Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (5 Kullanıcı)

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Nihal kardeş çok güzel bir paylaşım ALLAH razı olsun.ne kadar dogru ve anlamlı sözler kardeşim.ALLAHIM KAPINA GELDİK.BİZ GÜNAHKAR KULLAR SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ. BİZLERİ BOŞ ÇEVİRME ALLAHIM.....

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
________selamün aleyküm degerli nihalim
çok güzeldiiiiii emegine yüregine saglık güzel kardeşim .. etkiledi..
rabbim razı olsun
emanetim rahmana
selam ve dua ile_______

Aleykümselam...değerli aminenur kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
teşekkür ederim yazan kişinin emeğine sağlık evet kardeşim okuyunca etkilendik:( ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...teşekkür ederim hediyeniz için...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Nihal kardeş çok güzel bir paylaşım ALLAH razı olsun.ne kadar dogru ve anlamlı sözler kardeşim.ALLAHIM KAPINA GELDİK.BİZ GÜNAHKAR KULLAR SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ. BİZLERİ BOŞ ÇEVİRME ALLAHIM.....

değerli kardeşim ALLAH C.C.sizden de razı olsun...
AMİN...AMİN...AMİN...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Zaman !
Ah bu zaman !
Bu zaman şüphesiz ahir zaman !
Kıyamete çeyrek kalmışken neden düzelmiyoruz ?!
DÜZELEMİYORUZ !?!
Sözler neden ismet tarlalarına giremiyor ?
Gözler neden iffet çeşmesinden su içmiyor ?
Yoksa ölümü öldürdük mü ?
Hani dönüşler O’ naydı ?
Hani galu Bela’ daki söz ?
Hani “Eseltu bi rabbikum” a “Bela” demiştik ?
Ya Rabbi ! Biz zalimlerden olduk !
“Lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin”

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Nefsim Dua Et

Ey Nefsim Dua Et

Ey Nefsim!

Ne kadar da rahatligina düskünsün,istiyorsunki hersey yolunda gitsin.

Istiyorsunki sana hicbir kötülük dokunmasin.

Istiyorsun ki hicbir cileye maruz kalmayasin..

Kardeslerin,müslüman kardeslerin kafirlerin bitmeyen tükenmeyen zulümlerine sabr ederken,sirf O nun rizasini kazanmak icin, sen otur koltugunda, tv den izle ne olup ne bitiyor dünyada, sanane zaten degilmi, sen cekmiyorsun ya, sen dayanmiyorsun ya onca acilara, sen katlanmiyorsun ya onca iskenceye, neden elinden gelen birtek silahla kafirlere kursun sikasin!

Herkes kendi derdine derman bulsun,bende hayatla mucadele ediyorum, diyorsun. Ne kadar da duyarsizsin sen böyle. Müslüman böyle mi olur? „Modern Müslüman“ olmussun sen, Kuran dan, din kardesliginden, tevhidden bahs ediyorsun ama girtlaktan asagi inmiyor,sözde müslümansin yani ama yasamaya gelince taviz üstüne taviz veriyorsun. Istiyorsun ki kimseden agir bir söz isitme,istiyorsunki davan yüzünden kimse sana yan bakmasin,istiyorsun ki siradisi olmayasin. Birde utanmadan kendini cennetlik saniyorsun! Hayir, hayir bosuna kendini kandirma, „Insanlar imtihandan gecirilmeden, sadece <Iman ettik> demeleriyle birkilivereceklerini mi sandilar“ (Ankebut,2)

Sana agir geliyor, lüks olmayan bir hayata alismak, agir geliyor hergün 3 cesit yemek yememek,mazlumlar dünyanin dört bir yaninda yiyecek bir lokma ekmek, yatacak bir yer bulamazken, sana zor geliyor kuru yerde yatmak. Basina icinden cikamayacagin bir is gelsin hele hemen isyana koyuluyorsun, duymadinmi Rabbin seni nasil uyariyor: „Fakat insan, Rabbi kendisini imtihan edip de ikramda bulundugunda ve bol nimet verdiginde <Rabbim bana ikram etti> der. Onu imtihan edip de rizkini daralttiginda ise <Rabbim beni önemsemedi> der.“

Resulullah (s.a.v.), Biricik Sevgilini,önderini cok sevdigini söylüyorsun ama bunu ne davranislarinla ne sözlerinle ne hayatinla ispatliyorsun!

Nefsim! Hani söz vermistin, „Evet, Sen benim Rabbimsin“ demistin, hani vefan nerde kaldi?!

Dalmissin bir „oyundan ve eglenceden“ (Muhammed,36)ibaret olan dünya hayatina, sana verileni tepip sanki „Islam öncesi cahiliyyesini ariyorsun“( Maide,50)

Uyan artik, „Kim Allah ile olan ahdine vefa gösterirse Allah ona büyük bir mükafat verecektir.“ (Fetih,10)

Sen „Kur ani düsünmüyormusun,yoksa kalbin kilitlimi?!“ (Muhammed,24). Rabbim seni hem müjdeliyor,hemde korkutuyor, tercih senin elinde. Henüz gec degil, pisman olmadan degistir kendini cünkü SENINDE BIR DAHA KI SANIYEDE NEFES ALIP VERECEGINE ELINDE GARANTI BELGEN YOK! Söyle bir silkinip, yeniden Islami Dirilise deyip, „sadece Rabbini büyük tani“ (Müddesir,3) ve Dua et, Dua et,Dua rahmetin anahtaridir.

Dua et ki yeryüzünde bütün müslümanlar kardes olsun, kalplerindeki kin kalsin,Tevhid bayragi altinda toplansinlar..

Dua et ki Zalimlerin,emperyalist güclerin zulmünde inleyen Mazlumlara, Müslüman kardeslerimize Allah sabir versin, zira sabredenler müjdeleniyor (Bakara,155)

Dua et ki bunca iskenceye dayanamayip „Hayye alel cihad“ diyen yigitlere,mucahid/elere Allah güc,kuvvet ve askiyla kavrulduklari sehadeti nasip etsin..

Dua etki Imana saldirilarin arttigi su zamanda Mucadele Askindan,Cihad ruhundan, yüregindeki Islam gülünden ayrilma ki böylece „yegane barinak olan Cennette nail olasin.“ (Naziat,40/41)

Dua et ki meydanlarda „Din Allahin oluncaya kadar“(Enfal,39) savasamiyorsan, yasantinla cihad edip bunun icin caba sarf et, bilesin ki „Allah katinda rütbe bakimindan daha üstün ve kurtulusa erenlerden“ (Tevbe,20) olacaksin.

UNUTMA, herzaman Allah icin Dua et „yalvara yakara ve gizlice Dua et.“(Araf,55)“Kendi kendine yalvararak ve ürperek yüksek olmayan bir sesle sabah aksam Rabbini an, gafillerden olma.“ (Araf,205)

UNUTMA, „Allaha muhtac olan sensin“ (Fatir,15). O Sameddir, hic birseye muhtac degildir. “El acip yalvarmaya layik olan ancak O`dur.” (Rad,14)

Ve unutma, sabret, yilma, sen müslümansin, sen güclüsün, sen özelsin “Gevseklik gösterip,üzüntüye kapilma. Eger inanmissan üstün gelecek olan sensin”. (Al-i imran,139

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Değerli Nihal ablam.B)
Kalbi aminler inşallah.
Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun.. İçten bir münacaat idi.. Yüreklerimize af ve mağfiret rüzgarı estirdi..Hücrelerimize işledi.. Allah c.c razı olsun paylaştığınız için.. Rahman c.c cümlemiz adına bu güzel duaya Mucib c.c ism-i celilesinin tecellisi ile icabet buyursun, kendisine açılan ellere hayırlısıyla medet etsin inşallahü Teala.. Biliyoruz ki, O'nun kapısı her daim açık..Rabbimiz c.c o kapıdan samimi bir rücu, kalpten bir ihlas ve deruni bir iştiyak ile girebilmeyi nasip eylesin cümle kullarına..

Dualarımızın ''hayırlısı ile'' kabulü duası ile Mucib olan Rabbimize emanetimsiniz inşallah ablam..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim.B)B)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
SLAMÜN ALEYKÜM
kişisel aktivite:Lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendimiz h.z MUHAMMED (sav) e SALATU SELAM Okuyunuz.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamün Aleyküm Değerli Nihal ablam.B)
Kalbi aminler inşallah.
Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun.. İçten bir münacaat idi.. Yüreklerimize af ve mağfiret rüzgarı estirdi..Hücrelerimize işledi.. Allah c.c razı olsun paylaştığınız için.. Rahman c.c cümlemiz adına bu güzel duaya Mucib c.c ism-i celilesinin tecellisi ile icabet buyursun, kendisine açılan ellere hayırlısıyla medet etsin inşallahü Teala.. Biliyoruz ki, O'nun kapısı her daim açık..Rabbimiz c.c o kapıdan samimi bir rücu, kalpten bir ihlas ve deruni bir iştiyak ile girebilmeyi nasip eylesin cümle kullarına..

Dualarımızın ''hayırlısı ile'' kabulü duası ile Mucib olan Rabbimize emanetimsiniz inşallah ablam..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim.B)

Aleykümselam...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH c.c. razı olsun...
AMİN...AMİN...AMİN...emeğine sağlık güzel yorumun için teşekkür ederim...B)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Nihal Abla Allah c.c. Razı olsun .. emeğinize sağlık ..

Rabbim Günahlarımızı bağışlasın yolunda daim eylesin inşallah :(

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamun Aleyküm Nihal Abla Allah c.c. Razı olsun .. emeğinize sağlık ..

Rabbim Günahlarımızı bağışlasın yolunda daim eylesin inşallah :(

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

Aleykümselam...kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
AMİN...AMİN...AMİN...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
dua5rw7vn.gif

eyrabbimiz8ncll9.jpg

attachment.php

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
***Kapini çaliyorum Ya Rabbi***
...................................................
................................................
Son defa tevbe için açıyorum ellerimi :
Ya Rabbi ! Tüm günahkarlığımla ve acziyetimle yeniden kapını çaldım.
Anladım ki Sen’ den başka gidecek yerim yok !
Anladım ki Sen’ den başka beni affedecek yok !
Okudum ki Sen affeden ve affetmeyi sevensin !
Okudum ki Sen üzerine rahmeti yazmışsın !
Okudum ki Sen’ i sevenleri Sen de seversin !
En Sevgili Sen’ i bilip kapına geldim !
Şüphesiz ki rahmetini diliyor, umud ediyorum
Bana gazap edersen de şüphesiz ki ben fazlasıyla hakkettim.
Bu günahkar kulunu affet Ya Rabbi !! Amin, amin, amin ..
Elhamdulillahirrabbilalemin
Vesselatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi
Ve sahbihi ecmain …
:(:(:(
alinti

Selamun aleykum nihalim ellerine sğlık
......................................
Bir yol istiyorum Rabbim;
Geri dönmeden, sebatla, sabırla ve riyasız..
Sana doğru...
Rabbim tevbelerimizi kabul et,
Bizi kapından günahlarımızla geri çevirme...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm nur damlam.
Emeğine ve güzel gönlüne sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir duaydı.. Rabbimiz c.c razı olsun paylaştığın için inşallah.. Her bir kelimesi de bebek saflığında bir dua..Güzel yüreğine Rabbimiz c.c zeval vermesin inşallah..Sen de dualarımızdasın inşallah canım kardeşim.. Baki muhabbetle En Emin'e emanetimsin inşallah..B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt