Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (4 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
kardeşim emeğinize sağlık Allah c.c razı olsun. Dursun Ali erzincanlı'nın sesinden dinlemenizide tavsiye ederim ben her dinleyişimde yeniden uyanıyorum.
Allah'a emanet olun. Hayırlı geceler.

Ve aleykümselam kardeşim. Amin ALLAHu TEALA sizden de razı olsun.
Evet haklısınız hemen hemen hergün dinliyorum ve çok seviyorum.
durun bir kez daha dinleyeyim sizin vesilenizle...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM APLACIĞIM ELİNE GÖNÜNE SAĞLIK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
blank_avatar.jpg

SELAMÜNALEYKÜM IM MUSLİM

BU FAKİRDEN KARDEŞ NASİHATİ..!:gulegule

GÜN YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ BIRAKINCA KARANLIĞA
ÖMRÜNDEN BİR GÜN DAHA GEÇİRDİĞİNİ HATİRLA!
EYVAHLARLA MI DUALARLA MI GEÇİRDİN? BİR BAK ARKANA
NEFSİNİ DİNLEYİP DÜNYANIN GÜZELLİĞİNE ALDANMA.
DÖNÜŞ ALLAH'A DIR BUNU HİÇ UNUTMA...
BATILA KANMA HAKK'IN YOLUNDAN AYRILMA
ŞEYTANA UYUP KENDİNİ YAKMA
CEHENNEMİN O KIZGIN ALEVLERİNE DALMA
UNUTMA SEN MÜSLÜMANSIN DİNİN İLE MEŞGUL OLANSIN
SÜNNETE UYAN KUR'AN-I YAŞIYAN YEGANE MÜSLÜMANSIN
SEN FANİ DÜNYAYI DEĞİL AHİRETİ UMANSIN
DÜNYAYA DEĞİL ALEMLERİN RABBİNE KUL OLAN MÜSLÜMANSIN.

duapa5fb8.gif

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM APLACIĞIM ELİNE GÖNÜNE SAĞLIK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ALEYKÜMSELAM CEVDET HAYIRLI SABAHLAR :H

KOLLARINI AÇMIŞ SARILIYORDU BOŞLUĞA,
KARDEŞLERİM DİYORDU,
BİZ SENİN KARDEŞLERİN DEĞİLMİYİZ DİYE SORULUNCA SİZ ARKADAŞLARIMSINIZ,
AHİR ZAMANDA GELECEK ÜMMETİMDEN ÖYLE İNSANLAR OLACAK Kİ
BENİ ANASINDAN, BABASINDAN, HANIMINDAN, ÇOCUKLARINDAN VE HERŞEYDEN DAHA ÇOK SEVECEKLER.
İŞTE ONLAR BENİM KARDEŞLERİM....
EY GÜLLERİN EFENDİSİ(s.a.v.)
BELKİ MEDİNEDE RAVDANDA DEĞİLİZ AMA BİZLERDE KARDEŞLERİNDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ
HEMDE CANIMIZI UĞRUNDA VERECEK KADAR
SENİ ÇOK SEVİYORUZ....!

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
bu güzel duaya amin demek istiyenler buyursun..

bu güzel duaya amin demek istiyenler buyursun..

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Ey Tövbeleri kabuleden ve Dualara icabet eden Rabbimiz! Sana yöneldik. Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tevbeler olsun. Günahımız çoktur ama, Senin rahmetinde her şeyi aşkındır, her şeyi kuşatmıştır. Rahmetin gazabını geçmiştir. Bize rahmetinle muamele eyle.

Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle .

Ey Rabbimiz! Mülkün sahibi sensin. Dilediğine mülkü verir, dilediğinden alırsın. Dilediğini aziz, dilediğini zelil edersin. Bütün hayırlar, iyilikler senin elindedir. Sen her şeye Kadirsin, Sen Lütfedensin bize dünyada ve ahirette iyilikler ver.

Ey Rabbimiz! Bizim ve çocuklarımızın kalplerimize İslam nurunu, Kuran hidayetini bahşeyle. Bütün soyumuzu İslam’a ve Kur’ana bağlı insanlar eyle. Hepimizi müslüman olarak yaşat. Bizi dünya ve ahiret mutluluğuna nail eyle .
Ey Rabbimiz! Habibin Muhammed Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine; müslümanların kalplerindeki her türlü ayrılık tohumlarını gider. Bizi ashab-ı kiram gibi birbirine dost ve birbiri için yaşayan insanlar eyle .

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır
Ey Rabbimiz! Hatalarımızı kar ve dolu suyu ile yıka. Kalblerimizi günahlardan beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle ve bizimle günahlarımızın arasını doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır.
Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz.
Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle.

Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doğru yolda azim ve sadık diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki düğümleri çöz, onları güçlendir ve istikamet ver. İçimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.
Ey Rabbimiz! Bizim ve iman ve Kur’an hizmetindeki kardeşlerimizin; istediğimiz ve istemediğimiz, bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün ihtiyaçlarımızı gider ve bütün belaları bizden sav. Dünyanın her yerindeki Senin rızan için hizmet eden kardeşlerimizi bizlerle beraber ihlas-ı etemme muvaffak eyle.
Ey Rabbimiz! Bizi kabir azabından, kıyamet günü azabından, cehennem azabından ve kahrının azabından koru.

Ey Rabbimiz! Bizi gösterişten, başkaları duysun ve görsün diye ibadet etmekten, ameline güvenmekten ve övünmekten koru.

Ey Rabbimiz! Bizi ana-babamızı iman ve Kur’an hizmetinde çalışan bütün kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, mümin dostlarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı ve ahirete intikal eden bütün mü'min ve müslümanları cehennem azabından koru. Affına sığınıyoruz. Bizi her türlü şer, fitne ve azaptan kurtar! Fazlınla ikram eyle .Bütün günahlarımızı bağışla. Ayıplarımız setreyle.
Ey Rabbimiz! Nefislerimize zulmettik, sana isyan ettik, eğer bizi bağışlamaz, bize acımazsan dünyada da ahirette de kaybedenlerden oluruz. Bizi hüsrana uğrayanlardan eyleme. Şeytanın kalbimize girip saptırmasına fırsat verme.

Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin
AMİN AMİN AMİN AMİN...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
blank_avatar.jpg

SELAMÜNALEYKÜM IM MUSLİM

BU FAKİRDEN KARDEŞ NASİHATİ..!:gulegule

GÜN YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ BIRAKINCA KARANLIĞA
ÖMRÜNDEN BİR GÜN DAHA GEÇİRDİĞİNİ HATİRLA!
EYVAHLARLA MI DUALARLA MI GEÇİRDİN? BİR BAK ARKANA
NEFSİNİ DİNLEYİP DÜNYANIN GÜZELLİĞİNE ALDANMA.
DÖNÜŞ ALLAH'A DIR BUNU HİÇ UNUTMA...
BATILA KANMA HAKK'IN YOLUNDAN AYRILMA
ŞEYTANA UYUP KENDİNİ YAKMA
CEHENNEMİN O KIZGIN ALEVLERİNE DALMA
UNUTMA SEN MÜSLÜMANSIN DİNİN İLE MEŞGUL OLANSIN
SÜNNETE UYAN KUR'AN-I YAŞIYAN YEGANE MÜSLÜMANSIN
SEN FANİ DÜNYAYI DEĞİL AHİRETİ UMANSIN
DÜNYAYA DEĞİL ALEMLERİN RABBİNE KUL OLAN MÜSLÜMANSIN.

duapa5fb8.gif

Ve aleykümselam HAFİZE annem. Bakın bu defa annem demek geldi içimden.
Bu fakirden kardeş nasihatı ne demek. Başım gözüm üstüne ALLAH razı olsun.
Bugün annemle öğle üzeri telefonda konuştuk. En son kapatırken namazlarına dikkat et dedim. Birde Babamda sende birbirinizden razı olun inşaallah dedim. birden yaşlar boşandı gözlerimden annem anlamadan kapattım hemen telefonu.
Hafize hanımefendiciğim onlara ne kadar dua etsem az. İnşaallah RABBİMde onlardan razı olur onlardan birbirlerinden. ve RABBİM senden de razı olsun inşaallah...asıl garip benim huzurunda.
ALLAHım tevbelerimizi kabul buyursun.
Hoşnutluğunu kazanacak ameller işlemeyi cümlemize nasip eylesin...:gulegule

ALLAHa emanet olunuz hanımefendiciğim.
Selametle kalınız...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz! Mülkün sahibi sensin. Dilediğine mülkü verir, dilediğinden alırsın. Dilediğini aziz, dilediğini zelil edersin. Bütün hayırlar, iyilikler senin elindedir. Sen her şeye Kadirsin, Sen Lütfedensin bize dünyada ve ahirette iyilikler ver.
Ey Rabbimiz! Bizim ve çocuklarımızın kalplerimize İslam nurunu, Kuran hidayetini bahşeyle. Bütün soyumuzu İslam’a ve Kur’ana bağlı insanlar eyle. Hepimizi müslüman olarak yaşat. Bizi dünya ve ahiret mutluluğuna nail eyle .
Ey Rabbimiz! Habibin Muhammed Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine; müslümanların kalplerindeki her türlü ayrılık tohumlarını gider. Bizi ashab-ı kiram gibi birbirine dost ve birbiri için yaşayan insanlar eyle..
AMİN AMİN AMİN..
selamun aleyküm kardeşim sağolasınız bizlere bu düzel duaları,arz-ı halimizi hatırlattığınız için..emeğinize sağlık olsun inşAllah..Rabbim bizleri doğruluktan ayırmasın inşAllah..bu yolda azimle,kararlılıkla mücadele eden tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah..Rabbime emanet olunuz kardeşim..teşekkür ederim bu güzel paylaşımınız için..selamun aleyküm

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Amin Amin Amin:A Rabbim kabul eder inşallah emeğinize sağlık Allah c.c. razı olsun

Selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam HAFİZE annem. Bakın bu defa annem demek geldi içimden.
Bu fakirden kardeş nasihatı ne demek. Başım gözüm üstüne ALLAH razı olsun.
Bugün annemle öğle üzeri telefonda konuştuk. En son kapatırken namazlarına dikkat et dedim. Birde Babamda sende birbirinizden razı olun inşaallah dedim. birden yaşlar boşandı gözlerimden annem anlamadan kapattım hemen telefonu.
Hafize hanımefendiciğim onlara ne kadar dua etsem az. İnşaallah RABBİMde onlardan razı olur onlardan birbirlerinden. ve RABBİM senden de razı olsun inşaallah...asıl garip benim huzurunda.
ALLAHım tevbelerimizi kabul buyursun.
Hoşnutluğunu kazanacak ameller işlemeyi cümlemize nasip eylesin...:gulegule

ALLAHa emanet olunuz hanımefendiciğim.
Selametle kalınız...

AH HİÇ KIYAMAM :AANNENİN BABANIN SAĞLIĞINDA KIYMETLERİNİ BİL ONLARI HİÇ KİMSE İÇİN ÜZME BABAM GENÇ ÖLDÜ 52 YAŞINDA ANNECİM DAHA SEKİZ AY ÖNCE KAYBETTİM BANA ÇOK ZOR GELDİ ANNEMİ KAYBEDERSEM YAŞAYAMAM ZANNEDİYORDUM AMA İNSANOĞLU HER ACIYA KATLANMASINI BİLİYOR KEŞKE YAŞASAYDIDA ONUN NEFESİNİ DUYSAYDIM HER FIRSATTA SEVERDİM ÖPERDİM DİZİNDE YATARDIM ŞİMDİ İNANILMAZ ARIYORUM HANİ DERLER YA VİCDAN EN YUMUŞAK YASTIK EN BÜYÜK TESELLİM BİR GÜN BİZİMDE ONLARIN YANINA GİDECEK OLMAMIZ ALLAHIM BÜTÜN ANNELERİN BABALARIN MEKANLARINI CENNET YAPSIN PEYGAMBER EFENDİMİZE PEYGAMBER ANNELERİMİZE KOMŞU ETSİN AMİN AMİN AMİN :A

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN AMİN Hafize hanımefendiciğim
Başınız sağolsun. ALLAHım mekanlerını cennet eylesin. Kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin inşaallah...ALLAHım rahmet eylesin

Çok haklısınız evet onların yokluğu katlanılacak gibi değil ama bizde aynı yolun yolcusuyuz. ALLAHım yardım eylesin...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

Kendisinden başka ilah olmayan SÜBHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım..

EsSelamuAleyküm Kıymetli AYDIN Kardeşim..

Amin..amin..Rabbimizden rahmetiyle yarlığamasını niyaz ediyorum
Afv ve mağfiretini dileniyorum..Gazabından rahmetine sığınıyorum..
Din gününün dehşetli hesabına çekileceğimizin bilinciyle yaşamak-can vermek..Huzur-u İlahisine müslüman kulu olarak varabilmek
duasıyla inşaAllah..
Allah(CC) razı olsun Aydın Kardeşim..Emeğinize-elinize sağlık..
Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kendisinden başka ilah olmayan SÜBHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım..

EsSelamuAleyküm Kıymetli AYDIN Kardeşim..

Amin..amin..Rabbimizden rahmetiyle yarlığamasını niyaz ediyorum
Afv ve mağfiretini dileniyorum..Gazabından rahmetine sığınıyorum..
Din gününün dehşetli hesabına çekileceğimizin bilinciyle yaşamak-can vermek..Huzur-u İlahisine müslüman kulu olarak varabilmek
duasıyla inşaAllah..
Allah(CC) razı olsun Aydın Kardeşim..Emeğinize-elinize sağlık..

Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

ve aleykümselam TALİP AMCAM. gözlerine sağlık...
amin amin amin.
O dehşetli günden hangi akıl korkmazki. Hangimizin elinde Cenetin anahtarı var ki. ALLAH razı olsun abim.

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam arkadaşlar....rabbim yürekten inanarak yaptığımız bütün duaları inşaALLAH kabul eder...RAHMANA EMANETSİNİZ.SELAM VE DUA İLE..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Ey Tövbeleri kabuleden ve Dualara icabet eden Rabbimiz! Sana yöneldik. Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tevbeler olsun. Günahımız çoktur ama, Senin rahmetinde her şeyi aşkındır, her şeyi kuşatmıştır. Rahmetin gazabını geçmiştir. Bize rahmetinle muamele eyle.

Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resülünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun yanında cennete girmeyi, mübarek Cemalini görmeyi, Senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle .

Ey Rabbimiz! Habibin Muhammed Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine; müslümanların kalplerindeki her türlü ayrılık tohumlarını gider. Bizi ashab-ı kiram gibi birbirine dost ve birbiri için yaşayan insanlar eyle .

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır
Ey Rabbimiz! Hatalarımızı kar ve dolu suyu ile yıka. Kalblerimizi günahlardan beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle ve bizimle günahlarımızın arasını doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır.
Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz.
Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle.

Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doğru yolda azim ve sadık diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki düğümleri çöz, onları güçlendir ve istikamet ver. İçimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.
Ey Rabbimiz! Bizim ve iman ve Kur’an hizmetindeki kardeşlerimizin; istediğimiz ve istemediğimiz, bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün ihtiyaçlarımızı gider ve bütün belaları bizden sav. Dünyanın her yerindeki Senin rızan için hizmet eden kardeşlerimizi bizlerle beraber ihlas-ı etemme muvaffak eyle.
Ey Rabbimiz! Bizi kabir azabından, kıyamet günü azabından, cehennem azabından ve kahrının azabından koru.

Ey Rabbimiz! Bizi gösterişten, başkaları duysun ve görsün diye ibadet etmekten, ameline güvenmekten ve övünmekten koru.

Ey Rabbimiz! Bizi ana-babamızı iman ve Kur’an hizmetinde çalışan bütün kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, mümin dostlarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı ve ahirete intikal eden bütün mü'min ve müslümanları cehennem azabından koru. Affına sığınıyoruz. Bizi her türlü şer, fitne ve azaptan kurtar! Fazlınla ikram eyle .Bütün günahlarımızı bağışla. Ayıplarımız setreyle.
Ey Rabbimiz! Nefislerimize zulmettik, sana isyan ettik, eğer bizi bağışlamaz, bize acımazsan dünyada da ahirette de kaybedenlerden oluruz. Bizi hüsrana uğrayanlardan eyleme. Şeytanın kalbimize girip saptırmasına fırsat verme.

Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin
AMİN AMİN AMİN AMİN...

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK DUASI KABUL OLUNAN KULLAR OLMAK HEPİMİZE CENENTİNDEN BİRER KÖŞK NASİP ETSİN RABBİM.
HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSALARA FIRSAT VERMESİN İNŞALLAH.
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

AMİN AMİN AMİN AMİN...

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK DUASI KABUL OLUNAN KULLAR OLMAK HEPİMİZE CENNETİNDEN BİRER KÖŞK NASİP ETSİN RABBİM.
HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSALARA FIRSAT VERMESİN İNŞALLAH.
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
SELAM ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİZMİZNİ ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN RABBİM.ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİİZ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbim
Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana ait,
Bizim söylediklerimiz,
Söyleyemediklerimiz,
Söyleyeceklerimiz,
İçimizde sakladıklarımız,
Suskun bıraktıklarımız,
Terk ettiklerimiz,
Unuttuklarımız,
Fısıldadıklarımız,
Hepsi, hepsi, sözlerin hepsi!
Ancak sana yöneldiği için güzeldir.
Şüphesiz duayı dilimize veren sensin,
Dilimizi duaya çeviren sensin,
Sözlerin en güzeli sana aittir,
Ve sözlerin en güzeli sana hitap etmektedir.

Ey Rabbim,
Ebediyen bana yakınlığını tattırdığın için,
Bana vahyettiğin tüm gerçekler için,
Bani hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için,
Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için,
Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için,
Umuduma katık ettiğin tüm hayallerim için,
En sevgilini bana elçi gönderdiğin için,
Ey sevgili,
Beni aşkına muhatap ettiğin için
Sonsuz hamd sana
Sonsuz minnettarlık sana
Sonsuz minnet sana
Sonsuz şükür sana
Sonsuz teşekkür sana...

Ey Rabbim,
Tut elimden sonsuz kudret elinle,
Beni hiçliğe düşmekten alıkoy,
Unutulmuşluktan uzak eyle beni,
Varlığına komşu eyle beni,
Ben acizim dayanağım sensin,
Fakirim ben sığınağım sensin,
Dilsizim sözüm sensin,
Körüm ben gören sensin,
Sağırım, ki sen işitensin...

Ey Rabbim,
Sözlerin en güzeli sana aittir.
Ve sözlerin en güzeli sana hitap etmektedir.
Bu kırık dökük sözlerimi,
Bu perişan hitabımı,
Sen kabul eyle,
Sen güzelleştir.
Ki sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya!
Aşkın semasına uçurmuştun ya beni,
Elimi sen dokumuştun ya,
Hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahşetmiştin ya bana,
Gözüme kendi nazarında ışıklar vermiştin ya,
Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana,
Yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya,
Tebessümüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya karşıma...

Ey Rabbim,
Yoktum ben sen varettin!
Unutulmuştum. Ki sen sevdin,
Sevdiğin için varettin.
Bir sen sevdiğin için var edildim.
Bir sen beni andığın için ihya edildim.
Öyle ise,
Ey Rabbim!
Varlığımı aşkına armağan eyle,
Yak beni aşkının ateşinde,
Al beni bu rüyadan,
Al beni bu dünyadan,
Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle...

Ey Rabbim!
Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.
Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,
Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı,
Kabul eyle beni,
Kabul eyle sözlerimi,
Suskunluğumu,
Dilsizliğim,
En güzel dua eyle,
Dua eyle dilsizliğimi,
Dua eyle suskunluğumu,
En güzel dua eyle,
Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.
Dua eyle sözlerimi,
Güzel eyle...
Güzel eyle...

duayeri.jpg

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm aydın hocam...
çok güzel bir paylaşımdı... emeğinize sağlık...
okumamıza vesile olduğunuz için teşekkürler...

Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt