ALLAH(C.C.) ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM ELİMDEN GELDİĞİNCE OKUMAYA ÇALISACAĞIM SELAMETLE
VESselam..
ALLAH razı olsun
RABBİM ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah
ALLAH(C.C.) ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM ELİMDEN GELDİĞİNCE OKUMAYA ÇALISACAĞIM SELAMETLE
VESselam..
Selamun Aleyküm.Filizcim canım benim.çok üzüldüm.Annemize Allahtan şifa diliyorum.Rabbim yardımcısı olsun.Kurban olduğum Allahım derdi vermişse dermanını da verir inşallah.Rabbim anneni sevdiklerine bağışlasın.Filizcim bende annen için yasin okuyacam.Allah kabul etsin.Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah.
filizcim.allah büyüktür.kurban olayım allahım inşallah derdi vermiş se dermanını da verir inşallah.rabbim inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder annemize şifa verir.sabret.hiç üzülme.allah büyüktür.bu sınav dünyasında bu sınavı da atlatırsınız inşallah.
Selamun Aleykum Canım,HAYIRLI CUMALAR,
RABBİMDEN ümit kesilmez,ömür bir saniye uzamaz ve kısalmaz,hastalıkla ölüm olmaz,Allahın taktiri ne ise onu yaşayacağız,bize düşen sabır ve dua,bunları yazıyorum çünkü ben yaşam ünitesine bağlı kalmış biriyim ve hala yaşıyorum,çünkü ömrüm bitmemişti,üzerinden 13 yıl geçti,gerekeni yapıyorsunuz yani tedbirimizi alıyoruz,dua edeceğiz ve RABBİME sığınacağız inş.
Canım,Allah şu mubarek günlerin hatırına,annemize ve tüm hastalara Şafi ismiyle şifalar ihsan etsin inş.dualarımız sizinle kardeşim,Allahın izniyle 5.000 Ya Şafi okuyacağım inş.
Selam ve Dua ile
Canım seni çok iyi anlıyorum,canım,RABBİM annemize ve cümle hasta kullarına acil şifalar versin,cümlemizi imanı kamilden ayırmasın inş.Birde bol bol istiğfar okuyalım,oda her derde dermenmış allahın izniyle,ben bunu bir sohpette duymuştum,kalbimden lokal anesteziyle operasyon geçirecektim,okudum,Allahın izniyle hiçbir şey anlamadan geçti hamdolsun,RABBİM yar ve yardımcısı olsun inş.
Selam ve dua ile
canım benim ya. çok üzüldüm. rabbim acil şifalar versin canım...
bugun annen için yasin ve ayetel kürsü okuyacagım. inşallah bu cuma günü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder rabbimde annen iyileşir canım ya...
seni çok iyi anlıyorum o duyguyu bende tattım rabbim büyük canım korkma sen...
inşallah hayırlısıyla iyileşecektir bitanem...
benim yengemde de doktor iki kere tahlil yaptı bi hastalık çıkardı evden küllükten öte...
bu sitede dualar başlattık çok şükür 3 ününcü tahlil temiz çıktı canım..
rabbim o kadar büyük ve yüceki anlatamam. bitanem üzülme rabbim şifasını verecektir inşallah..
selam ve dua ile..
hayırlı cumalar..
canım cok ama cok uzuldum sebi okadar iyi anlayabiliyorumki benimde annemin hemen hemen heryerinde bir sürü kist var (Alllah vermeye anne tarafımda kanserli hasta cok) kocaeli tıpta hemen her ay bir yerinin kont. var doktorlar kansere cevirmesin diye kont ediyorlar
canım Rabbim annnecğimize acil şifalar versin Rabbim yar ve yardımcınız olsun bak ben duanın gücüne cok inanıyorum ne umutsuz hastalar dualarla iyileşti hatta burda bir kardeşimiz kan kanseriydi dualarla yendi İnşallah bizlerin yürekten ettğii dualarımızı Rabbim karşılıksız bırakmayacak
bundan böyle anneciğimiz dualarımda canım bende 3000 ya şafi okuyacağım inşallah[a
canım benim ALLAH razı olsun. evet canım çok zor. inan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum felaket canım sıkkın gözyaşım dinmiyor isyan etmiyorum ama elde değil işte insan kahroluyor. inanıyorum inşallah atlatacaz. sizin dualarınız ve RABBİMİN izniyle... RABBİM senin annenede şifa versin inşallah korktuğunuz yerlere uğratmasın. bende duaların gücüne çok inanırım duadan başka sığınıcak bir yerimiz yok ki. o yüzden sürekli dua okuyorum. İNŞALLAH RABBİM karşılıksız bırakmayacak. inşallah....
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah yardımcınız olsun.sabırlar versin.gönlünüzü ferah tutun.dualarımızla inşaallah her şey daha iyi olacak.allah yar ve yardımcın olsun.selametle kalın.1000 ya şafi okuyacağım.
allahım,mubaerk cuma günü hurmetine şu anda okunan ezanlar hurmetine,annemize ve tüm hastalarımıza acil şifalar ver ya rabbim
ey rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi cehennem azabından koru! Bakara: 201