Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ya vedud

allahım çaresizim diyen
allahım ben bittim diyen
allahım tükendim artık diyen
allahım gücüm kalmadı diyen
allahım ne olursun !! Ne olursun yardım et !! Diyen
allahım bırakma beni diyen
allahım bir yol göster diyen
allahım bir çare ver diyen
allahım bir muradımı versen

diye diye
feryat figan sesli veya sessiz kavrulan
yanlızca ondan medet umup bekleyen tüm dostlarım için
[sıze="4"]amin
kardeşim rabbim razı olsun selametle
[/sıze]​

RUKİYE_71

Kayıtlı Kullanıcı
bende bu sıralar işte bu hallerdeyim..Allah razı olsun dilimden hiç düşmeyecek inş...

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğimin yandığıı kadar yalvarıyorum.

yüreğimin yandığıı kadar yalvarıyorum.

ALINTI adem27;906543]Ya vedud

allahım çaresizim diyen
allahım ben bittim diyen

diye diye

--------------------------------------------------------------------------

****AMİN AMİN AMİN

Allah razı olsun aynı yakarışlarla yalvarıyorum geçmişle acı çekip gelecekten korkuyorum gücümkalmadı .çok acı çektim .
şükürki tefekürle dualara sığınıyorum .müminin mümine duası kabul olur. adım gönül okuyan herkese sesleniyorum benimiçinde dua edermisiniz

RABBİM cümle müminlere huzur mutluluk versin .A.E.O

mücahit 1526

Kayıtlı Kullanıcı
Ihtiya

Ihtiya

EN HAYIRLI GENÇ İHTİYAR GİBİ ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜP YAŞAYANDIR:a15::a15:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
gulsehrikoru.jpg

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşer de bir kusur işlersek bizi onunla hesaba çekme." Bakara Sûresi: 2:286.
"Ey Rabbimiz! Bizi doğru yola eriştirdikten sonra kalblerimizi sapıklığa meylettirme. Yüce katından bize bir rahmet bağışla. Muhakkak ki veren Sensin, dua edip istediklerimizi bize bağışlayan Sensin." Âl-i İmrân Sû-resi, 3:8.
"Ey Rabbim, gönlüme genişlik ver. İşimi kolaylaştır. Dilimdeki tutukluğu çöz-tâ ki sözümü iyice anlasınlar." (Tâhâ Sûresi: 20:25-28.)
"Dualarımızı kabul et, ey Rabbimiz. Herşeyi hakkıyla işiten de, herşeyi hakkıyla bilen de ancak Sensin." Bakara Sûresi: 2:127. "Tevbemizi kabul et. Muhakkak ki tevbeleri çok ka-bul eden ve rahmeti herşeyi kuşatan ancak Sensin." Ba-kara Sûresi: 2:128.
"Seni her türlü noksandan tenzih ederiz. Senin bize öğrettiğinden başka bilgimiz yoktur. Muhakkak ki ilmi ve hikmeti herşeyi kuşatan Sensin." Bakara Sûresi: 2:32.
Amin!

kardelenims

Kayıtlı Kullanıcı
Tükeniyorum Rabbim

Tükeniyorum Rabbim

Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezahür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!

"Rabbim"

demeyi unuttuğumda

tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim!

Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havale ettiğim an!

"Ne güzel dostsun"

dediğimde diriliyorum

Tükeniyorum Rabbim!

Tüm sevdiklerimden; anne babamdan, canandan, ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı, Senden çözüm,

Senden çare beklemeyi unuttuğum an!

"Bu dertler neden bana?"

dediğimde tükeniyorum

Diriliyorum Rabbim!

Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum , tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an!

"Kahrın da hoş , lütfun da hoş"

dediğimde diriliyorum

Tükeniyorum Rabbim!

Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda... Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda
Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda

"Beni affet"
demeyi azalttığımda

tükeniyorum

Diriliyorum Rabbim!

Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm,dua ederek Seninle konuştuğumda

içimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda

ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda

" Yarab, bırakma ellerimi"

dediğimde diriliyorum

Yeniden canlanıyor, canıma can katıyorum!

Canımda Sen buluyorum!

Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir

Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir

Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların

O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir
Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir

Sonu olmayan bir tebessüm!

Ruhumun ebedi dosta, yegane vuslata ilerleyişidir
"La ilahe illALLAH" ,

Senden başka yok ilah diyerek, kendimi Sana emanet edişimdir.
Engelle tükenişimi

Kabul buyur dostluğuna

Dirilt beni Rabbim!

amin
ALINTI​

bahtiyar54

Kayıtlı Kullanıcı
Abdullah bin Abbas -radıyallahu anhüma-dan ri*vâyete göre Peygamber Efendimiz'in duâlarından bi*ri şu duâ idi:

"Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku*lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs*tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.” (1)

"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü*mü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.” (7)

"Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Re*sûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sı*ğındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.” (8)

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
906865]ALINTI adem27;906543]Ya vedud

allahım çaresizim diyen
allahım ben bittim diyen

diye diye

--------------------------------------------------------------------------

****AMİN :

&SEHER&

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel dualar selam ve dua ile allaha emanet olun inşallah AMİN

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
[sıze="4"]اَللّـهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفيقَ الطّاعَةِ، وَبُعْدَ الْمَعْصِيَةِ، وَصِدْقَ النِّيَّةِ، وَعِرْفانَ الْحُرْمَةِ، وَاَكْرِمْنا بِالْهُدى وَالاِْسْتِقامَةِ، وَسَدِّدْ اَلْسِنَتَنا بِالصَّوابِ وَالْحِكْمَةِ، وَامْـلاَْ قُلُوبَنا بِالْعِلْمِ وَالْمَعْرِفَةِ، وَطَهِّرْ بُطُونَنا مِنَ الْحَرامِ وَالشُّبْهَةِ، وَاكْفُفْ اَيْدِيَنا عَنِ الظُّلْمِ وَالسَّرِقَةِ، وَاغْضُضْ اَبْصارَنا عَنِ الْفُجُورِ وَالْخِيانَةِ، وَاسْدُدْ اَسْماعَنا عَنِ اللَّغْوِ وَالْغِيبَةِ، وَتَفَضَّلْ عَلى عُلَمائِنا بِالزُّهْدِ وَالنَّصيحَةِ، وَعَلَى الْمُتَعَلِّمينَ بِالْجُهْدِ وَالرَّغْبَةِ، وَعَلَى الْمُسْتَمِعينَ بِالاِْتِّباعِ وَالْمَوْعِظَةِ، وَعَلى مَرْضَى الْمُسْلِمينَ بِالشِّفاءِ وَالرّاحَةِ، وَعَلى مَوْتاهُمْ بِالرَّأفَةِ وَالرَّحْمَةِ، وَعَلى مَشايِخِنا بِالْوَقارِ وَالسَّكينَةِ، وَعَلَى الشَّبابِ بِالاِْنابَةِ وَالتَّوْبَةِ، وَعَلَى النِّساءِ بِالْحَياءِ وَالْعِفَّةِ، وَعَلَى الاَْغْنِياءِ بِالتَّواضُعِ وَالسَّعَةِ، وَعَلَى الْفُقَراءِ بِالصَّبْرِ وَالْقَناعَةِ، وَعَلَى الْغُزاةِ بِالنَّصْرِ وَالْغَلَبَةِ، وَعَلَى الاُْسَراءِ بِالْخَلاصِ وَالرّاحَةِ، وَعَلَى الاُْمَراءِ بِالْعَدْلِ وَالشَّفَقَةِ، وَعَلَى الرَّعِيَّةِ بِالاِْنْصافِ وَحُسْنِ السّيرَةِ، وَبارِكْ لِلْحُجّاجِ وَالزُّوّارِ فِي الزّادِ وَالنَّفَقَةِ، وَاقْضِ ما اَوْجَبْتَ عَلَيْهِمْ مِنَ الْحَجِّ وَالْعُمْرَةِ، بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ

[/sıze]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt