Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnnnnnn Aminnnnnnn Aminnnn

Ne Güzel Bir Dua. Okurken Hiç Sikilmadim. Her Kelimesi Sanki Yaşadiğim, Yaşamakta Olduğum Ve Yaşayacağim Herana Hitap Ediyordu.
Yüce Yaradan Boyle Bir Duayi Yapmamda Vesile Olan Kardeşimizden Ve Bizlerden Razi Olsun..
Selametle..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin kardeşim ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.......A.E.OL.

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
Aminnnnnnn Aminnnnnnn Aminnnn

Ne Güzel Bir Dua. Okurken Hiç Sikilmadim. Her Kelimesi Sanki Yaşadiğim, Yaşamakta Olduğum Ve Yaşayacağim Herana Hitap Ediyordu.
Yüce Yaradan Boyle Bir Duayi Yapmamda Vesile Olan Kardeşimizden Ve Bizlerden Razi Olsun..
Selametle..
Amin Ecmain inşaallah Rabbim Hepinizin dualarınızı boş çevirmesin inşaallah Kabul ve makbul eylesin

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleyküm...AMİN..AMİN...AMİN...

ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık...

ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

beyzanurekin

Kayıtlı Kullanıcı
yureğinize sağlık çokguzel bi konu seçmişşınız...Allah razı olsun...sizden bi isteğim olcak şırnakta şehit düşen askerlerimiz için yasini şerif dağıtıyom almak isterseniz benim konu başlıklarıma tıklayın yasını şerif kampanyasına 26/10/2007 tarihine kadar ekleğebilirsiniz...bende bu kampanyayı sabırla beklıyom umarım duyarlı arkadaşlar olurda kampanya tavan yapar...

mücahitayvaz

Kayıtlı Kullanıcı
MEVLAM BENİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT.AŞKINLA YANDIĞIM BİR ANDA ALCANIMI,ALKİ ÖLÜM AŞKIMIN ADI OLSUN. HAYIRLI CUMALAR.DUA İLE.ALLAHIN RAHMETİ,ŞEFKATİ ÜZERİNİZE OLSUN.(AMİN)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ..amin....amin......

Böyle Güzel Yakarişa Amin Denilmez Mi Kardeşim....

Ellerine Vede Güzel Yüreğine Sağlik...

Rabbime Emanet Olasin.....

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Aşkım Sen Ol Allah'ım,Aşkım Sen Ol!
AMİN AMİN AMİN...HEP BUNU İSTİYORUM BU AŞKA HEPİMİZİN VE TÜM İNSANLARIN KAVUŞMASI DUASIYLA...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin amin
Allah razı olsun emeğinize sağlık.

eminn_

Kayıtlı Kullanıcı
amin paylaşımın için Allah razı oslun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aşkım Sen Ol Allah'ım...

--------------------------------------------------------------------------------

AŞKIM SEN OL ALLAH'IM...

Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin

yankılarini duyan...

Sensin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan..

Sen benden cansın,SEN hayatıma anlamsın..

geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımdan,bütün

arayışlarımda,dalgalı bir

denizin ortasında çırpınan ruhumda ,Sensin

gökkubbemin rengarenk gökkuşağı...

özüm Sensin,Tebessum ettiğimde Sen benim gülümsemensin..

Sen benim yüreğimsin,beni hakiki seven Sensin..

ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı!

her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim..

gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu

göremeyecekti gözlerim.

sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,Seni sevmenin

güzelliğini,sonsuz acizliğimle

bilemeyecekti yüreğim..

gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,

gözyaşının kalbimle olan dostluğundan

bi-haber kalacaktı gözlerim..

her gün güneş olup aydınlattın semaları,

karanlıkta bırakmadın umutlarım..

Ey cömertlerin En cömerti!

Rezzak isminle donattın afakımı,

Settar isminle örttün ayıplarımı,

Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi...

"Yine Gel"!dedin..tekrar geldim ,sana geldim Allah'ım!

Vedud olan Sensin seven sensin,senden başka kimim var ki,

kapısına gideyim?

aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi..

baharım Sen ol sevgili.!Hazanda bırakma,yapraklarım dökülüyor..

Gülüstanım sen ol Ey Sevgili!

Ey ellerimden tutanım.!Sana kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp

yokuşları çıkarma karşıma..

ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana

sürünerek değil, koşarak getir..

uzattım ellerimi,bırakma beni.toprağımda Nurun ol,cennetimde gülüm ol!

Elim sen ol Allah'ım! Kolum kanadım,dilim damağım,tek güvenim

dayanağım,sahibim Sen ol...

Ayım güneşim,Gözyaşım tebessümüm,Sen ol..

Geldım işte kapına,Aşkının fukarasıyım.

Aşkım Sen Ol Allah'ım,Aşkım Sen Ol!

Emeğinize sağlık Allah razı olsun cümlemizden bizlerede inşallah Rabbim bizleri affedip mağfiret edip cennetinden bir köşk nasip etsin cümlemize bizlerede inşallah amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah'ım kalp katılığından,gafletten,fakirlikten,zilletten ve miskinlikten sana sığınırım.küfürden fısktan,muhalefet edip düşmanlık çıkartmaktan, baskaları duysun veye gorsun diye birsey yapmaktan sana sıgınırım... allahım işlediğim ve işlemediğim amellerin şerrinden sana sıgınırım.allahım huyların,amellerın,arzuların ve hastalıkların kötülüklerindende sana sıgınırım. allahım benı senı cok zıkreden, sana cok sukreden , senden cok korkan,sana cok itaat eden sana karsı cok husu ve saygı ile dopdolu olan ahu efgan edıp,dua dua yalvaran ve durmadan sana teveccüh eden ve teslim olan bir insan eyle..... allahım senden tertemız bır hayat dosdogru olum, rezil etmeyen ve ayıpları sayıp dokmeyen bir dönüş istiyorum..... alllahım gucumun zayıflıgını caremın azlıgını ve insanlarca önemsenmeyişimi, sana şikayet edıyorum.allahım nefsime takva bahseyle ve onu temızleee...... AMİNNNN!

S.A. AMİNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM.A.E.O.
Gerçekten ne kadar güzel dua rabbim samimi ihlaslı kulların ettiği duası gibi Peygamber efendimiz H.Z Muhammed musatafa Salallahu teala aleyhivessellam hürmetine kabul eylesin inşaallah
AMİN amin amin

selametle kalın

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İçten bir amin....

--------------------------------------------------------------------------------

Öyle çaresizim ki Rabbim,
Çarelere ermiyor aklım.
Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım
Öğütleri masal gibi dinliyorum
Nasihatler ninni misali geliyor,
Başımı sallıyorum.. sanki anlamış gibi
Beni takipte ızdırap.. Peşimden gelir kabuslar
Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka!..
Merhametine uzatıyorum ellerimi.
Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi..
Dizginle çılgınlıklarımıaffet günahlarımı..
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma
Vardır bunda da bir hayır..
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni..
Cahilim çok cahilim..
Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol!
Dağlar kadar günahlarıma,
Bir avuç tövbe kırıntısı getirdim
Sen derman ol şu volkanlarıma
Sensiz bir yürek ne kadar boş!..
Affeyle Ya Rabbel alemin
Amin.
Emeğinize sağlı Allah razı olsun çok güzel paylaşım olmuş Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah Amin..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin
yankılarını duyan...
"Yine Gel"dedin..tekrar geldim ,sana geldim Allah'ım!
selamun aleyküm niğdeli kardeşim sağolasınız elinize,emeğinize sağlık olsun inşaAllah..gerçekten çok güzel bir yakarış(yalvarış),arzıhaldi..Rabbim razı olsun sizlerden..acizliğimiz o kadar güzel dile getirilmişki dua ederken bu satırların daha doğrusu bu manaların hatrımızda bulunması gerekir..çünkü o kadar acizizki aciz olduğumuzu bile unutacak kadar aciziz hemde..gerçekten sevgiliye ne kadar güzel seslenilmiş..acizliğimiz güneş gibi zahir ama gururu bırakamıyoruz bi türlü..sanki hiç ölmeyecekmiş gibi bir dünya sevgisi,kabre girmeyecekmişiz gibi makam sevgisi ne bileyim aklım ermiyor yaa bizim bu hallerimize çoğu zaman..biliyoruz ki öleceğiz,büyük küçük her fiilimizden hesaba çekileceğiz ama olmuyor bir türlü dünyanın hilesinden kurtaramıyoruz yakamızı..düşünsenize bir öğrenci sınava giriyor sınav süresi 1 saat ama öğrenci bırakıyor sınavı falan etrafına bakıyor saf saf..ona verilen kıymetli bir saatini heba ediyor..aynı bizler de böyleyiz ekseriyetle..verilen ömür sermayesini derdi maişetle,dünyevi nimetler peşinde heba ediyoruz malesef..Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun inşaAllah..dünyaya geliş gayemizden saptırmasın bizleri..ve her anımızı,saniyeyi-saliseyi O'nun rızası dairesinde,helal dairede geçirebilmek nasib etsin bizlere..nefse uymaktan,nefsin esiri olmaktan muhafaza etsin bizleri..AMİN AMİN AMİN..Allaha(c.c.)emanet olun niğdeli kardeşim sağolasınız teşekkür ederim bu güzel ve acizliğimizi belgeleyen paylaşım için..herşeyden haberdar olan,en bilinmeyen yanımızı dahi bilen Rabbime emanet olunuz,dua ediniz..selamun aleyküm,hayırlı akşamlar..

ve aleyküm selam Recep kardeşim.sağolasınız..beğenmiş olmanıza sevindim..amin ecmain inş.Allah razı olsun güzel yorumunuz için.çok teşekkür ederim..1 saatlik sınav benzetmeniz de gerçekten çok güzel ve ders alınması gereken bir benzetmeydi kardeşim..Allah-u Teala "Dünya hayatı bir oyun ve oyalanmadır. Eğer inanır ve (Allah’a karşı) saygılı olursanız, O size karşılıklarınızı verir" buyuruyor Muhammed suresinin 5. ayetinde. inşaAllah bunun idrakinde olan kullardan oluruz bizler.Dünyada kalacağımız kadar dünyaya, ahirette kalacağımız kadar ahirete değer verenlerden olmak duasıyla inş.Tüm dualarınıza da kalpten amiin inşaAllah..Rabbimiz kabul eylesin kardeşim..

Emaneti verene emanet olun inşaAllah..dualar müşterek inş. ve aleyna aleyküm selam..hayırlı akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt