Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (2 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.... Çok Güzel Bir Duaydı.....

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi! seni tüm noksanlıklardan tenzih ederiz,Ya Rabbi!Yalnız sana ibadet eder ve yalnız senden yardım dileriz,Ya Rabbi! hakkımızda ne var ise en hayırlısını ver,üzerlerimizden yardımını esirgeme,bizleri bir an bile başıboş ve yardımsız bırakma,eksiksiz olarak kulluk vaziflerimizi yerine getire bilmeyi nasib eyle,Ya Rabbi!gururdan, kibirden, gösterişten, aza noksanlığından sana sığınırız ,Ya Rabbi! bizleri rızanı kazanan kullarından eyle,hastalarımıza şifa,dertlerimize derman,borçlularımıza boçlarını ödemeyi nasib eyle Ya Rabbi! günah ve kusurlarımızı bağışla,kabir ve cehennem azabından bizleri koru ,bizlere yaşama ve dayanma gücü ver, Ya Rabbi! kafirlerin üzerine semud ve ad kavmine gönderdiğin azabını gönder onları helak eyle yeryüzünde onları sil,yaptıkları zulüm ve işkenceleri yanlarına bırakma amin!

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi! seni tüm noksanlıklardan tenzih ederiz,Ya Rabbi!Yalnız sana ibadet eder ve yalnız senden yardım dileriz,Ya Rabbi! hakkımızda ne var ise en hayırlısını ver,üzerlerimizden yardımını esirgeme,bizleri bir an bile başıboş ve yardımsız bırakma,eksiksiz olarak kulluk vaziflerimizi yerine getire bilmeyi nasib eyle,Ya Rabbi!gururdan, kibirden, gösterişten, aza noksanlığından sana sığınırız ,Ya Rabbi! bizleri rızanı kazanan kullarından eyle,hastalarımıza şifa,dertlerimize derman,borçlularımıza boçlarını ödemeyi nasib eyle Ya Rabbi! günah ve kusurlarımızı bağışla,kabir ve cehennem azabından bizleri koru ,bizlere yaşama ve dayanma gücü ver, Ya Rabbi! kafirlerin üzerine semud ve ad kavmine gönderdiğin azabını gönder onları helak eyle yeryüzünde onları sil,yaptıkları zulüm ve işkenceleri yanlarına bırakma amin!
/quote]
AMİN

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin

Allah Dua Edenlerden Razı Olsun
Teşekkür Ederim

edebiyat

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel Bir Dua

Güzel Bir Dua

Allahumme Inni Es'elüke En Terfea Zikri Ve Tedaa Vizri Ve Tusliha Emri Ve Tütahhira Kalbi Ve Tuhsine Ferci Ve Tünevvira Li Kalbi Tağfira Ve Es'elüke'd-deraceti'l-ula Mine'l-cenneti Amin.
Anlami:
Allahim! Sende Adimi Yükseltmeni, Günahimi Azaltmani, Işlerimi Düzeltmeni, Kalbimi Temizlemeni, Iffet Ve Namusumu Korumani, Kalbimi Nurlandirmani, Gühanlarimi Bağişlamini Istiyorum. Allahim! Senden Cennetin En Yüce Derecelerini Istiyorum .amin (hakim,elmüstedrek) Bu Dua çok Güzel Olduğu Için Sizlerle Paylaşmak Istedim Herkese Hayirli Akşamlar ...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

ALLAH Razı Olsun Teşekkür Ederim
Rabbim Yardımcınız Olsun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Allahumme Inni Es'elüke En Terfea Zikri Ve Tedaa Vizri Ve Tusliha Emri Ve Tütahhira Kalbi Ve Tuhsine Ferci Ve Tünevvira Li Kalbi Tağfira Ve Es'elüke'd-deraceti'l-ula Mine'l-cenneti Amin.
Anlami:
Allahim! Sende Adimi Yükseltmeni, Günahimi Azaltmani, Işlerimi Düzeltmeni, Kalbimi Temizlemeni, Iffet Ve Namusumu Korumani, Kalbimi Nurlandirmani, Gühanlarimi Bağişlamini Istiyorum. Allahim! Senden Cennetin En Yüce Derecelerini Istiyorum .amin (hakim,elmüstedrek) Bu Dua çok Güzel Olduğu Için Sizlerle Paylaşmak Istedim Herkese Hayirli Akşamlar ...

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN.........

ALLAH razı olsun kardeşim
ALLAHa emanet olunuz
Selamünaleyküm...

betül28

Kayıtlı Kullanıcı
amin...
RABBİM bu güzel dua için sizden razı olsun...
selam ve duayla...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
morn00071.gif

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.HAYIRLI SABAHLAR.bU GÜZEL YAZI İÇİN TEKRARDAN ALLAH RAZI OLSUN:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşlerim...
Tövbelerimizde geç kalmayalım İnşaAllah...

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
dua5rw7vn.gif

pinar2xx6jy.gif

Ey RABBİMİZ!
Bizi, Seni çok zikreden,
Senden çok korkan,
Sana çok şükreden,
Sana çok itaat eden,
Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan,
dua dua yalvaran ve
durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle.
amin.. :H

nurukübra

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

"Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru. Senin himâyenden başka
bir himâyenin bulunmadığı günde beni Arş'ının gölgesi altında gölgelendir."

Dua’da asıl hedef kulun kendi durumunu Allah’a arz etmesi olduğuna göre; bu, kul ile Allah arasındaki bir ilişkidir. Bu ilişkide kul, kendini yaratan ve rızık veren Rabbine halini arz eder, acizliğini, güçsüzlüğünü dile getirir, hatalarını ve eksikliklerini iletir; bunun karşısında o Yüce Makam’dan yardım, af, merhamet, güç ve destek ister.

4444copy5fj.jpg
[/Q

AMiNNN!!!!!

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

YÜCE ALLAH ım her gün,her saat sana hamd edecek,şükredecek zamanı bulmama yardımcı ol.
Beni,düşünmeden su gibi akıp giden nereden geldiğini nereye gideceğini bilmeye,bakıp da görmeyen,işitip de anlamayan kullarının arasına koyma.
Bana etrafımdaki nimetleri,güzellikleri görüp şükredecek,kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver,imanımı çoğalt,hak yolunda önümü aç,ufkumu aydınlat,YÜCE ALLAHIM

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Allahım! Kabir azâbından, kalbin vesvesesinden, işlerin dağınıklığından sana sığınırım!

Ey Allahım! Rüzgârların getirdiği âfetin şerrinden sana sığınırım! Ey Allahım, gözümde bir nûr, kulağımda bir nûr, kalbimde bir nûr yarat! Ey Allahım, göğsüme genişlik ver, işimi kolaylaştır!

Ey Allahım! Kalbe vesvese veren şeytandan, işlerin karışıklığından, kabir fitnesinin şerrinden, gecenin getirdiği şeylerin şerrinden, gündüzün getirdiği şeylerin şerrinden, korkunç rüzgârların getirdiği âfetlerin şerrinden, zamanın nöbet nöbet gelen mihnet ve belâlarının şerrinden sana sığınırım!

Ey Allahım, sağlığın hastalığa çevrilmesinden, birden bire gelip çatacak azâbından ve bütün gazâbından sana sığınırım!

Ey Allahım! Beni hidâyetine ulaştır. Geçmişimi, geleceğimi bağışla! Ey başvurulacakların en hayırlısı! Kendisinden istenilenlerin en keremlisi, en çok vereni!

Ey Allahım! Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun. İşlerimden hiç biri sana gizli değildir. Ben çâresizim, yoksulum. Senden yardım ve eman diliyorum.

Korkuyorum. Kusurlarımı îtirâf ediyorum. Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum. Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.

Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan, senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden, senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!

Ey Rabbim! Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme. Bana Raûf ve Rahîm ol! Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..

Ben, sana her an muhtâcım. Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok. Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.

Ey duâcıların duâlarını kabûl eden! Ey ümit bağlananların en üstünü! İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum. Benim bütün suçlarımı bağışla! Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş, dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!..

Bizler, topluca senin Beyt-i Harâm'ına geldik. Şu büyük Meşâir'de vakfeye durduk. Şu mübârek yerlerde hazır bulunduk. Ümîdimiz, yüce katındaki sevab ve mükâfâta nâil olmaktır. Ümîdimizi boşa çıkarma Allahım!" AMİİN

al_muallim

Kayıtlı Kullanıcı
Yakariş

Yakariş

''Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herseyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. Sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyıgım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. Sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin...Amin...Amin...''
SELAMUN ALEYKÜM
DUA EDERKEN BENİDE UNUTMAYIN KARDEŞLERİM TÜM KULLARIN OLDUĞU GİBİ BENİMDE ŞU AN ÇOK DUA YA İHTİYACIM VAR...SELAMETLE

concon-x

Kayıtlı Kullanıcı
Dua'ya ihtiyacı olmayan varmıdır ki güzel arkadaşı..Dua'larda buluşmak dilegiyle.

Başlığını vede altındaki resimleri(düzenkeyip resmın altında olusan reklamın sılme işlemi) yenıden duzenlersen daha ıyı kanısındayım guzel arkadasım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt