Nevin_1982 yazdı:
AMİNB)B)
YARADANA EMANET OLUN
zeytin84 yazdı:
çok güzel bir paylaşım .
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm abi.. emeğinize sağlık. güzel bir paylaşım. Allah razı olsun. dua ile.
sebos yazdı:
ellerıne saglık erdel amca allah razı olsun cok guzel bı paylasım selametle....
serife07 yazdı:
ALLAH ( C.C.) RAZI OLSUN .... EMEĞİNİZE SAĞLIK.....
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ERDAL AMCAM BENİM CANIM AMCAM.BANA KIZIM DEMEN BENİ ÇOK ÇOK MUTLU ETTİ.AMCAM YA SİZ ESKİ TOPRAKSINIZ BİZ SİZİN ELİNİZE SU DÖKEBİLİRMİYİZ.SİZDEN ALACAĞIMIZ O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ.SİZ OLMASAYDINIZ BİZİM HALİMİZ NE OLURDU.HOŞ BENDE RESİM EKLEYEMİYORUM.AMA HAKİKATEN BU PAYLAŞIMA GÜZEL BİR KARADENİZ RESMİ YAKIŞIRDI.SAYGILAR AMCAM BENİM.ELLERİNDEN ÖPTÜM.erdal yazdı:
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ERDAL AMCAM ELİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.
ALEYKÜM SELAM GÜLSÜM KIZIM...
YAZININ ÜSTÜNE BİR KARADENİZ RESMİ KOYMAYI İSTERDİM AMA BU UĞRAŞILARA GÖZÜMÜZ ALMIYOR.
SİZLER BU TİP İŞLERİ DAHA GÜZEL YAPIYORSUNUZ MAŞALLAH...SELAMETLE...
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL OLDU...duru aysim yazdı:
Araya girmek istemezdim ama içimden geldi size hediyem olsun
elvannn yazdı:
s.a ALLAH RAZI OSLUN YAZINIZ İÇİN..
nihalim yazdı:
"Rüzgar esmeyince dal sallanmaz, Allah demeyince kalp uyanmazmış"
"Kalbime her daim adını andır.. her daim aşkın ile yandır Ya Rabbim.."
Amin..
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...
ALLAH 'A EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...B)
Canan38 yazdı:
selamun aleykum .kardesim eline emegine saglik ben yurt disinda yasiyom bir gurbetciyim ama tr ye geldigimde ilk isim denizi seyretmek oluyo kendimi saile atiyom deryaya bakip mutlu oluyom bu emek verdigin yazida kendimi vatanimda sandim okurkken cok mutlu oldum allah razi olsun.SELAM ve DUA ILE SAYGILAR efendim.
hafize yazdı:
![]()
Allah’ım sana teslim oldum,sana iman eetim.Tevekkülüm sanadır ve bütünüyle sana yöneldim.Yalnız Sen’in inayetinle mücadele ettim.Yalnız Sen’in hakemliğine başvurdum.Sen benim geçmiş ve gelecek hatalarımı bağışla.(Gelecekte bana günah işletme ve benim için günah kapılarını kapat.)Gizli işlerimi de açık işlerimi de affet ve bunlardan da öte senin benden çok daha iyi bildiğin günahlarımıda bağışla.(Çünkü ben kalbimden geçeni bilebilirim fakat sır,hafi,ahfamdan geçenleri bilemiyebilirim..Eğer ben bilmeden bu duygularımda bir kopukluk olduysa,sen ondan dolayı da bizi affet.)...
Öne geçirende geride bırakanda sen’sin.Sana itaat edilir karşılığını verirsin,Sana isyan edilir,affedersin.Kalpler Sana akar;gizli Sen’in yanında ayandır.Din,Sen’in teşri buyurduğun;emir,Sen’in hükmettiğin;mahluk Sen’in mahlukun;kul,Sen’in kulundur.Sen,Rauf ve Rahim Allah’sın.Göklerin ve yerin Onunla parıldadığı yüzünün nuru hürmetine,Sen’in olan her bir hak hürmetine ve senden isteyen kulların hürmetine Sen’den bizi şu sabah ve şu akşam affetmeni ve kudretinle ateşten korumanı diliyorum.....
Allah’ım,Sen’den hidayet,takva,iffet ve gönül zenginliği dilerim.....
Allah’ım Sen,dünyada ve ahirette benim dostum ve velimsin;beni müslüman olarak öldür ve salih kulların arasına ilhak buyur....
(Aminnn)
hafize yazdı:
![]()
Allah’ım sana teslim oldum,sana iman eetim.Tevekkülüm sanadır ve bütünüyle sana yöneldim.Yalnız Sen’in inayetinle mücadele ettim.Yalnız Sen’in hakemliğine başvurdum.Sen benim geçmiş ve gelecek hatalarımı bağışla.(Gelecekte bana günah işletme ve benim için günah kapılarını kapat.)Gizli işlerimi de açık işlerimi de affet ve bunlardan da öte senin benden çok daha iyi bildiğin günahlarımıda bağışla.(Çünkü ben kalbimden geçeni bilebilirim fakat sır,hafi,ahfamdan geçenleri bilemiyebilirim..Eğer ben bilmeden bu duygularımda bir kopukluk olduysa,sen ondan dolayı da bizi affet.)...
Öne geçirende geride bırakanda sen’sin.Sana itaat edilir karşılığını verirsin,Sana isyan edilir,affedersin.Kalpler Sana akar;gizli Sen’in yanında ayandır.Din,Sen’in teşri buyurduğun;emir,Sen’in hükmettiğin;mahluk Sen’in mahlukun;kul,Sen’in kulundur.Sen,Rauf ve Rahim Allah’sın.Göklerin ve yerin Onunla parıldadığı yüzünün nuru hürmetine,Sen’in olan her bir hak hürmetine ve senden isteyen kulların hürmetine Sen’den bizi şu sabah ve şu akşam affetmeni ve kudretinle ateşten korumanı diliyorum.....
Allah’ım,Sen’den hidayet,takva,iffet ve gönül zenginliği dilerim.....
Allah’ım Sen,dünyada ve ahirette benim dostum ve velimsin;beni müslüman olarak öldür ve salih kulların arasına ilhak buyur....
(Aminnn)