Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar.mübarek cuma gününde bu duaları okumak iyi gelicektir inşallah.

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
amin allah razı olsun kardeşim şu cuma günü bu duayı okumak çok iyi geldi selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Hayir.hayir.hayir.

Hayir.hayir.hayir.

B)B) YARAB B)B)

Senki şerleri hayra,hayrı şerre çevirensin!
Senki kuluna merhamet edip,kulun senden şer isterken,sen ona hayır kapılarını açarsın,
Ey hayır kapılarının sahibi.
Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek
güzelde bir ev ver.............
ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver..
AMA ALLAHIM,
İLLAHİ HAYIRLISINI VER.
HAYIR VER....HAYIR VER...HAYIR VER
...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
AMA ALLAHIM, İLLAHİ HAYIRLISINI VER.
HAYIR VER....HAYIR VER...HAYIR VER...

s a ellerine sağlık allah senden razı olsun ...

ALEYKÜM SELAM ABİM.
RABBİM razı olsun.
Dünya ne tuhaf degilmi abi.daha düne kadar seninle kırgındık ama şimdi bana ilk cevab veren sensin.RABBİM senden razı olsun :gulegulerazı olsun.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ALEYKÜM SELAM ABİM.
RABBİM razı olsun.
Dünya ne tuhaf degilmi abi.daha düne kadar seninle kırgındık ama şimdi bana ilk cevab veren sensin.RABBİM senden razı olsun :gulegulerazı olsun.

s a sevgili kardeşim ben sana nasıl kırgın olabilirimki hepimiz kardeş değilmiyiz.bazen olur bu tür olaylar ve bundada vardır bir hayır.rabbim herşeyde bir sebebler verir .bizlerde bu sebeblerden faydalanacağız.
ben bütün insanları severim yaratandan dolayı..selametle kardeşim a.e.o..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Inşaallah Abi
Allah (c.c) Razi Olsun Selam Ve Dua Ile
Hayirli Geceler...

selamün aleyküm kardeşim.
RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN.
bugün çok tuhafım,aglamak istiyorum.kendimi öyle kimsesiz hissediyorumki ,anlatamama.
yanımda beni seven onca insan var,ama ben yetim gibiyim.aglamak,aglamak,agalmak istiyorummmmmmmmm.:gulegule:gulegule

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
B)B) YARAB B)B)

Senki kuluna merhamet edip,kulun senden şer isterken,sen ona hayır kapılarını açarsın,
Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek
AMİN AMİN AMİN GÖNLÜMÜN EN DERİN KÖŞELERİNDEN AMİN DİYORUM...ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
bugün çok tuhafım,aglamak istiyorum.kendimi öyle kimsesiz hissediyorumki ,anlatamama.
yanımda beni seven onca insan var,ama ben yetim gibiyim.aglamak,aglamak,agalmak istiyorummmmmmmmm.:gulegule:gulegule

hayırdır abi canınızı sıkan birşeymi var ??? hem yalnız değilsiniz ki kocaman bir ailenız var burda :(

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kasım abim bugun zaten hiç gorusemedik ama neyse yarın bol bol konusuruz biz varız abi dua içinde AMİN AMİN AMİN a.e.ol

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
neden kardeşim bizler seni seven kardeşlerin burada sakın bizleride üzme her zaman yanındayız.şayet yapabileceğim bir şey varsa seve seve kardeşim ,,,

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
kasım hadı ALINTI
RABBİM razı olsun güzel bir konuyu gündeme getirdiniz.
şimdi imkanı olan varsa ALLAH rızası için bir fethiyeye gelsinde REZİLLİGİ görsünler.
yahu byrası bir müslüman ülkemi yoksa bir hırstiyan memleketmi şaşırır.
ALLAHIM bize yine acıyorda ekmek veriyor.YANİ ŞU REZİLLİGİN VE HADDİ AŞMANIN ELBET BİR FATURASI OLACAKTIR

abi canınız bu yüzdenmi sıkkan ?? yoksa başka bir sebeb mi??

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
B)B) YARAB B)B)

Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek
AMİN AMİN AMİN GÖNLÜMÜN EN DERİN KÖŞELERİNDEN AMİN DİYORUM...ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE....

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
RABBİM sendende razı olsun.ne muradın var ise versin.sana sıkıntı yüzü göstermesin.RABBİM sana dostlarını dost etsin,imanını kuvvetlendirsin.ölümünü bal ve şerbet gibi yapsın.ahiterte seni güllerle karşılayıp,sana iltifatlarda bulunsunlar.amin,amin,amin,
bu gece sana böyle bir dua edesim geldi.sebebini sorma,
NEDEN.NİÇİN YOKKK. selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.
RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN.
ama hani derler ya,insanın bir eşref saati birde af edersiniz(eşşek) saati olur.
işte ben bu gün bunlardan birine düştüm.ALLAHIM sonumu hayr etsin.
çok ama çok kötüyüm,aglayacagım,evdekiler uyanacak.aglamasam ölecem sıkıntıdan.
bakın kardeşlerim.ben gecenin 2-3 gibi mezarlıga giderim.orada kendi mezarımın başına gider aglarım.oradakilerle konuşurum.dertleşirim.belki bana inanmayacaksınız,ama inanın dogru.
buradan çok tepki aldım.bana çok kızdılar.şimdi geceleri pek gidemiyom.ama içimi bir yerlerde boşaltmak zorundayım .
neyse sizide sıkıntıya sokmak istemem.RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN AMİN.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.
RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN.
ama hani derler ya,insanın bir eşref saati birde af edersiniz(eşşek) saati olur.
işte ben bu gün bunlardan birine düştüm.ALLAHIM sonumu hayr etsin.
çok ama çok kötüyüm,aglayacagım,evdekiler uyanacak.aglamasam ölecem sıkıntıdan.
bakın kardeşlerim.ben gecenin 2-3 gibi mezarlıga giderim.orada kendi mezarımın başına gider aglarım.oradakilerle konuşurum.dertleşirim.belki bana inanmayacaksınız,ama inanın dogru.
buradan çok tepki aldım.bana çok kızdılar.şimdi geceleri pek gidemiyom.ama içimi bir yerlerde boşaltmak zorundayım .
neyse sizide sıkıntıya sokmak istemem.RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN AMİN.

VEALEKüM SELAM ABİ

bence bi kapıya çıkın içinzii dökün istersenz abi... rahatlamak istiyorsanz biran önce sizi sıkıntıya sokan göz yaşlarınızı akıtn... ayrıca mezarlıga gıtmekte kötu değil iyi yapıyorsunuz... keşke bizlrde gidebilsek... size kızan insanlarıda dinlemeyin...her daim ölümü bilerek yaşıyorsunuz buda sizi biraz da olsa bu dünyanın saçmalıklarından uzak durmanızı kalıcı olan tarafı aklınızdan cıkarmadan yaşamanıza sebeb olur...yanı gidebilcek durumda isenız şuan gidin ve içinizi dökün abicim ağlayın ordakı ölülerımızle konusun dua edin...ayrıca bizi sıkmadınz hepımız burda aıleyız kasım abi unutma

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin. bazen böyle olur insana kasım hadi abi. böyle sıkıntılı zamanlarda yapılan dualar kabul olurmuş.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin. bazen böyle olur insana kasım hadi abi. böyle sıkıntılı zamanlarda yapılan dualar kabul olurmuş.

RABBİM cümlemizden razı olsun.sıkıntılar,üzüntüler,ve sevinçler hep bizim için.RABBİM kimseyi yalnız bırakmasın.
bazen insan etrafında onlarca ,yüzlerce insan olmasına ragmen,kendini çok yalnız hissediyor.yetim gibi,öksüz gibi.alıp kafasını daglara çıkası geliyor.hiç kimsenin olmadıgı ıssız yerlere gidesi geliyor.sizi seven onca insanı bir anda unutuyor,bam başka dünyalara giriyorsunuz.genelde ben mezarlıga giderim.orada çok rahatlarım.gece gündüz fark etmez giderim.bende kendimi böyle sakinleştiriyom işte.
neyse kafanı agrıttım hakkını helal et.RABBİME emanet ol.selametle kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt