Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

_İnşiraH_

Kayıtlı Kullanıcı
Yürek sanki bir açık yara, ne değse sızım sızım sızlıyor.
Canı yanınca feryad ediyor insan
Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor
Şifa senin elindedir Ya Rabbi.
Yanlış adreslerden çevir adımlarımı
Denenmiş yanlışlarla yeniden yanlışa düşürme beni..

ALLAH razı olsun güzel kardeşim,
ALLAH dualarını-dualarımızı kabul etsin inşaALLAH..
hayırlı ve bereketli geceler...

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı
Amin Amin
Esselamun aleyküm bu tesirli duayı bizle paylaştığınız için Rahman razı olsun canım kardeşim.
Rabbim dua edenlerin duasına icabet etsin.
En kısa zamanda Müminleri aydınlığa ve felaha kavuştursun inşaallah.
Hayırlı nurlu geceleriniz olsun.
Baki selam ve dua ile sizi Yaradan a emanet ediyorum.Selametle kalınız.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
y1pq4Ev6HBJYFOIqvM2L9CmDWqWIuwCzwm8oj929t72nNSRihokkrl4w_FadsG9a4qhHXjmmlgwzf0

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
...b i r y a k a r ı ş...

Allah'ım ,bütün hücrelerimi,dokularımı,organlarımı bütün vücudumu;duygularımı,düşüncelerimi,fikirlerimi,arz ularımı,hayallerimi,rüyaalrımı bütün beynimi;bilincimi,şuurumu,Nefsimi,Kalbimi,Ruhumu,S ırrımı,Hafîmi,Ahfâmı Sana emanet ettim,Sana teslim ettim.Allah 'ım Sen bunları razı olmadığın herseyden arındır ve temizle ;el değmemiş kar suyu ile yıka ;kendi nurun ile nurlandır ve kendi ahlakın ile ahlaklandır ...

Allah'ım !kalbime bir nur ,kabrime bir nur ver;önüme bir nur ,arkama bir nur ver;sağıma bir nur,soluma bir nur ver;üstüme bir nur,altıma bir nur ver;kulağıma bir nur,gözüme bir nur ver;saçıma bir nur,derime bir nur ver;etime bir nur,kanıma bir nur ver;kemiklerime bir nur koy...!Allah 'ım,nurumu büyült söylediklerimin hepsine bedel olacak bir nur ver;söylenmeyenleride kuşatacak gibi bir nur ver!Allah'ım benim latif ve kesif olan benliğimin her bir zerresi için benim tahsiz ve tayinim için olmaksızın benim işime yarayacağını bildiğin nimeti insan et .

Allah 'ım
Rafi isminin hürmetine ve Şefî'Habibin şerefine beni ara yerde kalmaktan kurtar.Beni ayâna ve öze yükselt

Allah'ım,ellerimi Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;ellerim Senin razı olmadıgın şeylere dokunmasın,Senin razı olmadıgın işlerle uğraşmasın.

Allah'ım ayaklarımı Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;ayaklarım Senin razı olmadığın yerlere gitmesin,Senin razı olmadığın yolda yürümesin.

Allah'ım ağzımı,Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;Senin yasak ettiğin, haram kıldıgın,razı olmadıgın lokmalar agzımdan geçmesin.

Allah'ım,dilimi Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;dilim Senin razı olmadıgın sözleri söylemesin,daima Seni ansın,Seni zikretsin;hayırlı ise konuşsun degilse sussun.

Allah'ım burnumu Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin razı olmadıgın kokuları almasın,tanımasın.Allah'ım burnuma indinde makbul olan kokuları lütfet.

Allah'ım,kulaklarımı Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin razı olmadiğin sesleri,sözleri,konuşmalari duymasin,analmasin.Allah'ım kulaklarıma indinde makbul olan sesleri işitmeyi,tanımayı,bilmeyi lutfet...

Allah'ım gözlerimi Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin yasak kıldığın,haram ettiğin seyler gözlerime cazip gelmesin gözlerim bunlari görmesin ve tanımasin .Allah'ım gözlerim Sana talip olsun,ne yana bakarsa Seni görsün...

diyor ve bunları Senden niyaz ediyoruz Rabbim

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

"Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru. Senin himâyenden başka
bir himâyenin bulunmadığı günde beni Arş'ının gölgesi altında gölgelendir."

Dua’da asıl hedef kulun kendi durumunu Allah’a arz etmesi olduğuna göre; bu, kul ile Allah arasındaki bir ilişkidir. Bu ilişkide kul, kendini yaratan ve rızık veren Rabbine halini arz eder, acizliğini, güçsüzlüğünü dile getirir, hatalarını ve eksikliklerini iletir; bunun karşısında o Yüce Makam’dan yardım, af, merhamet, güç ve destek ister.

4444copy5fj.jpg

aminnnnnnnnnnnnnnnn

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
YA RAB.! Bir ışık sun ya Rab bize..! Gönlümüz Nurlar dolsun.. Yollarımız çıksın düze, Her arayan Seni bulsun.. Gökler yere Rahmet döksün, Ufuklarda şafak söksün, Zulümler yıkılıp çöksün, Her yanda Namın duyulsun YA RAB.!!

gnnr

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm Allahuteala hepinizden razı olsun

selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt