Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

ozge_ibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA

ALLAHIM ONUN YANINDA KALMAYI NASIP ET.
MUTLULUGU,HUZURU BIZE DAWET EDIYORUM.
NOLUR BIZE YARDIM ET.
HERSEYI SENIN ICIN YAPMAKTAYIZ.
SEYTANA UYDURUP ONA MUHTAC ETME BIZI.
SEWINDIR BIZI RABBIM..

AMİN....!!B)B)B)

ozge_ibrahim

Kayıtlı Kullanıcı

RABBIM BIRINI KOY KALBIME AMA O SENINDE SEWDIGIN BIRI OLSUN...
WE OYLE BIR INSANA SEWDIR KI BENI ONUN KALBINDE SEN OLASIN...
WE BEN ONUN KALBINDE SENLE OLAYIM....B)B)B)

ozge_ibrahim

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHIM WEFASIZLIK EDIP SENDEN UZAK KALSAMDA HALIM SENSIZ EDEMEYECEGIMI HAYKIRMAKTIR..
WEFASIZLIGIM ITIBARIYLA DEGIL IHTIYACIMA GORE SENIN LUTFUNA TALIBIM....!

''ALLAHIM BUGUN KALBIME SENI NASIL WE NERDE BULACAGIMI OGRET.....''
B)B)B)B)B)

selma85

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IM

ALLAH'IM

ALLAH'IM

EY ALEMLERİN RABBİ!
EY SEVGİYİ SEVGİYLE YARATAN
EY SEVEN SEVDİREN VE SEVİNDİREN
EY MERHAMETİN SONSUZ KAYNAGİ
EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
EY GÖNÜLLERİN MUTLAK HAKİMİ
EY ZATINI HAMD İLE AZİZ OLDUGUM
EY ZATINI HAMDDEN ACİZ OLDUGUM
ÖZÜMÜ SANA CEVİRDİM SANA TUTUNDUM
ELİMİ SANA ACTIM GÖNLÜMÜ SANA SUNDUM
BENİ KOVMAZ DİYE KAPINA GELDİM
AFFI BOLDUR DİYE AFFINA GELDİM
KULLUK EDEMEDİM LÜTFUNA GELDİM
ALLAH'IM SEN BİZLERİ BAGISLA
MAGFİRET ET.ALLAH'IM ALLAH'IM.AMİN AMİNB)

buket

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH'IM

selamun aleyküm.paylaşımınız için allah razı olsun.amin bu güzel dua için rabbim dualarımızı kabul eyle inşallah.selametle...B)B)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

AMİNNNN KARDEŞİMMMMM BU İÇTEN DUA İÇİN AMİNNN B)

selma85

Kayıtlı Kullanıcı

buket yazdı:
selamun aleyküm.paylaşımınız için allah razı olsun.amin bu güzel dua için rabbim dualarımızı kabul eyle inşallah.selametle...B)B)

AS RABBIM CUMLEMIZDEN RAZI OLSUN HAYIRLI RAMAZANLAR B)

god one

Kayıtlı Kullanıcı
HZ.EBUBEKİR'İN(R.A)ALLAH'A YAKARIŞI

HZ.EBUBEKİR'İN(R.A)ALLAH'A YAKARIŞI

Ya ilahe'l-âlemin! Mahlûkatı yaratırken elbette ki senin ona hiç bir ihtiyacın yoktu. Onu halk edişin Senin ona ikramından ibarettir. Sonra mahlûkatının bir kısmını cennetlik bir kısmını da cehennemlik olarak iki kısma ayırdın. Ey Allahım beni cehennemlik eyleme cennetlik kıl.

Ya Rabbi! Sen azîmü'ş-şan insanları yaratmazdan evvel onlara çeşitli istikametler murad buyurdun ve onları muhtelif fırkalara ayırdın. Bazılarını bedbaht, bazılarını bahtiyar eyledin. Bazılarına doğru yolu, bazılarına ise şaşkınlığı nasip eyledin. Beni Senin taatın ile bahtiyar eyle. Sana isyan edip de bedbaht olanlardan eyleme.

Ya İlahî! Yaratmadan evvel her insanın neler işleyeceğini biliyordun. Hiçbir kimse senin malumun olan şeyin haricine çıkamaz, beni kendi taatında isti'mal eylediğin kullarından eyle.

Ya Rabbi! Sen azîmü'ş-şan murad etmedikçe kimse bir şey isteyemez, murad buyur da beni Sen azîmü'ş-şan'a yaklaştıracak şeyler isteyeyim.

Ey Allahım! Kulların bütün hareketlerini sen takdir buyurdun. Senin iznin olmadan hiçbir şey hareket edemez. Benim bütün hareketlerimi senin takvan üzere eyle.

Ya Rabb! Hayrı da şerri de Sen halk ettin ve kulların bazılarını hayra bazılarını şerre hadim kıldın. Beni hayra hadim olanlardan eyle.

Ya İlahî! Sen azîmü'ş-şan hem cenneti hem cehennemi halk ettin ve bunlardan her birine ayrı ayrı insanlar ve sakinler murad ettin. Beni cennet sakinlerinden eyle.

Ya Rabbe'l-âlemin! Sen azîmü'ş-şan insanların bir kısmına hidayet bahşederek hidayetinle gönüllerini ferahlatıp şad eyledin. Bir takımlarına ise dalalet verip şaşkınlık içinde ruh darlığına duçar ettin. Benim gönlümü iman ile ferahlatıp kalbimi imanın ziyneti ile nurlandır.

Küfre, taşkınlığa ve isyana karşı bana nefret ver de doğru yolda yürüyenlerden eyle.

Ey Allahım! Bütün işleri sen takdir buyurdun ve her şey senin murad-ı ilahin ile sana avdet edecektir. Vefatımdan sonrası için de, evveli için de Sen bana makbul bir hayat takdir buyur.

Ve beni Sen azimü'ş-şan'a son derece yaklaştır.

Ya Rabbi! Kim itimadını ve ümidini Senden gayriye bağlayarak gecesini ve gündüzünü geçirebilir?

Benim yegâne dayanağım ve ümidim sensin

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HZ.EBUBEKİR'İN(R.A)ALLAH'A YAKARIŞI

Allah razı olsun. çokgüzel. aminn diyelim bu güzel duaya. B)

god one

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hidayet ve takva sahibi olabilmek için; “Allahümme inni es’elüke’l hüda vettuka vel afafe vel gına.(Allahım, senden hidayet, takva, iffet ve (kalb) zenginliği isterim)

2-Şirkten sakınmak için: Allahümme inni euzu bike en üşrike bike şey’en ve ene a’lemu ve estağfiruke lima la a’lem. İnneke ente’l allamul guyub. (Allahım! Bilerek bir şeyi sana ortak tutmaktan yine sana sığınıyorum. Bilmediğim şeyler için de senden mağfiret diliyorum. Gaibleri hakkıyla bilen sensin, sen.)

3-Harpte düşmanın perişan olması için; “Allahümme münzilel kitap, serial hisab.İhzimil ahzabe. Alahümme mehzimhüm ve zelzilhüm.” (Allahım! Ey kitabı indiren, hesabı çabuk gören, hizipleri yenilgiye uğratan. Düşmanları hezimete uğrat ve onları sars.)

4-Düşmandan korkulduğunda: Allahümme inna nec’alüke fi nuhurihim ve neuzu bike min şururihim. (Ya Allah! Senin himayeni onlara karşı siper ediyoruz. Onların şerrinden sana sığınıyoruz.)

5-Korkulu rüyalar görenin okuyacağı dua: “Allahümme inni euzu bike min amelişeytani ve seyyiati’il ahlam”

6-Nefsin şerrinden korunmak için: “Allahümme elhimni rüşdi ve eizni min şerri nefsi(Ya Allah! Bana hidayet ilham et ve beni nefsin şerrinden koru)

7-Rızkta bereket olması için her namaz sonrası 11 defa şu dua okunur: İnnalahe hüver’rezzakü zu’l kuvveti’l metin.

8-Resulullah’ın(SAV), kuşluk namazından sonra üç defa okumasını Kabisa Bin Muhayrık’a tavsiye ettiği dua: “Subhanallahi ve bihamdihi Subhanallahi’l azim. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.”

9- Gerdeğe giren erkeğin okuyacağı dua: “Allahümme inni es’elüke hayraha ve hayra ma cebelteha aleyhi ve euzu bike min şerriha ve şerri ma cebelteha aleyhi”

10-Doğum sancısı çeken bir hanıma okunacak dualar:

a-Ayet el Kürsi

b-Araf Suresinin 54. ayeti

c-Felak ve Nas Sureleri

11-Kötü ahlaktan korunmak için: “Allahümme inni euzu bike min munkeratil ahlak vel’ amali vel ehvai(Allahım! Kötü ahlakın, kötü amellerin ve hevanın şerrinden sana sığınırım.)

god one

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN...ALLAHIM CÜMLEMİZDEN İBADETLERİMİZDEN VE DUALARIMIZDAN RAZI OLSUN İNŞALLAH....

havvabahar

Kayıtlı Kullanıcı

Amin Allah razi olsun. Allah a emanet olunB)

god one

Kayıtlı Kullanıcı

cümlemizden inşAllah...

kral_88

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Utanırım ya Rahman

güzel payşalımın için saol abicim.:|

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mehmeterkoca yazdı:
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH...
rabbim razı olsun mehmet kardeşim çok güzel bir dua rabbim inş kabul buyurur bu acizneyide dualarınızdan unutmayın
AMİN

sumeyra_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun..B)B)

ercan7680

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH hepinmizden razı olsun paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
AÇIN ELLERİNİZİ

AÇIN ELLERİNİZİ

* BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Biz her seferinde SENi unutsakta,biliyoruz ve hissediyoruz ki SEN hiçbir
zaman bizi unutmadın!
Bazen oluyor ki geç hatırlıyoruz SENi...
Kafamızı duvarlara vurunca, herşey geç kalmaya yakınken,
yanımızdaki herkesin,hatta kendinin bile kendine yetersiz kaldığı zaman
sadece
SENSİN
aslında bana yâr olan dediğim zaman.
Allah'ım AMENTÜ esaslarıyla açıyorum yüreğimi...
SANA ve RASÛLÜNE!..
Beni bana bırakmamanın büyüklüğünü yaşayarak...
Allah'ım hani sen diyorsun ya:
BİR KULUM BANA DUA ETMEZSE, BANA CEFA ETMİŞ OLUR.
AMA EĞER DUA EDER DE, BEN ONUN DUASINI KABUL ETMEZ İSEM
BEN ONA CEFA ETMİŞ OLURUM.
Kİ BEN KULUMA HİÇ CEFA ETMEM!..
Hep bunun arkasına sığınarak açıyorum ellerimi ve yüreğimi sana doğru.
Buradaki merhametin kollarına atarak kendimi seccadeye,
kapanıyorum her seferinde...
Senin verdiklerini sonuna kadar hakkıyla yaşamak istiyorum!..
SENi sevmek nedir?...
SEN de yok olmak nedir?..
Öğret ve yaşat...
Verdiğin musibetlere karşı dik durabilmeyi, acizliğimi yaşayarak nasip et
Allah'ım...
SENden başkasını gönlümden al.
SENi incitecek her davranıştan beni uzak tut!
Beni KUR'AN'A MAHKUM,KUR'AN'I bana HÂKİM kıl RABBİM!...

AMİN

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AÇIN ELLERİNİZİ

çok güzeldi gereçkten allah razı olsun değerli kardeşim canı gönülden amin diyorum

egezer

Kayıtlı Kullanıcı

Bismillahirrahmenirrahim.
Sükürler olsun beni dogru yolda var eden rabbime, ve onu ögreten peygamberlerine salatüselam olsun.
Ey Mevlam! Kalben ve Fiilen sana yöneliyorum, Gül Muhammedin hatirina beni huzuruna kabul et. Süphesiz sen en üstün merhamet sahibisin.Sen Erhamenirrahimsin. Beni,sevdiklerimi ve tüm din kadeslerimi dogruluktan ayırma. İman selameti ver bize. Gönüllerimizi nurlandır. Sapıklıktan ve sana şirk koşmaktan esirge. Şüphesiz sen azabı büyük olansın. Nar-ında yakma bizleri. Kalplerimizi senin askınla doldur. Kalbimize hainlik ve fesatlik sokma. Seytanın vesveselerinden uzak tut nefsimizi..Allah'ım! beni sen yarattın. Şüphesiz sen yaradansın. ben senin aciz bir kulunum.Bu aciz kulun senin yoluna, senin adına, senin verdiklerine, vereceklerine kurban olsun.beni huzuruna kabul et. duamı nazarında kabul, günahlarımı affet.
Senin gücün,rahmetin sonsuuz ve affın sınırsızdır.Sen övgülerin en güzeline layıksın.Amin.
Dualarda bulusmak dilegiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt