Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar.mübarek cuma gününde bu duaları okumak iyi gelicektir inşallah.
En içten duygularımla aminn.........
AMA ALLAHIM, İLLAHİ HAYIRLISINI VER.
HAYIR VER....HAYIR VER...HAYIR VER...
s a ellerine sağlık allah senden razı olsun ...
ALEYKÜM SELAM ABİM.
RABBİM razı olsun.
Dünya ne tuhaf degilmi abi.daha düne kadar seninle kırgındık ama şimdi bana ilk cevab veren sensin.RABBİM senden razı olsun :gulegulerazı olsun.
Amin Inşaallah Abi
Allah (c.c) Razi Olsun Selam Ve Dua Ile
Hayirli Geceler...
B)B) YARAB B)B)
Senki şerleri hayra,hayrı şerre çevirensin!
Senki kuluna merhamet edip,kulun senden şer isterken,sen ona hayır kapılarını açarsın,
Ey hayır kapılarının sahibi.
Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek
güzelde bir ev ver.............
ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver..
AMİN AMİN AMİN GÖNLÜMÜN EN DERİN KÖŞELERİNDEN AMİN DİYORUM...ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE....
selamün aleyküm kardeşim.
RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN.
bugün çok tuhafım,aglamak istiyorum.kendimi öyle kimsesiz hissediyorumki ,anlatamama.
yanımda beni seven onca insan var,ama ben yetim gibiyim.aglamak,aglamak,agalmak istiyorummmmmmmmm.:gulegule:gulegule
neden kardeşim bizler seni seven kardeşlerin burada sakın bizleride üzme her zaman yanındayız.şayet yapabileceğim bir şey varsa seve seve kardeşim ,,,selamün aleyküm kardeşim.
RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN.
bugün çok tuhafım,aglamak istiyorum.kendimi öyle kimsesiz hissediyorumki ,anlatamama.
yanımda beni seven onca insan var,ama ben yetim gibiyim.aglamak,aglamak,agalmak istiyorummmmmmmmm.:gulegule:gulegule
B)B) YARAB B)B)
Senki şerleri hayra,hayrı şerre çevirensin!
Senki kuluna merhamet edip,kulun senden şer isterken,sen ona hayır kapılarını açarsın,
Ey hayır kapılarının sahibi.
Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek
güzelde bir ev ver.............
ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver..
AMİN AMİN AMİN GÖNLÜMÜN EN DERİN KÖŞELERİNDEN AMİN DİYORUM...ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE....
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
RABBİM sendende razı olsun.ne muradın var ise versin.sana sıkıntı yüzü göstermesin.RABBİM sana dostlarını dost etsin,imanını kuvvetlendirsin.ölümünü bal ve şerbet gibi yapsın.ahiterte seni güllerle karşılayıp,sana iltifatlarda bulunsunlar.amin,amin,amin,
bu gece sana böyle bir dua edesim geldi.sebebini sorma,
NEDEN.NİÇİN YOKKK. selametle.
selamün aleyküm kardeşlerim.
RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN.
ama hani derler ya,insanın bir eşref saati birde af edersiniz(eşşek) saati olur.
işte ben bu gün bunlardan birine düştüm.ALLAHIM sonumu hayr etsin.
çok ama çok kötüyüm,aglayacagım,evdekiler uyanacak.aglamasam ölecem sıkıntıdan.
bakın kardeşlerim.ben gecenin 2-3 gibi mezarlıga giderim.orada kendi mezarımın başına gider aglarım.oradakilerle konuşurum.dertleşirim.belki bana inanmayacaksınız,ama inanın dogru.
buradan çok tepki aldım.bana çok kızdılar.şimdi geceleri pek gidemiyom.ama içimi bir yerlerde boşaltmak zorundayım .
neyse sizide sıkıntıya sokmak istemem.RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN AMİN.
amin amin amin. bazen böyle olur insana kasım hadi abi. böyle sıkıntılı zamanlarda yapılan dualar kabul olurmuş.