Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

al_muallim

Kayıtlı Kullanıcı
dua'ya Ihtiyacı Olmayan Varmıdır Ki Güzel Arkadaşı..dua'larda Buluşmak Dilegiyle.

başlığını Vede Altındaki Resimleri(düzenkeyip Resmın Altında Olusan Reklamın Sılme Işlemi) Yenıden Duzenlersen Daha ıyı Kanısındayım Guzel Arkadasım.
Rabbimizi Bize Güzel Dualar Ilham Etsin Resulunun(a.s.m.) Yolundan Ayirmasin Bizi Bir An Bile Nefsimiz Ile Baş Başa Birakmasin...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
morn00071.gif

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.HAYIRLI SABAHLAR.bU GÜZEL YAZI İÇİN TEKRARDAN ALLAH RAZI OLSUN

~*~

Ve aleyküm Selam Nevin ablacım:) Çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun sizden de daimen inşallah...Dualarda buluşmak duası ile..Muhabbetle kalın ablacım..B)B)

~*~

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden! Ey ümit bağlananların en üstünü! İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum. Benim bütün suçlarımı bağışla! Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş, dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!..

dua1hh9.jpg

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

Dua Eden Tüm Kardeşlerimden ALLAH Razı Olsun

Rabbim Dualarımızı Kabul Etsin(Amin)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Amin Amin Amin

Allah c.c. razı olsun kardeşim emeğine sağlık

Selam ve dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel anlamlı bir paylaşımdı.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

gulefsan

Kayıtlı Kullanıcı
Bahtına düştük, ey biricik Matlûb'umuz, Maksûd'umuz, Mahbûb'umuz; ne olur, tevbelerimizi kabul, kalblerimizi de ihya buyur! Buyur ki, günahlarımızı affedebilecek, yaralarımızı sarıp tedavi edebilecek Sen'den başka hiçbir kimse bilmiyoruz.
Girdiğim yere dürüstlükle girmemi sağla
Çıktığım yerdende dürüstlükle çıkmamı sağla
Bana TARAFINDAN Hakkıyla güç ver....
rabbim beni hidayetle dosdoğru yola ilet ve her işimde başarılı kıl
amin

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Kardeşim Amin Işyerindeyim Açtim Ellerimi Batan Sona Okuyarak Dua Ettim Inşallah Kabul Olur Cümlemizin Dualari O Kadar Etkilendimki Gözlerim Doldu.allah (c.c) Razi Olsun...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a güzel yürekli kardeşim,MAŞALLAH ne içten,güzel bir dua.AMİN demekten başka laf düşmüyor bana,selametle...

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım yar ve yardıımcımız ol...

bizleri ele güne muhtaç etme

iki cihanda aziz eyle

nefsimize yenık dusurme

şeytana uydurma

son nefesimizde kelime-i şehadet getirmeyı nasip eyle..

dilinde kur'an kalbinde iman ile ölen salih kullarından olmayı nasip eyle..

hayırlı yuvalar kurmayı nasip eyle..

işin eşin ve aşın hayırlısını ve helalini nasip eyle..

sığınacak tek kapımız sensin bizlere yardımlar eyle Allahım

amin..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
deniz161e0cyr0.jpg

DENİZİN DUASINI İŞİTTİM BUGÜN....

KALBİNDE SAKLADIĞI DERİNLİĞİ VE SUKÜNETİ,KÖPÜKLÜ DALGALARIN DİLİYLE ,TUZLU DAMLACIKLARIN SÖZÜYLE SESLENDİRİYORDU...

GÖĞSÜNDE SAKLADIĞI HAYATI VE HAYAT SAHİPLERİNE YÜZÜNDEKİ MAVİ TEBESSÜMLE ANLATIYORDU...

GÜNEŞİ VE AYDINLIĞI KOCAMAN KUCAĞINA ALIP,HER DAMLADA AYRI VE KÜÇÜK BİR GÜNEŞ TİMSALİ ,SEVİMLİ VE RENKLİ BİR AYDINLIK KRİSTALİ SUNUYORDU.

İÇİNE DOLAN KİRLERİ HER DEFASINDA SAHİLE ATIP İSTİĞFAR EDİYORDU...

'' BURADAYIM'' DİYORDU...

''GÖRMEDİĞİNİZ KADAR DERİN , GÖREBİLDİĞİNİZ KADAR ENGİN , GÜNEŞİ GÖĞSÜNDE SOĞUTUP HER DAMLASINDA RENKLERE AYIRACAK KADAR MÜŞFİK , KİRİ , PASI VE KARANLIK BAKIŞI KABUL ETMEYECEK KADAR DENLİ VAKUR .''

DENİZE KOŞAN PEK ÇOKTU , AMA DENİZLE KONUŞAN PEK YOKTU . DENİZİ DİLEYEN PEK ÇOKTU , DENİZİ DİNLEYEN HİÇ YOKTU...

AMA O HEP KONUŞTU ... HEP KONUŞTU ..

Senai Demirci

Lütfen , deniz kenarında bulunan kardeşlerimizden bu yazı muhtevasını tefekkür etmelerini istirham ediyorum ... selametle kalınız...

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir şiir. eline sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt