Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (10 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
dua6ui5.jpg

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
371752h03ej4djstdm3.gif

HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM.

Şimdi ben adına herşeyimi tüketmiş kapında duruyorum
Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum
Ne hakkım var istemeye ne yüzüm biliyorum
Lakin senin keremine sınır konmaz.
Senin rahmetin öyle bir deryadır ki
benim günahlarım ona bent olmaz.
Affet Ya Rabbi
Affınla yeniden yeşert kalbimi
Affet Ya Rabbi
İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ..

371752h03ej4djstdm3.gif

SELAMUN ALEYKÜM ALİYE (HACI BACIM:)) ALLAH(C.C) KAT VE KAT RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ ŞİİRLE ACİZLİĞİMİZİ HATIRLATTIN BİZLERE...RABBİM RAHMETİNDEN ESİRGEMESİN BİZLERİ GÜNAHIMIZ ÇOK AMA RAHMETİ, BİR ANNENİN ŞEVKATİ OKYANUSTA BİR DAMLA KADAR KALIYOR...VE BU BİZİ O KADAR ÇOK UMUTLANDIRIYORKİ...YARADANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMEMEK SADECE VE SADECE ACİZLİK OLUR BİZLERE...GEÇENLERDE Bİ SOHBETTE DİNLEMİŞTİM, ALLAH(C.C) FİRAVUNA BİR BAŞ AĞRISI DAHİ VERMEMİŞ KENDİSİNİ ALLAH'A(C.C) ORTAK KOŞUP KENDİSİNİ İLAH İLAN EDİP KÜFRE GİRDİĞİ İÇİN, AĞRISI OLURSA KENDİSİNİNDE ACİZ OLDUĞUNU HATIRLAMASIN DİYE EN KÜÇÜK Bİ RAHATSIZLIK BİLE VERMEMİŞKİ RABBİMİZİ HATIRLAR AF İSTER DİYE...BUNU DUYUNCA ÇOK SEVİNDİM ŞÜKÜRLER OLSUN GÜNAHLARIMIZ NE KADAR OLURSA OLSUN RABBİMİN RAHMETİ HEPSİNDEN BÜYÜK...ALLAH(C.C) BİZLERİ RAHMETİNDEN ESİRGEMESİN İNŞALLAH...YARADANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

SELAMUN ALEYKÜM ALİYE (HACI BACIM:)) ALLAH(C.C) KAT VE KAT RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ ŞİİRLE ACİZLİĞİMİZİ HATIRLATTIN BİZLERE...RABBİM RAHMETİNDEN ESİRGEMESİN BİZLERİ GÜNAHIMIZ ÇOK AMA RAHMETİ, BİR ANNENİN ŞEVKATİ OKYANUSTA BİR DAMLA KADAR KALIYOR...VE BU BİZİ O KADAR ÇOK UMUTLANDIRIYORKİ...YARADANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMEMEK SADECE VE SADECE ACİZLİK OLUR BİZLERE...GEÇENLERDE Bİ SOHBETTE DİNLEMİŞTİM, ALLAH(C.C) FİRAVUNA BİR BAŞ AĞRISI DAHİ VERMEMİŞ KENDİSİNİ ALLAH'A(C.C) ORTAK KOŞUP KENDİSİNİ İLAH İLAN EDİP KÜFRE GİRDİĞİ İÇİN, AĞRISI OLURSA KENDİSİNİNDE ACİZ OLDUĞUNU HATIRLAMASIN DİYE EN KÜÇÜK Bİ RAHATSIZLIK BİLE VERMEMİŞKİ RABBİMİZİ HATIRLAR AF İSTER DİYE...BUNU DUYUNCA ÇOK SEVİNDİM ŞÜKÜRLER OLSUN GÜNAHLARIMIZ NE KADAR OLURSA OLSUN RABBİMİN RAHMETİ HEPSİNDEN BÜYÜK...ALLAH(C.C) BİZLERİ RAHMETİNDEN ESİRGEMESİN İNŞALLAH...YARADANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]~*~*~*~*~*~*~*~*~[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve aleyküm Selam, Hacı olması için duacı olduğum, değerli Murat Abim..Yorumunuz çok güzeldi abi.. Allah c.c razı olsun, ellerinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Rahman c.c'nin engin rahmet deryasından zerre de olsa nasiplenmek için duacıyız En Yüce'ye inşallah..Rabbimiz c.c ettiğimiz o duaların hürmeti için, rahmet ve mağfiret nazarından ayırmasın bizleri inşallah..Amin..Abi, anlattığınız sohbette çok güzel bir noktaya değinilmiş.. Rahman c.c, sevdiği kullarını, günahlardan arındırmak için tüm musibetleri onlara bu dünyada iken verir. Ki o sıkıntı ve musibetler o kulun günah hanesini sııfırlayana kadar..Hesabı ve cezası ahirete kalmaması için inşallah.. Ama Firavun, yaşadığı müddet boyunca öylesine cürümler ve zulümler işlemiş ki, ona tek bir musibet vermeyen Rabbimiz c.c, Firavunun hesabının çetin olacağını ve onu ahiretinde sonsuz azapla cezalandıracağını hatırlatıyor aslında bizlere.. Belki musibet olursa, günahı gitmesin diye Rabbimiz c.c hiçbir şeyin sıkıntısını çektirmemiş ona dünyada iken..Levh-i Mahfuzunda da ezeli ilmiyle onun cehennemlik olduğunu takdir buyuran Rabbimizin, bu bildiğinde de bir hikmet vardır.. Değerli abim, musibetler bile, En Emin'in bizleri sevdiğini gösteriyor. Bize düşen de, musibet geldiğinde sabredip Rahman c.c'den gelene gönülden razı olmak, O'na tevekkül etmek ve o acıların bizlere kefaret olmasını dilemektir inşallah..İşte o zaman her şey bizlerin lehine dönüşecektir biiznillah:).. Rabbimiz c.c bizlere rahmetiyle muamele etsin inşallahü Teala..Allah c.c razı olsun değerli abim..Duaların hayırlısıyla kabul olması duası ile Mucib c.c olan Rabbimize emanetsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli günler dileğiyle..[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]~*~*~*~*~*~*~*~*~[/FONT][/FONT][/FONT]

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
EUZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYDANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİRRAHİM

ALLAHIM SANA OLMUŞ VE OLACAK HERSEY SAYISINCA,DENİZLERDEKİ SU DAMLACIKLARI SAYISINCA VE SAHİLLERDEKİ KUM TANELERİ SAYISINCA HAMD VE SENALAR OLSUN.SONSUZ SALAT VE SELAM EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED MUSTAFA(SALLALLAHU TEALA ALEYHİ VESSELLEM)HAZRETLERİNİN ÜZERİNE VE ALU ASHABININ VE EHLİ BEYTİNİN ÜZERİNE OLSUN.

ALLAHIM İSLAMA VE MÜSLÜMANLARA YARDIM ET.BİZLERİ EFENDİMİZE(S.A.V) ÜMMET EYLE.BİZLERİ CENNETTE ONA KOMŞU EYLE.YA ERHAMERRAHİMİN DUALARIMIZI İBADETLERİMİZİ EKSİKLERİYLE BERABER KABUL ET.BİZLERE DÜNYADA VE AHİRETTE GÜZELLİK VER VE BİZLERİ YAKITI İNSANLAR VE TASLAR OLAN O DEHSETLI CILGIN KARARMIŞ ATESIN AZABINDAN MUHAFAZA EYLE.DERTLERİMİZE DEVA HASTALIKLARIMIZA ŞİFA BORÇLARIMIZA EDA VER.VE BİZİM İZZETİMİZİ GERİ DÖNDÜR.KAFİRLERİN BİZE KURDUKLARI TUZAKLARI BASLARINA GECİR.ALLAHIM YAHUDİ VE HIRISTIYANLARIN ZULMUNU SANA SIKAYET EDIYORUZ.ONLARA GÜCÜNLE KARSILIK VER SENIN GUCUN HERSEYE YETER SEN COK YUCESIN VE SEN HERSEYDEN HABERDARSIN VE BİZİM İŞLERİMİZİN TUMU SANA DÖNER.ALLAHIM YOLUNDA SAVASAN MUCAHİDLERE YARDIM ET ONLARA BİRLİK VE BERABERLIK VER VE ONLARIN DÜŞMANLARINI MAHVET.ALLAHIM ESİR KARDESLERİMİZE HÜRRİYET NASİP ET
AMİN

1032d1211396967-gunun-duasi-hereyiallahiinyapmw9.gif

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
......yakariş......

......yakariş......

Gecelerden sabahlara, karanlıklardan güneşlere doğru açılan yüreklerimizin perde aralıklarından süzülen nur katreleriyle geldim kapına...

Biliyorum, güllerden geçer sana giden yollar...
Yakarışlarla, dualarla, tahiyyatlarla bezenir.

Ey rahmetiyle kalpleri evirip çeviren, sana kalbimi getirdim.
Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan! Onulmaz yaralarla kan-revan kalbim avuçlarımda, kapına geldim.

'Selâm olsun ömür seccadesini gönül dergâhına serenlere' diyebilmeyi ne çok isterdim, ama biliyorum ne yüzüm var ne de hakkım...

Öğrendim ki dua, aşığın maşuğuna bir haber salmasıdır; gözyaşlarıyla yazılmış bir mektubu. Ve bir bekleyiştir, iştiyakla, korkuyla, ümitle bekleyiş...
İşte, zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrün, verilmemiş hesapların korkusuyla, titreyen yüreklerimize bir lahza umut adına geldik kapına... Ahh... gelebildik mi, bir haber var mı affa dair?
Acziyetimi alarak koynuma, bir derviş hırkasıyla, sevgili Eyyub'unun sabrını yüklenerek gelebilmek isterdim kapına...
Meryem örtülerimi örtünebilseydim... Tur Dağı'ndaki o ses bir yankı bulabilseydi ruhumda insanlığım adına. Önünde bütün ruhumla secde edebilseydim...

Yeri göğü bağrına basan ey!
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmetini serp taşlaşan gönüllere ey! ..
Sanadır münacatım, yalnız sana olsun aşkım, lûtfeyle...

Bir avuç ateşböceği uçuruver ne olur zifiri yüreklerimize. Kararan günlerimize, gecelerimize...
Ve 'ne olursan ol gel! ' diyen aşıkların hürmetine, ne olur affeyle...
Seni aradım durdum gönüllerin yalnızlığında çöllerinin, menzilsiz yollarında ve bir katre rahmetine muhtaç toprağımda. Ah perde, ah şahdamarım... Şefkatinin gölgesine sığınıyorum Ya Rab!
Hiçliğin zerresinde kavrulmaya can attığım demdir. Vedûdsun... İltifatına muhtacız Ya Rab.
Tenezzül buyur kulunun münacatına.
Dua dua açılırmış sana giden kapılar. Hüzünlü bir sonbahar günü kapında yalvarmaya geldim. Senden korkum nâr değil, kaybetme korkusudur. Dostu, en sevgiliyi, sıla-i rahimi, cânânı, canda kaybetme korkusu...
Umudumsa rızan: 'İlahi ente maksudi...'
Yüreklerimiz ezik Ya Rab. Yüzümüz yerde. Kaldırıp başımızı sonsuzluğa bakmaya yüzümüz yok...
Layık olamadık. Pişmanlığın dehlizlerinde boğuluyorken ağlayamadık, derinden sessizce...
Zayıf iradelerimizle, alacakaranlık yüreklerimizle bir damla gözyaşı getirebilseydik yürekten, ihlas adına.
Biliyorum pişmanlıklara delil kabul ederdin...
Yüreğin zayıf noktalarında mahkum olduk nefsimize.
Ya Rab çıkar kelepçelerini o aleyhillânenin...
Çıkar ne olur, dostlarının hatırına.
Azad et Ya Rab şüphelerin oyuncağı olmuş aklın nezarethanesinden.
Kutlu sevdanın gül kokusundan doya doya içir sinelerimize.
Diri meyyitler gibi değil, sırat-ı müstakim üzerinde günahlardan nurunla yıkanmış olarak yürümeyi nasib eyle.
Şehirler, evler mezar oldu Ya Rab. Her evden ceset kokuları yükseliyor semaya.
Bedenler değil, ruhlar ölü. Bize nurunla dirilmeyi nasib eyle.
Biz sanemler inşa ettik yüreklerimizde gökdelenler boyu.
Biz yeryüzü tanrılarının eteğini öptük. Dizboyu battık çirkefine alemin.
Sahte dostları, riyakar aşkları çarparak yüzüne insanlığın, sana koşmayı nasib eyle.
Tevbe kapılarının ardına değin açıldığı ve meleklerin kanatlarıyla yeryüzüne kapandığı günlerin rahmetinde yüzmekteyken, ebed aşkını gönüllerimize nakşet.
İşte can pazarında canımızı satmaktayız, bir iltifatın uğruna...
Gülistanında renksiz, kokusuz bir yaprak olmayı çok görme.
Yüce kapında kıtmir olanlardan eyle.
Elimizden, yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor.
Duaları semadan çevrilmeyenler adına, geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adına, samimiyeti nakış nakış ömür gergefine işleyenler adına, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarımızla...

'Ya Rabbi... Ben pişmanım... Ben pişmanım...

Rahman'im; dilimden duayi, halimden takvayi eksik etme ! AMİN

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

amın amın amın
hafize anne ellerine saglık yüregine saglık allah senden razı olsun
rabbım dualarını kabul etsın inşallah

ey yar

Kayıtlı Kullanıcı
Canım yanıyor,içimde bir sızı nedenini bilmiyorum
Adı sensizlik belki
Yada ulaşamamak ,ağlayamamak derinden,
Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak
Yönelememek sana içten bir aşkla
Canım yanıyor ya Rabbel alemin
Bir sızı var anlayamadığım,
Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin
Adını koyamadığım,
Bugün gitmek istedim buralardan
Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için,
çıktım viran şehrimden;daha fazla gidemedim nedense,
Bir yağmur başladı sessizce,ER-RAHiM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime,
irkildim Ya Rabbelalemin,rahmetine kavuştur beni,
Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım,
Bir güvercin gördüm sırılsıklam;EL-CELiL dedi içimdeki sese,
Ne büyük.ne yücesin;yüceliğinle derman ol derdime,
Islandım,yorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM
Bir çocuk tebessümünde,bir yaprağın vedasında mevsime,
MALiKü’L-MüLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte
Sen her şeyin tek sahibi ALLAHIM,
içimde bir uçurumken hayat,üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım
EL-MüHEYMiN sesi kulağımda,
Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAHIM,yardım et bu kuluna,
Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum,bir dağa bakıyorum bir mahlukata
Hepsi rükuda hepsi kıyamda
çiçekler,otlar,toprak secdede
En küçük mahlukat zikirde,insanlık ise gaflette
YA HALIK diyor tabiat;adem ise hüsranda,azapta
Ey incelik,lütuf sahibi EL-LATiF
Ey kusurlardan münezzeh KUDDüS
EY adalet sahibi EL-ADL
EY büyüklük sahibi EL-AZiM
EY merhamet sahibi ER-RAHMAN
Nereye baksam,nereye dönsem sen tecelli ettin,
Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış,
her şey sende yaşarken;insanlık nefsinde ölmüş
Her yer sende iken,insanlık her yerde viran olmuş,
Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi
UTANIYORUZ RAHMETi GENiş ALLAHIM...........
Bizi bize bırakma ALLAHIM.........
Amin..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

amın amın amın
hafize anne ellerine saglık yüregine saglık allah senden razı olsun
rabbım dualarını kabul etsın inşallah

AMİN AMİN HEPİMİZİN İNŞ HAYIRLI CUMALAR:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
RABBIM hayırlı kapıları üzerimize açsın amin.selametle.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
Allah razı olsun. hayırlı geceler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt