çok şaşırdım kardesım.tanımıyodum tanımıs oldum.
gercekten dınımız konusunda cahıl olan kardeslerımız bu sapık dusuncelı adamın sözlerine kanabılırler.Rabbimiz bizleri yolumuzdan saptırmasın.
uyanık müslüman olmalıyız uyanık.her sakallı dedemız olamayacağı gibi,her kelli felli,tesbihli, da hacı hoca degıldır.
Paylaşımınız icin Rabbım razı olsun sızden.
Esselamu aleykum,
Alakanız ve duyarlılığınız için ve hayır dualarınız için HAK TEALA sizden de razı olsun kardeşim,maalesef günümüzde bunlardan çok var,kimisi hapisde kimisi dışarda ama hepsi müslüman görünümlü olmakla beraber ağızlarından dökülenler Allah Kelamı olmakla beraber hepside sırf zehir akıtıyorlar kalplerinden,bir insan nasıl olurda Peygamber Efendimizden (s.a.v) sonra peygamberlik taslar,bir insan Kur-an'ı Kerimden sonra nasıl kalkıpta Allah bana Kitap verdi diye bir sapıklık içinde olur işde açıkca ortada meydanda ancak ona takılan binlerce insana ne demeli demekki hiç Kur-an yada Hadis okumuyorlar!!!
Peygamber Efendimiz (s.a.v) Cebrail (a.s) sordu '' Ey kardeşim Cebrail benden sonrada hiç inecekmisin yer yüzüne Cevaben dediki; Evet Ey Allah'ın Rasulu şimdiye kadar sana Kur-an ayetleri için iniyordum senden sonra ise öyle bir gün gelecekki bu Kur-anı azimüşşanı geri götürmek için ineceğim.''
İşde o gün geldiğinde hepimiz kalkacağız bakacağız ki Kur-an içinde tek bir satır bile ayet yok, Allah Teala o günü bize göstermesin,zaman ahir zaman bunlar hep kıyamet alametleri ne demişseler harfi harfine çıkıyor,her halimizden Allah Tealaya sığınırım kardeşim,hayırlı cumalar cümlemize...