yeliz
Kayıtlı Kullanıcı
RE: AÇIN ELLERİNİZİ
allah razı olsun amin amin amin
allah razı olsun amin amin amin
AMİN.KARDEŞİM KALEMİNLE VE DUANLA PAYLAŞIMIMI ŞEREFLENDİRDİĞİNİZ İÇİN.ALLAH RAZI OLSUN.A.EOB)egezer yazdı:
Bismillahirrahmenirrahim.
Sükürler olsun beni dogru yolda var eden rabbime, ve onu ögreten peygamberlerine salatüselam olsun.
Ey Mevlam! Kalben ve Fiilen sana yöneliyorum, Gül Muhammedin hatirina beni huzuruna kabul et. Süphesiz sen en üstün merhamet sahibisin.Sen Erhamenirrahimsin. Beni,sevdiklerimi ve tüm din kadeslerimi dogruluktan ayırma. İman selameti ver bize. Gönüllerimizi nurlandır. Sapıklıktan ve sana şirk koşmaktan esirge. Şüphesiz sen azabı büyük olansın. Nar-ında yakma bizleri. Kalplerimizi senin askınla doldur. Kalbimize hainlik ve fesatlik sokma. Seytanın vesveselerinden uzak tut nefsimizi..Allah'ım! beni sen yarattın. Şüphesiz sen yaradansın. ben senin aciz bir kulunum.Bu aciz kulun senin yoluna, senin adına, senin verdiklerine, vereceklerine kurban olsun.beni huzuruna kabul et. duamı nazarında kabul, günahlarımı affet.
Senin gücün,rahmetin sonsuuz ve affın sınırsızdır.Sen övgülerin en güzeline layıksın.Amin.
Dualarda bulusmak dilegiyle..