, ecmain.
Allah razı olsun. selam ve dua ile..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Razı Olsun.
Yalan Söylemek zaten değil midir? Münafıklık alameti.
ALLAH (C.C) Muhafaza etsin Cümlemizi İnşAllah.

amin. cümlemizden inşaAllah..
haklısınız kardeşim, Mevla Teala bizleri korusun bu halden inşaAllah..
selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt