Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey Rabbim! Sağırlıktan, dilsizlikten, delilikten, cüzzamdan, abraslıktan ve kötü hastalıklardan sana sığınırım."

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun ellerine sağlık a.e.o

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
İnşaallah kardeşim Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaallah
selam ve dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
***dua***

--------------------------------------------------------------------------------

Evvel-âhir bütün hamd ü senâlar, şükürler Âlemlerin Rabbi Cenâb-ı Allah'a, nihayetsiz salât ü selam da kâinatın medar-ı iftiharı (aleyhi efdalüssalevât ve ekmelüttahiyyât) Efendimiz'in, ehl-i beytinin ve ashâb-ı güzîninin üzerine olsun!

Ya Rabbe'l-âlemîn ve ya Ekrame'l-ekramîn ve ya Erhamer'r-râhimîn! Affına sığınarak bir kez daha huzurunda içimizi dökmek, el açıp muradımızı dillendirmek istiyoruz:

Allahım! Yüce nezdinden göndereceğin bürhanlarla bizi te'yîd buyur.. hakkı-hakîkati, selim ve sâlim aklı ve apaçık beyanı her zaman yol arkadaşlarımız eyle.. ulu katındaki ulvî sırların perdesini bizim için de aralayıver.. ne olur, gözlerimizin nuru muhlis ve muhlas kullarına gösterdiğin güzellikleri bize de göster.. rahmet hazinelerini bizim için de aç, aç ve bizi bırakma başkalarına muhtaç!

Ey bütün mülkün sahibi olan ve keremine hudut olmayan rahmeti engin Rabbimiz! Yüce Zâtına yakınlıkla serfiraz kıldığın kulların için nezdinde tuttuğun lütuflarla biz aciz ve muhtaç kullarını da sevindir ve bizi mahrum ve ümitsizliğe yenilmiş bîçarelerden eyleme! Ya Rab, mevhibe sağanaklarınla bizi de sırılsıklam hale getir.. ulûhiyetinin ve rubûbiyetinin sırlarını bize de aç ve yüce katından göndereceğin inayet, sıyanet ve kilâetle bizi de te'yîd buyur...

Ya Rabbenâ! Münacâtımızın âhirinde peygamberler silsilesinin biricik kumandanı Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa'ya, nezîh aile fertlerine, tertemiz, pırıl pırıl ashâb-ı güzînine bir kere daha salât ü selam ediyor, dualarımızı salih kullarının duaları gibi kabul etmeni diliyoruz! Ne olur, ümitlerimizde bizi haybet ve hüsrana uğratma! Amin!

EN SEVDİĞİN VE EN SEVDİĞİMİZ HÜRMETİNE EDİLEN BÜTÜN DULARIMIZI EN HAYIRLI ŞEKİLDE KABÜL EYLE YA KADR-İ MUTLAK (C.C)

selam ve dua ile...Emeğinize sağlık Allah razı olsun...

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarınızın hepsine ayrı ayrı amin diyorum
Dua eden dilleriniz dert görmesin inşaallah
selam ve dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
kirmizigulresimleri013rz.jpg

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Ey cömertlerin En cömerti!

Rezzak isminle donattın afakımı,

Settar isminle örttün ayıplarımı,

Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi...

"Yine Gel"!dedin..tekrar geldim ,sana geldim Allah'ım!

Vedud olan Sensin seven sensin,senden başka kimim var ki,

kapısına gideyim?

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana

sürünerek değil, koşarak getir..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Dualarınızın hepsine ayrı ayrı amin diyorum
Dua eden dilleriniz dert görmesin inşaallah
selam ve dua ile

selamunaleyküm...kardeşim ALLAH c.c.razı olsun teşekkürederim...
İNŞALLAH duası kabul olan kullardan oluruz (cümlemiz)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!....AMİN AMİN AMİN YARABBİM...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM,ÇOK GÜZEL BİR DUA..

A.E.OL.DUA İLE....

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey Rabbim! Bana râzı olduğun bir çalışma, ver, günahımı bağışla, makbul bir amel ve zarar etmeyen bir ticâret nasîp et."

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bize tatlı soğuk su içiren ve günâhlarımız sebebiyle onu içilmez tuzlu su yapmayan Allah'a hamdederiz."

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
74_4.gif
Bize olan muhabbetinden dolayı: "Allah Teâlâ Muhammed - aleyhi's-salâtü ve's-selâm-ı lâyık olduğu şekilde mükâfatlandırsın." diyen kimse yetmiş kâtibi bin sabah yormuş olur. (6) Yâni bundan hâsıl olacak sevâbı yetmiş kâtib bin gün müddette yazmakla zor bitirirler, demektir.
s.a.
İlk defa okudum çok etkileyici Allah (c.c.) razı olsun.
Bize olan muhabbetinden dolayı: "Allah Teâlâ Muhammed - aleyhi's-salâtü ve's-selâm-ı lâyık olduğu şekilde mükâfatlandırsın." diyen kimse yetmiş kâtibi bin sabah yormuş olur. (6) Yâni bundan hâsıl olacak sevâbı yetmiş kâtib bin gün müddette yazmakla zor bitirirler, demektir.

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
hayılı günler Rabbim bugüne gözümüzü açdıklardan eylesin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt