Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
valla kardeşim bende çok severim zaten söyliyen abdurrahman önül olunca allah sendende razı olsun şimdi o ilahiyi dinliyom
ey benim canım cananım
geldim kapına sultanım
allah deyip yansın canım
yak sultanım allah için
canım sultanım

devamını sen getirisin işallah

Amin, ecmain inş kardeşim.buyrun..

Sen onu bana sevdirdin
Bu gönlümü sevindirdin
Beni mevlama erdirdin
Yak sultanım Allah için

Yak sultanım ben yanayım
Yüce mevlayı anayım
Yak benim canım sultanım
Canım sultanım

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (C:C)razı olsun sizlerden,sağol kardeşim paylaşımın için

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi! Yaratılışımı / vücudumu güzelleştirdiğin gibi, ahlakımıda güzelleştir.

Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
yureğinize sağlık çokguzel bi konu seçmişşınız...Allah razı olsun...sizden bi isteğim olcak şırnakta şehit düşen askerlerimiz için yasini şerif dağıtıyom almak isterseniz benim konu başlıklarıma tıklayın yasını şerif kampanyasına 26/10/2007 tarihine kadar ekleğebilirsiniz...bende bu kampanyayı sabırla beklıyom umarım duyarlı arkadaşlar olurda kampanya tavan yapar...

selamun aleyküm
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim.
forumunuza ekledim kardeşim inş..selametle..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM
BENİ KENDİNE
DOST SEÇİNCEYE
KADAR YAŞAT...
VE AŞKINLA
YANDIĞIM
BİR ANDA
CANIMI AL Kİ
ÖLÜM
AŞKIMIN
OLSUN
AMİM
ELLERİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUN

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi! Sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle!

Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Amin, ecmain inş kardeşim.buyrun..

Sen onu bana sevdirdin
Bu gönlümü sevindirdin
Beni mevlama erdirdin
Yak sultanım Allah için

Yak sultanım ben yanayım
Yüce mevlayı anayım
Yak benim canım sultanım
Canım sultanım

nazar eyle gönül yansın
gaflet içinden uyansın
herdem yaradaını ansın
yak sultanım allah için

abdurrahman önülün ince narin ne güzel sesi var değilmi çok seviyorum abdurrahman önülü çoooooooooooooooooooooooooook kelimeler yetmez a.e.o

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
AIIah'ım,yeterince helalinden vererek beni haramından koru. Lütfunla ver, başkasına muhtaç etme."Tirmizi, Daavât 121, (3558).
'AMİN'

kbraa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Bütün Dua Edenlerin Dualarini Kabul Etsin ........inş

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
MEVLAM BENİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT.AŞKINLA YANDIĞIM BİR ANDA ALCANIMI,ALKİ ÖLÜM AŞKIMIN ADI OLSUN. HAYIRLI CUMALAR.DUA İLE.ALLAHIN RAHMETİ,ŞEFKATİ ÜZERİNİZE OLSUN.(AMİN)

Rabbim razı olsun kardeşim.Amin, cümlemizin üzerine olsun inşaAllah..Hayırlı akşamlar..Fi emanillah ..

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
Bağişlanma Dileğim

Bağişlanma Dileğim

Ey şefkati ve merhameti sınırsız olan Allah'ım,
Bütün kalbim, ruhum ve samimiyetimle ellerimi Sana kaldırıp yalvarıyorum. Bugüne kadar Sana dönmek, Senin sevmediğin şeyleri yapmamak ve bütün ruhumla Sana bağlanmak konusunda verdiğim sözleri bozdum. Hep nefsimin ve şeytanın çirkin tuzaklarına kapılıp, vicdanım feryat ettiği hâlde, Senin huzurunda Sana isyan anlamına gelecek kötülükleri işleme cüretkârlığında bulundum.
Ben şu anda Senin kudretinin tecellisiyle bu sözleri söylerken, tekrar, utançla kararmış alnımla huzurunda boynumu eğiyorum. Bir daha Senin engin merhametine sığınarak, azabından korkup rahmetin için yalvarıyorum.
Şefkatli ve Merhametli Allah'ım,
Şüphesiz, Senin kullarına olan şefkat ve merhametin, bütün annelerin ruhlarına bağışladığın evlât şefkatiyle karşılaştırılamayacak kadar büyük ve sınırsızdır. Tekrar, rahmetini ümit ederek, bulanık gözlerimi göğsüme indirip, bağışlanmamı diliyorum. Senden başka el açacağım, sonuçta Senden başka kapısına sığınacağım, Senden başka kalbimin ve ruhumun sınırsız arzularını tatmin edebilecek kimse yok
Bir daha, beni bağışlamanı içtenlikle istiyorum. Senin sevmediğin ve beni Sana sevdirmeyecek şeyleri yapmamak hususunda, bana sağlam bir irade vermeni diliyorum. Nefsime galip gelmek, nefsimin çirkin arzularını senin çizdiğin meşru daire çerçevesinde tatmin etmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum.
Şüphesiz benim ve sevdiklerimin ve sevmek istediklerimin sahibi Sensin. Senin mülkün olan şeylere yönelen nefsimin Senden izinsiz istemesine karşı, Senin yardımına sığınıyorum.
Bana insanlığın özellikle sonsuz mutluluğunu destekleyecek çalışmalarda bulunmama yetecek bir beden ve zihin sağlığı bağışlamanı diliyorum.
Allah'ım...
Evreni Onun nurundan yarattığın, bizim Seni tanımamızı borçlu olduğumuz Sevgili Peygamberimizin (asm) Sana olan engin sevgisi hürmetine; Senin Kadîr, Rahîm ve Vedûd isimlerinin hürmetine, yakarışlarımı katında kabul eyle. Hayırlı hedeflerimden ayrılmama izin verme.
Allah'ım! Beni sürükleyip Senden uzaklaştırmaya yırtınan nefsimin ellerine teslim etme. Seni sevmekten daha büyük bir mutluluk olamaz. Lütfen Seni bana sevdir. Ruhuma her sabah bu duayı samimiyetle okumaya beni teşvik edecek bir arzu ver.
Rabbim! Beni bağışlayıp, sevdiklerine dahil etmeni istiyorum. Beni karanlık ve tehlikeli yollardan geçirirken yalnız bırakmamanı, benim yanımda olduğunu hissetmemi sağlamanı istiyorum. Kusurlarımdan utanıyorum. Yalanlarımdan, bencilliklerimden, ikiyüzlülüklerimden, şükürsüzlüklerimden utanıyorum. Eğer beni bağışlarsan ve seversen, bundan daha büyük neyi başarabilirim?
Kovulanlardan olmaktan ısrarla ve içtenlikle Sana sığınıyorum Allah'ım. Senden uzaklara düşmekten Sana sığınıyorum. Amin...

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bilgilerin ve sırların Sahibi;
Senden bütün çaresizliğimle ve ihtiyacımla ilim istiyorum. Bilgisizliğimden ve cehaletimden beni kurtarmanı diliyorum.
Öğrenebilmek için çırpmıyorum; ama, hafızam ancak Senin izin verdiğin kadar bana yardımcı oluyor. Ben evrene serpiştirdiğin sırlarına muhtacım, bana öğreteceklerine muhtacım.
Sen bal yapmakla görevlendirdiğin arıya, balı nasıl toplayacağım daha doğmadan öğrettin. Sen bir ördek yavrusuna doğar doğmaz nasıl yüzeceğini öğrettin. Sen Senden istemesini bilmeyen pek çok varlığa, müthiş bilgiler ve yetenekler kazandırdın.
Ben ise, şimdi huzurunda bütün çaresizliğimle boynumu büküp Sana yalvarıyorum. Onlar konuşamadıkları için, isteyeme-den aldılar. Ben ise bütün içtenliğimle Senden diliyorum. Lütfen bana sınırsız ilminden bağışla. Bana ilme ihtiyacımı öğrettiğin gibi, benim ilmi istememi yarattığın gibi, benim ilmi öğrenmemi de, öğrendiğimi yaşamamı da yarat.
Beni, Seni tanımayan, kalbi kirli, basit ve karanlık bir cahil olarak yaşatma dünyada.
Beni, öğrettiğin ilimle ruhlarını Ay gibi parlattığın kulların gibi ilimle donat. Ben öğrenmek istiyorum. Ben ölümüme kadar ilim öğrenmeye çalışmak, Yaratılış gayeme uygun yaşamak istiyorum.
Boş zamanlarımda değersiz dedikodulardan ve gereksiz meşguliyetlerden kurtulmak istiyorum. Mümkün olan her uygun zamanimi, öğrenmeme izin vereceğin ilimlerle meşgul olmanın zevkiyle doldurmak istiyorum. Fakat, nefsime söz dinletemiyorum. Ben, beni yönetemiyorum. Ben, bana ruhumun yapmak istediğini yaptıramıyorum.
Bu zulümler ve gafletler asrında yorgunum, güçsüzüm. Lütfen rahmetinle beni destekle, irademi güçlendir; bana bilgiyi, ! ilimle meşguliyeti ve öğrendiğimi yaşamayı sevdir.
Bana sırlarını öğret. Bana, Seni daha iyi tanıma fırsatı ver. Ey her şeyi bilen Allah'ım, ey isteyenlere öğretmek isteyen ! Allah'ım, Sana daha içten nasıl yalvarabilirim! Bilmiyorum.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN ELLERİNE SAGLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET OL...B)

leyla-1

Altın Üye
Allah Razi Olsun Ellerine Saglik....dua Ile Aramizada Hoş Geldin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt