Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (12 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kasım abi...
uğruna hayatımızı tükettiğimiz, değerli zamanımızı harcadığımız maalesef maddi odaklı...
mal mülk sevdasına düşmüşüz...
eşya bize değil, biz eşyaya hizmet eder hale gelmişiz...
ve hala istemekteyiz doymamacasına...
Rabbim hayırlısı ile, hesabını kolay verebileceğimiz, kimseyede muhtaç etmeyecek kadar dünyalık,
ehli sünnetten ayrılmayan, sapmayan-saptırmayan hayırlı aile versin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

aleykum selam kardeşim.
çok güzel bir izahat yapmışsın.gönlüne ve fikrine saglık.
RABBIM hesabını veremiyecegimiz mal ve milkle bizleri imtihan etmesin.amin.selametle

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
amin.Allah cümlemizi sabredenlerden eylesin.
her musibet bir imtahan.her musibet güzelliklere açılan bir kapı.
insanın eline bir diken batmasın ki ötelerde mukafatı olmasın
selam ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
amin.Allah cümlemizi sabredenlerden eylesin.
her musibet bir imtahan.her musibet güzelliklere açılan bir kapı.
insanın eline bir diken batmasın ki ötelerde mukafatı olmasın
selam ve dua ile

RABBIM razı olsun kardeşim.
ALLAHIM sabır ehli olanlardan olmayı nasip etsin amim.
RABBIMA emanet olunuz. selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
dua117ir9zflc2eo3.jpg

berat05

Yönetici
sağolun kardeşim...

Ne diyeyim diyebilecek fazla bir şey yok...beni çok sevindirdiniz..sizide sevindirenler olsun inşallah

Allah c.c. razı olsun tekrar..sizler gibi olmayı nasip eylesin sabır ve tevekkülde inşallah

benim baba tarafım İzmirli memnun oldum kardeşim..sizde benim dualrımdasınız

Allah'a c.c. emanet olun inşallah...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sağolun kardeşim...

Ne diyeyim diyebilecek fazla bir şey yok...beni çok sevindirdiniz..sizide sevindirenler olsun inşallah

Allah c.c. razı olsun tekrar..sizler gibi olmayı nasip eylesin sabır ve tevekkülde inşallah

benim baba tarafım İzmirli memnun oldum kardeşim..sizde benim dualrımdasınız

Allah'a c.c. emanet olun inşallah...

Rahman c.c razı olsun inşallah değerli ablam..Paylaştığınız için ben teşekkür ediyorum tekrar tekrar.. İnşallah başarabileceksiniz..Buna inanıyorum..Ben de memnun oldum ablam..
Güzel dualarınız yetti.. Çok teşekkür ederim..Ecmain olsun inşallah..Dualarda buluşmak temennisiyle inşallah..B)B)
En Güzel'e emanetsiniz..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım!
Zenginlerimizi hamiyetsiz,
Fakirlerimizi gayretsiz,
Alimlerimizi amelsiz,
İdarecilerimizi adaletsiz bırakma,

Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye...

Eline emeğine yüreğine sağlık Kardeşim RAHMAN razı olsun MEVLA sevabını iki cihande bol bol ihsan eylesin Bizlere ve tüm Ümmeti Muhammede de idrak edip yaşamayı nasip eylesin AMİN..

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
“Allah’ım, üzüntüden ve kederden Sana sığınırım.Aczden ve tembellikten Sana sığınırım.Borcun galebe çalmasından ve insanların kahrından Sana sığınırım.Hz. Muhammed (asm)(Buhari, Müslim)

“İlahi, sana münacat edenlerin en üstünü ve dua edenlerin en faziletlisi aracılığıyla Senden diliyorum..

Kalbime lütfunu ve rızanı sağanak yağmurlar gibi yağdır. Kalbime zikrinin tadını tattır, zikrin gafletlerinden kalbimi uyanık bulundur.

Beni sana taat üzere kıl, takva üzere kuvvetlendir.Ey her şeyin yüce Cemali sayesinde güzelleştiği ve aydınlığıyla parladığı Rabbim.Bizlere rahmetinden bir parça ihsan et, bizi bir nurla rızıklandır ki onunla yürüyelim.

Yoğun karanlıklar onunla aydınlansın, saadetin ve hayrın yolları onunla berraklaşsın.

Bizim ve mümin kardeşlerimizin geçmiş günahlarını bağışla, gelecek olan şey hakkında bizi hakla muvaffak kıl.”Ahmed el-Alevi(ra)Münacat, 9-10

Allah’ım, Sen, Seni vekil edinmesini emrettiğin kimseden naip olarak kendini hamd edersin.Bu hamd, bölünmeden ve ayrılmadan Seninle birleşerek Senden Sana döner.Böylece bu hamd, bütün hamdlerin erdemini içinde barındırır. Ve onları olgunlaştırır.

Allah’ım , Sana doğru yöneldiğimizde, kendisiyle Sana yol bulduğumuz Efendimiz Muhammed’e,O’nun âline, kendine dost seçtiklerine merhamet ettiğin gibi merhamet eyle bize.Ümmetinin seçkinlerinden razı ol.

Bu rızanla, onları Kendi katında kerim bir makama ve yüce bir mertebeye yerleştir.Bu Hamdi dileyenin kalbi ve her istek ve ifadesinde dili ol ki,Onun kalbi en nurlu kalp, sözü de en doğru söz olsun.Sadrettin Konevi(Miftahu Gaybi’l-Cem Ve’l-Vücud,7)

Allah’ım, bugün ve gelecekte, bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri Senden ister, bildiğim ve bilmediğim bütün kötülüklerden Sana sığınırım.Allah’ım, Cenneti ve cennete götürecek söz ve işleri Senden ister, cehennemden ve cehenneme sürükleyecek söz ve davranışlardan Sana sığınırım.

Allah’ım benim için belirlediğin her işin sonunun hayır olmasını Senin rahmetinden isterim.Ey merhamet edenlerin merhametlisi, bizi affet.Hz. Muhammed (asm)(Hayatu’s-Sahabe)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt