Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AFFEDER MİSİN ALLAH ?IM

ALLAH RAZI OLSUN

EY RAHMETI BOL PADISAH
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA
BEN ISLEDIM HADSIZ GÜNAH
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

HADDI TECAVÜZ EYLEDIM
DERYAYI ZENBI BOYLADIM
MALUM SANA BEN NEYLEDIM
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

SENDEN USANMADIM HEMAN
ETDIM HATA GIZLI AYAN
VURMA YÜZÜME EL AMAN
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

ADIN SENIN GAFFAR IKEN
AYIB ÖRTÜCÜ SETTAR IKEN
KIME GIDEM SEN VAR IKEN
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

HIC SANA KULLUK ETMEDIM
RAH-I RIZANA GITMEDIM
HEM BUYRUGUNU TUTMADIM
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

BIN KERE BIN EY PADISAH
ETSEM DAHI BÖYLE GÜNAH
LA TAKNATU MIN RAHMETILLAH
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

KUDDUSI ISYANDA SEDID
KULLUKTA BIR BATTAL PELID
DERSENDEN KEZMEYIP ÜMID
CÜRMÜM ILE GELDIM SANA

ALLAHA EMANET OLUNUZB)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

zeynur yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN SİZE HERKEZ ANNE DİYO BENDE DESEM KIZARMISINIZ BİLMEM
Belki yüzüm yok gelmeye
Ama baska yerim yok gitmeye
Kalbimde ki sonsuz sevgimle
Gelsem beni affeder misin Allah´im ?.."

AFFET ALLAHIM CÜMLEMİZİ

siz bana anne dersinizde ben kızarmıyım inanırmısınız benim mutfağımda radyom hep açıktır telefonda konuşuken sunucular hacı anne diye hitab ediyorlardı onların konuşmalarına özenirdim rabbim banada nasip etti selam ve dua ile B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: günün duası

Borçtan Halâs Olmak (Kurtulmak) İçin
Allahümme ekfini bihelalike
an haramike ve eğnini bifezlike ammensivake

Ey Rabbim! Helâl kıldıklarını bana kâfi kılarak haram kıldıklarından beni muhafaza et, beni fazlınla Senden başkalarından müstağni kıl! (28)

Sana bir duâ öğreteyim mi ki, onunla duâ edersen dağ kadar borcun olsa Allah onu ödemeye muvaffak kılar. De ki ey Muâz

Ey mülkün mâliki olan Allahım! Sen mülkü dilediğine verirsin, mülkü dilediğinden çeker alırsın. Dilediğini azîz kılarsın, dilediğini zelîl kılarsın. Hayır senin elindedir. Muhakkak sen herşeye kadirsin. Ey dünyâ ve âhiretin Rahmanı! Sen onu dilediğine verirsin, dilediğine vermezsin. Beni, senden başkasının acımasından müstağnî kılacak bir rahmet ile bana rahmet eyle. (29)

Borçlu olan kişi sabah namazından sonra üçyüz defa Rabbena efteh beynena vebyene kavminabilhakkı ve ente hayrul fatihıyn

âyetini duâ niyyetiyle okumalı ve her yüz defanın sonunda Allahümme ya mufettıhelebvabı ıftehlena hayralbab

diye duâ etmelidir. Böylece inayeti ilâhiyyeye nâil olması umulur.

(28)Tirmizî, Duâ, 110.
(29) Tuhfetû'z-zâkirîn, 209 (Taberânî'den).

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

(Resulüm!) De ki: "Rabbim size ne kıymet verir duanız olmasa? (Ey inkârcılar! Size bildirdiklerini) kesinkes yalan saydınız; o halde azab yakanızı bırakmayacaktır.

(furkan suresi)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
zeynur yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN SİZE HERKEZ ANNE DİYO BENDE DESEM KIZARMISINIZ BİLMEM
Belki yüzüm yok gelmeye
Ama baska yerim yok gitmeye
Kalbimde ki sonsuz sevgimle
Gelsem beni affeder misin Allah´im ?.."

AFFET ALLAHIM CÜMLEMİZİ

siz bana anne dersinizde ben kızarmıyım inanırmısınız benim mutfağımda radyom hep açıktır telefonda konuşuken sunucular hacı anne diye hitab ediyorlardı onların konuşmalarına özenirdim rabbim banada nasip etti selam ve dua ile B)B)B)

sağol hafize anne sizin yazılarınızı hep okuyorum ALLAH RAZI OLSUN....B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Maişet tedâriki zorluğuna düşen bir kimseyi evinden çıkdığı zaman şöyle demekden men' edecek hiç bir şey yokdur

Canıma, malıma ve dînime bismillah. Ey Rabbim! Beni kazana râzı kıl. Bana takdîr olunanı benim için bereketlendir, o hâle geleyim ki te'hir olunanın tacilini, tacil olunanın da tehirini istemeyeyim. (30)

Bana Cibrilin öğrettiğini sana öğreteyim mi? Çok cimri ve kıskanç birine, yahud zâlim bir sultana, yahud fahşinden korkduğun kötü bir borçluya işin düşdüğü zaman okursun

Ey Rabbim! Her şeye mutlak gâlib ve mutlak büyük ancak sensin, ben de senin zayıf ve düşkün bir kulunum. Her türlü kudret kuvvet ancak seninledir. Ey Rabbim! Firavni Musa'ya musahhar kıldığın gibi filânı da bana musahhar kıl ve Davudun elinde demiri yumuşattığın gibi onun da kalbini yumuşat. O senin iznin olmadan bir şey demez, onun nâsiyesi de, kalbi de senin kabzai kudretindedir. Senin senan yücedir ey merhamet edicilerin merhamet edicisi! (31)

(30) el-Ezkâr, 116 (İbn es Seniyden)
(31) el-Câmiu's-Sağîr.

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sana geldim

RE: Sana geldim

erdal yazdı:
Allah c.c. razı olsun .......

Duananıza iştirak ediyoruz ...emeğinize teşekkürler...

Ya Rab,

Her an SENİNLE berabermişiz gibi bizlere lezzet ver...(
gönenli mehmet efendi)

AMİN.. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM... A.E.O..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

"Ölümün kendine hâs bir büyük korkusu vardır. Sizden birinize bir kardeşinin ölüm haberi geldiğinde şöyle desin

Biz Allaha aidiz ve tekrar Ona dönücüleriz. Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme! (32)

(32) elEzkâr, 132 (İbn esSeniyden)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Gök Gürleyince Okunacak Duâ

RE: Gök Gürleyince Okunacak Duâ

Gök gürültüsünü işittiğiniz zaman Allahı zikrediniz, çünkü o zikredene bir zarar vermez. Gök gürültüsünü işitdiğiniz zaman Allahı tesbîh ediniz, tekbîr getirmeyiniz." (33)

Şimşek ve gök gürültüleri işittiği zaman Resûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem-

Ey Rabbim! Bizi gadabınla öldürme, azabınla helak etme, bundan evvel bize afiyet ver, derlerdi,

(33) Râmûzû'l-ehâdis, 50. (Taberânî'den)
(34) Tuhfetû'z-Zakirîn, 173 (Tirmizî, İbn es-Seniy'den).

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN AMİN AMİN.... ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.... SELAMÜN ALEYKÜM..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Kuzey rüzgârı şiddetlendiği zaman Resûlullah:

Ey Rabbim! Bu rüzgârla göndereceğin şeylerin şerrinden sana sığınırım derlerdi. (35)

(35) Tuhfetûz-zakirîn, 174.

ravzanuru

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ya Rabbi!!!

S.A
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN

DUA...DUA ...DUA...

Ey Allah'im!
Ancak sana kulluk ederiz ve yalniz senden medet umariz. Bize dogru yolu göster.
Kendilerine lütuf ve ikramda bulundugun kimselerin yoluna Gazaba ugramislarin ve sapmislarin yoluna degil.

Ey Rabbimiz!
Bizi sana boyun egenlerden kil,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet çikar.
bize ibadet usullerimizi göster.tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri çokca kabul eden,çok merhametli olan ancak sensin.

Ey Rabbimiz!
Bizi dogru yola ilettikten sonra,kalplerimizi egriltme.Bize tarafindan rahmet bagisla,lütfu en bol olan sensin.

Ey Rabbimiz!
indirdigine inandik ve Peygamberine uyduk,simdi bizi sahidlerden yaz.(birligini ve Peygamberlerini tasdik eden)

Ey Allah'im!
Unutursak veya hataya düsersek bizi sorumlu tutma.

Ey Rabbimiz!
Affina sigindik!Dönüs sanadir.

Ey Rabbimiz!
Bizden öncekiler yükledigin gibi bize de agir bir yük yükleme.

Ey Rabbimiz!
Bize gücümüzün yetmedigi isler de yükleme! Bizi affet! Bizi Bagisla! Bize aci!
Sen bizim Mevlamizsin.Kafirler topluluguna karsi bize yardim et!

Ey Rabbimiz!
iman ettik;Bizim günahlarimizi bagisla,bizi ates azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Günahlarimizi ve içimizdeki taskinligimizi bagisla;Ayaklarimizi yolunda sabit kil;Kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil!

Ey Allah'im!
Amellerin hesap olunacagi gün beni,ana-babami ve mü'minleri bagisla!

Ey Rabbimiz!
Cehennem azabini üzerimizden sav.

Ey Rabbim!
Beni ve soyumdan gelecekleri namazi devamli kilanlardan eyle;

Ey Rabbimiz!
Duami kabul et!

Ey Rabbim!
Bana ve ana-babama verdigin nimete sükretmemi ve razi olacagin yararli is yapmami temin et.Benim için de zürriyetim için de iyiligi devam ettir.Ben sana döndüm.Ve Elbette ki ben Müslümanlardanim.

Ey Allah'im!
Bize,Peygamberlerin vasitasiyla vaadettiklerini de ikram et ve kiyamet gününde bizi rezil-rüsvay etme;Süphesiz sen vaadinden caymazsin! insanlarin dirilecekleri gün,beni mahçup etme.o gün ne mal fayda verir,ne de evlat.

Ey Rabbimiz!
Bize dünyada iyilik ver,ahirette de iyilik ver.Bizi Cehennem azabindan koru!

Allah'im!
Sen,gökleri ve yeri bosuna yaratmadin.Seni tesbih ederiz.Bizi cehennem azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Dogrusu sen kimi cehenneme koyarsan,artik onu rusvay etmissindir.Zalimlerin hiç yardimcilari yoktur.

Ey Rabbim!
Bana hikmet ver ve beni iyiler arasina kat.

Ey Rabbimiz!
Bizi inkar edenler icin deneme konusu kilma,Bizi,bagisla! Yegane galip ve hikmet sahibi,ancak sensin....

Allah'im!
Ben senden hidayet,takva,iffet ve servet niyaz ederim.

Allah'im!
Hatalarimi,cehaletimi,yaptigim seylerdeki asiriliklari ve benden daha iyi bildigin günahlarimi affet.

Allah'im!
Ciddi olarak,saka olarak,kasten ve hataen yaptigim günahlari affet.Bunlarin hepsi bende var

Allah'im!
Yaptigim ve yapacagim,açiga vurdugum ve gizledigim ve benden daha iyi bildigin günahlarimi affet.Her seyi yaptiranda,yaptiracak olanda sensin.Sen her seye kadirsin.

Allah'im!
islerimde beni günahtan koruyan dinimi benim icin faydali kil.Geçimimi temin ettigim dünyayi bana hayirli kil.Son duragim olan ahiretimi de hayirli kil.Hayir yaptigim müddetçe ömrümü uzat.Kötülüklerden alikoymak için de ruhumu al.

Allah'im!
Senin rizan için Müslüman oldum.Sana inandim Sana güvenip itaat ettim.Sana yöneldim.Senin icin baskalarina düsman oldum.

Allah'im!
Beni sapitmadan izzetine siginirim.Senden baska ilah yoktur.Sen ebedi hayat ile HAY'sin.Cinler ve insanlar ölürler.Ey kalpleri delaletten hidayete çeviren beni Din'inden ayirma.

Allah'im!
Vücuduma sihhat ve afiyet ver.Gözlerime sihhat ve afiyet ver.Ve bunu benden sonrakiler de de devam ettir.Senden baska ilah yoktur.Sen
Halim'sin,Kerim'sin.Ars'in sahibi yüce Allah'i tenzih ederim.Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.

Rabb'im bana yardimci ol.Düsmanlarima yardimci olma.Bana yardim
et,düsmanlarima etme.Düsmanlarimi saisrt,beni sasirtma.Bana hidayet et Hidayeti kolaylastir.Bana isyan edene karsi bana yardim et.

Rabb'im! Rabb'im!
Beni sana sükreden,Seni anan,Sen'den korkan,Sana itaat eden ve sana yönelen kullarindan eyle.Tevbemi kabul et.Günahlarimi affet.Dua'larimi kabul et.iman ve islam-i sabit kil,kalbime hidayet et,dilime dogruyu konustur,kalbimdeki kinleri söküp at.

Allah'im!
Sen'den Rahmetine ve magfiretine vesile olan amelleri,bütün günahlardan uzak olmayi,bol bol iyilik yapmayi,Cehennem'den kurtulup,Cennet'e kavusmayi isteriz.

Allah'im!
Yaptigimiz zulum ve günahlari,saka,ciddi ve kasten isledigimiz kusurlari
affet.Bunlarin hepsi bizde var.

Allah'im!
Beni en güzel sekilde yarattin,Ahlakimi da güzellestir.

Allah'im!
Bana iyi ameller yaptir,kötülüklerden vaz geçir,fakirleri ve düskünleri sevdir,tevbelerimi kabul et.

Allah'im!
ihtiyarligimda,ömrümün sonunda bana,bol bol rizik ihsan et.

Allah'im!
Borç yükünden ve düsmanlarin hakimiyetinden sana siginiriz.

Allah'im!
Verdigin nimetlerin yok olmasindan,lütfettigin afiyetlerin
kaybolmasindan,beklenmedik afetlerden ve bütün gazablarindan sana siginirim.

Allah'im!
Alaca illetinden,delilikten,cüzzamdan ve tehlikeli hastaliklardan sana siginirim.

Allah'im!
Kötü günden,kötü geceden,kötü zamandan,kötü arkadastan,mahalledeki kötü komsudan sana siginirim.Sen'den baska ilah olmadigi,yedi kat göklerin sahibi ve Yüce Ars\'in sahibi oldugun icin senden istiyorum.kabul eyle ya Rabbel alemin...amin...amin velhamduillahi RabbilaleminB)B)B)

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

ravzanuru yazdı:
S.A
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN

DUA...DUA ...DUA...

Ey Allah'im!
Ancak sana kulluk ederiz ve yalniz senden medet umariz. Bize dogru yolu göster.
Kendilerine lütuf ve ikramda bulundugun kimselerin yoluna Gazaba ugramislarin ve sapmislarin yoluna degil.

Ey Rabbimiz!
Bizi sana boyun egenlerden kil,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet çikar.
bize ibadet usullerimizi göster.tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri çokca kabul eden,çok merhametli olan ancak sensin.

Ey Rabbimiz!
Bizi dogru yola ilettikten sonra,kalplerimizi egriltme.Bize tarafindan rahmet bagisla,lütfu en bol olan sensin.

Ey Rabbimiz!
indirdigine inandik ve Peygamberine uyduk,simdi bizi sahidlerden yaz.(birligini ve Peygamberlerini tasdik eden)

Ey Allah'im!
Unutursak veya hataya düsersek bizi sorumlu tutma.

Ey Rabbimiz!
Affina sigindik!Dönüs sanadir.

Ey Rabbimiz!
Bizden öncekiler yükledigin gibi bize de agir bir yük yükleme.

Ey Rabbimiz!
Bize gücümüzün yetmedigi isler de yükleme! Bizi affet! Bizi Bagisla! Bize aci!
Sen bizim Mevlamizsin.Kafirler topluluguna karsi bize yardim et!

Ey Rabbimiz!
iman ettik;Bizim günahlarimizi bagisla,bizi ates azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Günahlarimizi ve içimizdeki taskinligimizi bagisla;Ayaklarimizi yolunda sabit kil;Kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil!

Ey Allah'im!
Amellerin hesap olunacagi gün beni,ana-babami ve mü'minleri bagisla!

Ey Rabbimiz!
Cehennem azabini üzerimizden sav.

Ey Rabbim!
Beni ve soyumdan gelecekleri namazi devamli kilanlardan eyle;

Ey Rabbimiz!
Duami kabul et!

Ey Rabbim!
Bana ve ana-babama verdigin nimete sükretmemi ve razi olacagin yararli is yapmami temin et.Benim için de zürriyetim için de iyiligi devam ettir.Ben sana döndüm.Ve Elbette ki ben Müslümanlardanim.

Ey Allah'im!
Bize,Peygamberlerin vasitasiyla vaadettiklerini de ikram et ve kiyamet gününde bizi rezil-rüsvay etme;Süphesiz sen vaadinden caymazsin! insanlarin dirilecekleri gün,beni mahçup etme.o gün ne mal fayda verir,ne de evlat.

Ey Rabbimiz!
Bize dünyada iyilik ver,ahirette de iyilik ver.Bizi Cehennem azabindan koru!

Allah'im!
Sen,gökleri ve yeri bosuna yaratmadin.Seni tesbih ederiz.Bizi cehennem azabindan koru!

Ey Rabbimiz!
Dogrusu sen kimi cehenneme koyarsan,artik onu rusvay etmissindir.Zalimlerin hiç yardimcilari yoktur.

Ey Rabbim!
Bana hikmet ver ve beni iyiler arasina kat.

Ey Rabbimiz!
Bizi inkar edenler icin deneme konusu kilma,Bizi,bagisla! Yegane galip ve hikmet sahibi,ancak sensin....

Allah'im!
Ben senden hidayet,takva,iffet ve servet niyaz ederim.

Allah'im!
Hatalarimi,cehaletimi,yaptigim seylerdeki asiriliklari ve benden daha iyi bildigin günahlarimi affet.

Allah'im!
Ciddi olarak,saka olarak,kasten ve hataen yaptigim günahlari affet.Bunlarin hepsi bende var

Allah'im!
Yaptigim ve yapacagim,açiga vurdugum ve gizledigim ve benden daha iyi bildigin günahlarimi affet.Her seyi yaptiranda,yaptiracak olanda sensin.Sen her seye kadirsin.

Allah'im!
islerimde beni günahtan koruyan dinimi benim icin faydali kil.Geçimimi temin ettigim dünyayi bana hayirli kil.Son duragim olan ahiretimi de hayirli kil.Hayir yaptigim müddetçe ömrümü uzat.Kötülüklerden alikoymak için de ruhumu al.

Allah'im!
Senin rizan için Müslüman oldum.Sana inandim Sana güvenip itaat ettim.Sana yöneldim.Senin icin baskalarina düsman oldum.

Allah'im!
Beni sapitmadan izzetine siginirim.Senden baska ilah yoktur.Sen ebedi hayat ile HAY'sin.Cinler ve insanlar ölürler.Ey kalpleri delaletten hidayete çeviren beni Din'inden ayirma.

Allah'im!
Vücuduma sihhat ve afiyet ver.Gözlerime sihhat ve afiyet ver.Ve bunu benden sonrakiler de de devam ettir.Senden baska ilah yoktur.Sen
Halim'sin,Kerim'sin.Ars'in sahibi yüce Allah'i tenzih ederim.Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.

Rabb'im bana yardimci ol.Düsmanlarima yardimci olma.Bana yardim
et,düsmanlarima etme.Düsmanlarimi saisrt,beni sasirtma.Bana hidayet et Hidayeti kolaylastir.Bana isyan edene karsi bana yardim et.

Rabb'im! Rabb'im!
Beni sana sükreden,Seni anan,Sen'den korkan,Sana itaat eden ve sana yönelen kullarindan eyle.Tevbemi kabul et.Günahlarimi affet.Dua'larimi kabul et.iman ve islam-i sabit kil,kalbime hidayet et,dilime dogruyu konustur,kalbimdeki kinleri söküp at.

Allah'im!
Sen'den Rahmetine ve magfiretine vesile olan amelleri,bütün günahlardan uzak olmayi,bol bol iyilik yapmayi,Cehennem'den kurtulup,Cennet'e kavusmayi isteriz.

Allah'im!
Yaptigimiz zulum ve günahlari,saka,ciddi ve kasten isledigimiz kusurlari
affet.Bunlarin hepsi bizde var.

Allah'im!
Beni en güzel sekilde yarattin,Ahlakimi da güzellestir.

Allah'im!
Bana iyi ameller yaptir,kötülüklerden vaz geçir,fakirleri ve düskünleri sevdir,tevbelerimi kabul et.

Allah'im!
ihtiyarligimda,ömrümün sonunda bana,bol bol rizik ihsan et.

Allah'im!
Borç yükünden ve düsmanlarin hakimiyetinden sana siginiriz.

Allah'im!
Verdigin nimetlerin yok olmasindan,lütfettigin afiyetlerin
kaybolmasindan,beklenmedik afetlerden ve bütün gazablarindan sana siginirim.

Allah'im!
Alaca illetinden,delilikten,cüzzamdan ve tehlikeli hastaliklardan sana siginirim.

Allah'im!
Kötü günden,kötü geceden,kötü zamandan,kötü arkadastan,mahalledeki kötü komsudan sana siginirim.Sen'den baska ilah olmadigi,yedi kat göklerin sahibi ve Yüce Ars\'in sahibi oldugun icin senden istiyorum.kabul eyle ya Rabbel alemin...amin...amin velhamduillahi RabbilaleminB)B)B)

A.S. kardeşim Allah (c.c.) razı olsun .... AMİNNN....B)B)B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM DAYANIGIMIZ SENSIN

ALLAHIM DAYANIGIMIZ SENSIN

ALLAHIM KULLARINDAN HER HANGI BIRINE VERDIGIN BIR HAYIR
VEYA MAHLUKATINDAN BIRINE VAAD ETTIGIN BIR LÜTUF
VARDA BUNA IDRAKIM YETISMEMIS NIYETIM ULASAMAMIS
VE BU SEBEBLEDE ISTEDIKLERIMIN DISINDA KALMIS ISE
EY ALEMLERIN RABBI ONUN HUSÜLÜ ICIN DE SANA YAKARIYOR BANA ONUDA VERMENI
RAHMETIN HAKKINDA SENDEN ISTIYORUM
ALLAHIM BU BIZIM DUAMIZDIR BUNU FAZLINDA KABUL ETMEK SANA KALMISTIR
BU BIZIM GAYRETIMIZDIR DAYANIGIMIZ SENSIN AMIN