Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (8 Kullanıcı)

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

00510zujj1.jpg

esila.gif

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Güzel Eyle...

Güzel Eyle...

Güzel Eyle
Ey Rabbim,sözlerin en güzeli hic süphesiz sana aittir. bizim söylediklerimiz, söyliyeceklerimiz , söyleyemidiklerimiz, söylemek istediklerimiz, icimizde sakladiklarimiz, suskun biraktiklarimiz, terk ettiklerimiz,
unuttuklarimiz, fisildadiklarimiz, hepsi, hepsi sözlerin hepsi, ancak Sana yöneldigi icin güzeldir.
süphesiz dua yi dilimize veren Sensin…
dilimizi, duaya ceviren Sensin.
sözlerin en güzeli Sana aittir.
ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir.
Ey Rabbim,ebeddiyen bana yakinligini tattirdigin icin,bana, vahyettigin tüm gercekler icin,beni, hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun icin,bildigin tüm ayiplarimi örttügün icin,gördügün tüm kusurlarimi bagisladigin icin,umuduma katik ettigim tüm hayallerim icin,
en sevgilini, bana elci gönderdigin icin,ey sevgili beni askina muhatap ettigin icin,sonsuz hamd sana,
sonsuz minnettarlik sana,
sonsuz minnet sana,
sonsuz sükür sana,
sonsuz tesekkür sana..
Ey Rabbim, tut ellerimden,sonsuz kudret elinle; beni hiclige düsmekten alikoy. unutulmusluktan uzak eyle beni, varligina komsu eyle beni, ben, acizim. dayanagim Sensin. fakirim ben, siginagim Sensin, dilsizim, sözüm Sensin, körüm ben, gören Sensin, sagirim ki Sen isitensin.
Ey Rabbim, sözlerin en güzeli sana aittir. ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir. bu kirik dökük sözlerimi, bu perisan hitabimi Sen kabul eyle,
Sen güzellestir, ki, Sen bana ask’tan kanatlar vermistinya, ask’in semasina ucurmustun ya beni. gözüme kendi nazarindan isiklar vermistin ya,
gözle görülür güzellikler vermistin ya bana, yüzüme tebessümü sen giydirmistin ya, tebessüme karsilik veren güzel yüzler koymustun ya karsima,
Ey Rabbim, yoktum ben, Sen var ettin, unutulmustum ki Sen sevdin, sevdigin icin var ettin. bir sen sevdigin icin var edildim. bir Sen beni andigin icin ihya edildim.
öyleyse
Ey Rabbim!
varligimi askina armagan eyle..
yak beni askinin atesinle
al beni bu rüyadan,
al beni bu dünyadan,
bu kirilgan varligimi ebedi baharina toprak eyle.
ey Rabbim, bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir. kirik dökükte olsa kabul eyle sözlerimi, yikik dökükte olsa, duy yakarislarimi, kabul eyle beni, kabul eyle sözlerimi, suskunlugumu, dilsizligimi en güzel dua eyle
dua eyle dilsizligimi
dua eyle suskunlugumu,
en güzel dua eyle
ki, sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir.
dua eyle sözlerimi,
güzel eyle
güzel eyle”

Senai Demirci

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

hayırlı günler değerli abim
çok güzeldi
elinize yürwğinize sağlık
selametle............

Selamün Aleyküm Değerli Abimiz.
Kalbi aminler inşallah..Allah c.c makbul dualardan eylesin..
Paylaştığınız için, Allah c.c razı olsun.. Rabbimize emanet olunuz.
Selam ve dua ile inşallah.

Neslihan ve Aliye kardeşimiz...
Yorumunuz için teşekkürler...
Selam ve DUA ile...
:evet

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN ECMAİN

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

Allah ım !!!!
Sen İN rAHMETİN hER şEYİ Kuşatmışken,Beni ve benim bulunduğum yerdekileri,Kuran okunan yerleri,namaz kılınan yerleri,hayır yapılan yerleri ve hayır getiren günleri RAHMETİNDEN UZAK BIRAKMA..
Bu forum altında,paylAşımda bulunanları da Rahmetinden esirgeme..

AMİİİN.

senokli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.senawitch.tr.gg
B)Allahım!Efendimiz Hz.Muhammed'e Onun Al Ve Ashabına Senin Bildiğin Şeyler Sayısınca Ve Senin Mülkün Devam Ettiği Sürece Daimi Salat ve Selam Eyle!B)
B)AMİN!B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
YaKaRıŞLaR...

YaKaRıŞLaR...

Ey Merhametlilerin En Merhametlisi, Ey bağışlayıcıların En Bağışlayıcısı, Ey Yüce Rabbim,

Günahımız pek çoktur,hatalarımız sayılamayacak kadar fazla… Amellerimiz ise kayda değmeyecek kadar az… Fakat acizliğimizi,günahkarlığımızı,nefsimize zulmümüzü biliyor ve itiraf ediyoruz… İtiraf ediyor ve senin affını diliyoruz,Senin engin rahmetine sığınıyoruz,azabından rahmetine sığınıyoruz… Seni seviyor ve sevginin hakikatine ermeyi yine Senden diliyoruz.

Sen Yücesin biz Yüce, Sen Rabsin biz kul… Her şeyimizle,her an binlerce kez sana muhtacız… Haddimizi aşmaktan, Hak yoldan şaşmaktan, Seni unutmaktan, Senin sevginden mahrum olmaktan yine sana sığınıyoruz.

Cehennemden Sana sığınıyor,Cennetini diliyoruz…

Bizi bize bırakma ALLAH’ım, Bizi nefsimize ve sayamadığımız kadar çok Şeytanlara bırakma ALLAH’ım…

Düşürme ALLAH’ım, düştüğümüzde sen kaldır ALLAH’ım…

Bize sevgini,aşkını ver ALLAH’ım… Yolunda yürüt,adını hep söylet ALLAH’ım… Dinine hizmetkar eyle bizleri ALLAH’ım…

Zalimlerden,haddini bilmezlerden,merhametsizlerden sen koru bizi ey güçlülerin En güçlüsü… Ey Rabbimiz!...

SeLaM ve Dua iLe

SİZDE YAKARIŞLARINIZI BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Senin lütuf ve ikram hazinelerin
sınırsızdır.

Ey Lütufları sınırsız olan Allah'ım! Sen aciz biçare
kullarına ümit ve sürprizler vermeyi çoook seversin.
Başkaları ümit verir ve sükutu hayale uğratır. Sen bir
ümit verir binler sürpriz, lütuf ve ikramlarda
bulunursun. Senin lütuf ve ikram hazinelerin
sınırsızdır. Senin lütuflarının azametine bizim aklımız
ermez. Bizler istemeyide bilmeyiz.
Biz layık olmasakta, Sen lütfuna yakışır şeyler lutfeyle...
Amin.

SeLaM ve Dua iLe

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Habibini en güzel bir şekilde Kendine aşık ettiğin gibi bizleri de Kendine ve Habibine aşık eyle.

Habibin aşkı adına Senden ne istemişse bizlerde istiyor, diliyor ve dileniyoruz.

Bizlere yeni yeni aşk destanları yaşat. Seni ve Habibini menun edecek aşk destanları...

SeLaM ve Dua iLe

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı

Arz-ı hâl eylemek istiyorum. Ne bir arzuhalciye gerek var dilekçe için, ne de bilet almak için gişeye. Boy, yaş veya kıdem gibi herhangi bir sıraya da ihtiyaç yok. Hâl arz edeceğimiz yer için bunların bir kıymeti yok. Daha doğrusu bunların hiç birine bakılmıyor. Değer biçilirken tek ölçü var: duada samimiyet. Duamız olmasaydı, değerimiz ne olurdu?

...........

Gecenin ortasında insanlar uyurken, yukarıdaki formalitelerin hiç birine gerek kalmadan, hâlini O’na arz etmek.. içini dökmek, yalvarmak… İllâki istemek için değil, dertleşmek için O’nun kapısını çalmak... Gecenin sessizliğine ve kalbin sesine sığınarak dua etmek… Yalnızların duası en makbul dualardandır.

........

Dua edebilmek, özel olduğunu bilmenin ve bunu yaşamanın bir yüzüdür. Dua, kişiye has muhtevasıyla, o anki ihtiyaca uygunluğuyla ve şekliyle şahsîdir. Gönülden geldiği gibidir. Dua kapısını çalan, zaten onun âdâbını da bilir. Bu, dua edenle, Duayı Dinleyen ve Kabul Eden arasında yazılmamış ama bilinen bir akittir

.......

Dua etmek, kimselerin gezinmediği bir kıyıda, ayak izleri bırakmak gibidir. Kıyıya vuran sularla silinip gideceklerdir. Ama dua eden, onların büyük bir denize karıştığını bilir. Onlar bir gün, başka bir kıyıya vuracaklardır. En çok ihtiyaç duyulan bir anda, kabul edilmiş olarak geri döneceklerdir.

.......

Dua etmenin sırrına erersek, duası reddedilmeyenlerden biri olmayı nasip eder Yüce Yaratıcı. Bizim de dualarımız, kabul olunmuş dualar silsilesinde yer alır.

.......

.......

Karşımıza çıkan zorluklara dayanabilmek için, Musa Aleyhi’s-selâm gibi: “Rabbim! Göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır.” diye dua ederiz. Zorlar kolaylaşır, başa gelen, başımız gözümüz üstüne olur. En güzel dualar zincirinin meyvesi, Efendimiz’in (s.a.s) istediği ebedî saadet bizlere de nasip olur.

.......

Henüz kabul edilmediğini düşündüğümüz bir duaya ibadet titizliğiyle devam etmeliyiz. En Mükemmel Terbiye Edici; sabrı, istemeyi öğretiyordur bize. Demek ki bu duanın zamanı daha çıkmamış, kerahet girmemiştir. Vakit, o ân edilen duanın vaktidir. Korku ve ümit arası yapılan duadır bu. Ümit bizi duaya yöneltirken, korku da duayı en güzel şekilde, devamlı yapmaya iter. Şanslıysak, dua bizim her hâlimizi ve her ânımızı kapsar. Her sözümüze ve işimize yön verir. Dua kapısında “ebedî saadet” dilencileriysek, oturuşumuza, konuşmamıza bu dua yön verecektir

.......

Her hâli dua olanın kendisi de, duası gibi olacaktır...

RABBİM DUALARINIZI KABUL BUYURUR İNŞAALLAH.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbim, yoktum ben, Sen var ettin, unutulmustum ki Sen sevdin, sevdigin icin var ettin. bir sen sevdigin icin var edildim. bir Sen beni andigin icin ihya edildim.
öyleyse

Selamün Aleyküm Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık Bu güzel niyaz ve yalvarışa en kalbi duygularımla AMİN diyorum kardeşim

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

öyleyse

Selamün Aleyküm Kardeşim...

Eline emeğine yüreğine sağlık Bu güzel niyaz ve yalvarışa en kalbi duygularımla AMİN diyorum kardeşim

Allah CC. razı olsun...
Allaha emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt