Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (9 Kullanıcı)

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
beyazpapatyalar1ha.jpg

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin Amin Amin
Allah Razi Olsun Kardeşim Allah Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Hiç Birimizi Darda Sikintida çikmazda Birakmasin Bizleri Affedip Ellerimizi Dergahindan Boş çevirmeyip Gönül Muradlarimizi Dualarimizi Kabul Etsin Hayirlisiyla.hayatimizdaki Olumsuzluklari Engelleri çikmazlari Olumluya Hayirliya çevirip Yaşamimiza Bir Dzüen Yön Versin Rabbim Kendi Rizasi Için.
Allah Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiğ Razi Olduğu Kullar Olmak Cennetinden Hepimize Birer Köşk Peygamber Efendimizin şefaatine Nail Olmak Komşu Olmak Nasip Etsin Rabbim
Allah Kendi Kapsindan Başka Kul Kapisina Bizleri Muhtaç Etsimesin Inşallah Selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Günahkar Bir Sesleniştir Bu

Günahkar Bir Sesleniştir Bu

Evladının acısıyla yanan bir anne kalkıp uzatırsa dergâhına titreyen ellerini bu tövbemi sunuyorum o ellerle birlikte

Gecenin bir vaktinde herkes istediğiyle, sevdiğiyle hemhalken; yetim kalmış bir yürek sessiz sessiz ağlarken bakarsa bir an olsun yıldızsız gökyüzüne ve melekleri inleten bir edayla seslenip ALLAH derse derinden ve LEBBEYK nidaları gelirse göklerinden, o öksüz haykırışa katıyorum tövbemi

Günahları yüzünden mahkûm olur ya insan, kimse görmesin diye görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne ve günlerce acıyla inim inim inler ya; vicdanından yükselen alev gibi bin sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda karanlığın gündüze yakın olduğu anda secdelere kapanıp YA RABBİM ben pişmanım, ben pişmanım EY RAHMAN diyerek geçer ya kendisinden o pişman baygınlığa sunuyorum tövbemi

Rahmeti yok etmek için yola çıkan ÖMER’e, kız kardeşine karşı bazen şefkatli abi, bazen güvenli baba. HATTAB OĞLU ÖMER’in eline bulaştığı kardeşinin kanıyla, sonra aynı ÖMER’in Peygamber nazarını gözleriyle içerken günahlara döktüğü inci taneleriyle süslüyorum tövbemi

Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım

Simsiyah ve pis köle diye hakaretler var Habeşlinin gözlerinde; güneş batmayı hiç bu kadar istememiştir, çöl serinliğe böylesine hasret duymamış ve bir taş pamuk kadar hafif olmayı bu denli istememiştir. Çünkü bir BİLAL vardır ortada ve kucağında bir kaya. İnkâr tekliflerine ızdırap yüklü o dil taptaze bir ruhla cevabı dillendirir: ALLAH BİR ALLAH BİR. Kumların üstündeki O simsiyah bedenden dökülen terlerle yıkıyorum tövbemi

Savaştan dönen nazlı NEBİ! Üstü başı toz toprak içinde. Onu bu halde merhamet timsali kızı FATIMATÜZZEHRA görünce gözyaşlarına engel olamaz. Bir yandan babacığının yüzünü gözünü siler, bir yandan da anne gibi konuşur: “Seni yaradana kurban olayım. Sana böyle ne yaptılar.” Ey FATIMA yakışmasa da bu varlık o ismi anmaya, seni her anışta anne dedim, FATIMA annem dedim. Bir menekşem var şimdi ismini HÜSEYİN koydum. Ona her su verişte içimin KERBELASI serinler. Sonra sen sanki tebessüm edersin ötelerden. Senin o güzel ismine katıyorum tövbemi.

Ahhhhhhh TAİF! Dünya kendi haline bırakılsa dönmezdi. İyice yaklaşarak kavururdu dünyayı güneş kendi haline bırakılsaydı eğer. Toprak parça parça bölünür TAİF denen noktada dağlar dümdüz olurdu, O evet deseydi eğer. Binbir umutla gelen göklerin sevgilisi, yerlerin efendisi sızıyı yudumladı ve gök ehli ağladı. Ona atılan her taş sonsuza dek mahsun kalacak. O bir evet deseydi sineler çatlayacak, TAİF yok olacaktı ama kanlar içinde ellerini kaldırıp “ALLAHım” dedi RESUL. Bir anda her şey sustu İSRAFİL doğruldu, MİKAİL doğruldu, AZRAİLde pür dikkat ve hüzün CEBRAİL’de. Melekler ihtizazda, işaret bekliyor arş, kainatta tek ses yok. Çünkü arşa doğru uzanan bu eller MUHAMMEDe (sas) aitti ve biliyor ki alem O ne istese olur, sema biliyor ki reddedilmez isteği “ALLAHım” dediyse HABİB, hele acı içinde gözlerinde yaş baktıysa maveraya kanı donar dünyanın, ukbanın donar kanı. Açıldı son NEBİnin nurdan nur dudakları ve seslendi yarine “ALLAHım acziyetimi sana şikayet ediyorum sana şikayet ediyorum acziyetimi” kainatı titreten bu şefkat seslenişiyle sunuyorum tövbemi.

Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım

ALLAHım günahkar bir sesleniştir bu günahların yükselemeyeceği yüce katına. Şanın ne yücedir SENin ki MÜLK elindedir ve SEN her şeye KADİRsin. KUDRETtin her şeye galiptir ve SEN çok bağışlayansın. Yedi göğü birbiriyle ahenk içinde yaratan SENsin, dünya semasını kandillerle süsleyensin. SENin ilmin en gizli işlerin bütün inceliğine nüfuz eder. SEN her şeyden hakkıyla haberdarsın, haberdarsın benden. Dünümden, bugünümden ve yarınımdan. Bir ömrü işte böyle yele verdim savurdum, şimdi pişman perişan gelip duaya durdum. Geçmişi ve geleceği yüreğime aldım da kendimi avuttum, nefsimi unuttum. Kalbimin cennetinde nefsime uyan ADEM o yüce dergahına gözlerimden seslenir ve NUH toplar kalbimde ne kadar duygu varsa nefsimin tufanından korumaya çalışır İBRAHİM’in ateşe atıldığı mancınık yüreğimdedir benim, EYYUP bana sabreder

(D. Ali ERZİNCANLI)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________selamün aleyküm
aydın bey kardeşim çok çok güzeldi emeginize saglık yüreginize saglık rabbim tövbelerimizi kabul etsin inşallah
rahmana emanetsiniz
selam ve dua ile________

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
________selamün aleyküm
aydın bey kardeşim çok çok güzeldi emeginize saglık yüreginize saglık rabbim tövbelerimizi kabul etsin inşallah
rahmana emanetsiniz
selam ve dua ile________

Ve aleyna aleykümselam Aminenur kardeşim. Hoşgeldiniz :):)
Gözlerinize sağlık ALLAH razı olsun. Çok beğenerek dinlediğim bir eserdir. sizlerle paylaşmak istedim. ALLAHım tövbelerimizi kabul buyursun
amin amin amin kardeşim...

Sizde RAHMAN ve RAHİM olan ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH ım........................

miyase

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

Allah razı olsun kardeşim

bu güzel paylaşım bana emeil olarak gelmişti ve beni çok etkilemişti,,hatta her zaman olmasada arada bir açar okurum,,,kimin akılan gelmişse aklına sağlık seninde canına sağlık

Alllah razı olsun...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam Hafize Hanımefendiciğim. sizinde CUMAnız hayırlı olsun.
emeğinize sağlık ALLAH razı olsun...

amin amin amin amin amin..............................

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

AMİN HEPİMİZ RABBİMİZE EMANET OLALIM İNŞ HAYIRLI AKŞAMLAR :H

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hafize anne bu saatte okudugum en güzel eser ve en ğüzel ilahi
m. denız kardeşim allah razı olsun emeginize saglık

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbimizi Koruyana Dua...

Kalbimizi Koruyana Dua...

KALBİMİZİ KORUYANA DUA...

Aydan geceyi, güneşten gündüzü var eden, inciyi midyenin midesinde, balı arının peteğinde var eden, yağmurdan baharı, topraktan çiçeği var eden, kalbimizi yoktan var eden Rabbimiz''e hamd olsun ..
Allah''ım! Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz.
Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Yokuşta elimizi tutan, melekleri bize arkadaş kılan, aşkı kalbimize yoldaş kılan ...
Rabbimiz! Kalbimizdeki yaralarımızı iyileştir. Sana ve senin aşkına yolculuğumuzu tamama erdir. Sevdiklerimizi koru. Çocukları koru. Senin adına dağları mesken tutanları koru. Bizi koru. Kalbimizi koru... AIlah''ım! Bizi korkutma ki; bizler birer ceylanız; korkudan yüreğimiz telaşIanır. Bizi zorlukla sınama ki, kırılgan bir cesaretimiz var. Senden ayrı koma ki, sevdiğimizden ayrılık, ferini alır gözlerimizin. Allah''ım! Bizi uzağında bırakma. Şahdamarımıza sırlarını akıt. Rabbim! Seni bilmenin heyecanını bize tattır. Kalbimizi gülle doldur. Yarabbi! Kalbimizi koru, kalbimizi koru! Amin!
Dua, dua, dua ...
Biz değil miyiz en ıssız fırtınalarda dahi sabırla yanaşan DUA limanlarına? ..
Ve bu kutlu limanda O sevgililer sevgilisine yalvaran biz değil miyiz? .
Evet dostlar. Bu anlamlı yolculukta siz de bekleniyorsunuz kutlu limanlara ...
Dua, dua, dua ...
Ellerimizi açalım ve kalpten isteyelim Sevgililer Sevgilisi''nden .. Aşkın sahibinden kaybettiğimiz aşkımızı isteyelim ... isteyelim ki versin ...
Biliriz ki 0, kullarını korur ve gözetir, yeter ki kulları O''nu ansın ve dua etsin ...
Müslümanlar''ın bu zor günlerinde DUA silahımızı kuşanalım ey insanlar!! !
Dua, biliriz ki iki çeşittir ... Biri ulvî, biri fiîlî dua ...
Bize belki Rahmani dua daha kolay geliyor. illaki onsuz olmuyor lâkin artık duanın diğer yüzünü de yani fiîlî duayı da kullanalım ve bir ş.eyler yapalım ...

Bir çocuk büyütelim... Bir aç doyuralım ...
Bir sevgi besleyelim .
Bir sevda yeşertelim .
Bir kitap okuyalım ...
Bir DUA edelim; yürekten ... Aminler arasında.
Bir dua ... Sonra:
Yalvaralım O mühür sahibine ... Ve O''ndan yardım isteyelim ... Bir selam verelim ...
Bir salâvat getirelim. ..
Bir gönül rızası alalım ...
Bir cümle yazalım ...
Ve ne yaparsak, Allah için yapalım ... Bir gül yetiştirelim…
Bir gece olalım ...
Bir gündüz çağıralım ... Bir kandil yakalım ... Bir mum ışığı olalım ... Bir düş kuralım ...
Bir düşler Ülkesine uçalım ... Bir hayal edelim ...
Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım ...
Ve göğsümüzde taş yeşertelim ... Bir Sümeyye olalım ...
Ve kalbimizde ağırlayalım. acımasız mızrakları…Bir Filistin''li olalım ...
Bir tankın altına yatalım ... Bir Çeçen olalım ... Sevdamıza koşalım ...
Ve ölümü sevelim ...
Ve biz,
Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM!!! Müslümanlığı, kimliklerle
sınırlamayalım ... VE GÜLE ONUN KOKUSUNU VEREN RAB''BE BİRAZ DAHA YAKLAŞALIM ...
Evet Dostum ...
Artık sıra sende ...
Ne yaparsan yap;
Allah için olsun.
Allah için ...
Allah için .. :
Allah-u Teala tüm dualarımızı kabul etsin ... Amin
...
ALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR''I BU ZOR İMTİHANDA
BAŞARIYA ULAŞTIRSIN İNŞA
BİTMEZ!!!
ALLAH ...

"

"

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun emeginize saglık harika paylaşım
allahım senı cokkkkkkkkkk seviyoruz senden başka kımımız var sen bıze yetersın bizi bagışla bizi affet

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim. ALLAH razı olsun emeğine sağlık. Çok güzel bir dua idi. RABBİM katında kabul buyursun inşallah.

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah-u Teala tüm dualarımızı kabul etsin ... Amin ...
ALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR''I BU ZOR İMTİHANDA
BAŞARIYA ULAŞTIRSIN İNŞABİTMEZ!!!ALLAH

amin amin hafize abla..çok güzeldi..Allah(c.c) razı olsun..emeğine sağlık hayırlı günler

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenım
okuyunca ıcım tıtredı
allah razı olsun onemlı olan allah'tan gelen herşeye razı olmak
benım hakkında olan hükmün başımın tacı
allah bızlerın hakkında en hayırlısını versın
allah gonlunuzue gore versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenım
okuyunca ıcım tıtredı
allah razı olsun onemlı olan allah'tan gelen herşeye razı olmak
benım hakkında olan hükmün başımın tacı
allah bızlerın hakkında en hayırlısını versın
allah gonlunuzue gore versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Ve aleykümselam değerli öğretmenim. Gözlerinize yüreğinize sağlık.
amin amin amin...ALLAH razı olsun

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim paylaşım için Allah razı olsun emeğinize sağlık.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim. gözlerinize sağlık ALLAH razı olsun.

ALLAHa emanet olunuz...
Selam ve dua ile

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Rabbim razı olsun senden inşALLAH çok güzel bir paylaşımdı ellerine saglık
DuaLarLa...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt