Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

vuslata erdim çokk mutluyum (1 Kullanıcı)

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
MaşaAllah :) Hayırlısıyla bir daha hiç hasta olma inşaAllah.
Allah celle celalüh e emanet ol...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim
çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin.. inşaallah bundan sonraki hayatınızı sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz...
Rabbim dert verip derman aratmasın ....amin...

selam ve dua ile kalın....

gulistan

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür rabbimizden seni böyle görmekten çok mutlu oldum cnm benim.Bundan sonra daha fazla sağlıgına sıhhatine dikkat edersin inş. Rabbim tüm hastalarımızada şifa verir inş.

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
:a44::a44::a44::a44:selamün aleyküm kardeşlerim ben 21 yaşında 6 aydır tedavi gören tüberküloz <verem<hastasıydım ve tedavi görüyordum allahıma binlerce kez şükürler olsun dün kontrole gittim ve tetkiklerimin sonucunda tedavim sonlandı artık ilaç kullanmıycam çokk mutluyum sizlerin dualarıyla bu zor günleri de atlattım herşeyin yolunda oldunu söyledi ilaç tedavisinin bittini söyledi doktorum çok zor günler geçirdim vaktiyle çokk şükür bitti rabbim kimselere vermesin bu hastalığı çok zorlu ve uzun bi süreç tedavi dönemi bugünü asla unutmuycam hayatımdaki en anlamlı ve en mutlu gün bugün hiç bu kadar mutlu olmamıştım rabbime çok şükür

elanaz cım çok şükür kardeşim.Dualarımız hep senleydi.Bak Allahın izni ile kurtuldun o hastalıktan.Rabbim bir daha öyle günler yaşatmasın inşallah kardeşim.........

ş-e-v-v-a-l

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel kardeşim ne kadar güzel çok sevindim,derdi veren RABBİM dermanınıda verirmiş çok geçmiş olsun,hayırlı cumalar güzel kardeşim...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel arkadaşım çok sevindim alahım sana şükürler olsun ne güzel bi haber bu çok mutlu oldum allahım hepimizi kötü hastalıklardan koruu....

selam ve dua ile.....

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim
çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin.. inşaallah bundan sonraki hayatınızı sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz...
Rabbim dert verip derman aratmasın ....amin...

selam ve dua ile kalın....

inşallah canım kardeşim sağolasın rabbim kimseleri darda bırakmasın inşallah

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür rabbimizden seni böyle görmekten çok mutlu oldum cnm benim.Bundan sonra daha fazla sağlıgına sıhhatine dikkat edersin inş. Rabbim tüm hastalarımızada şifa verir inş.

amin canım benim inşallah dikkat edicem ben bile bi gün böyle mutlu olcamı tahmin etmiyordum çok şükür sağlığıma kavuştum rabbim tüm hastalara acil şifalar versin

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
elanaz cım çok şükür kardeşim.Dualarımız hep senleydi.Bak Allahın izni ile kurtuldun o hastalıktan.Rabbim bir daha öyle günler yaşatmasın inşallah kardeşim.........

sağolcanım kardşim dualarınız sayesinde çok şükür yıkılmadım ayaktayım allah razı olsun binlercekez selam ve dua ile

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel kardeşim ne kadar güzel çok sevindim,derdi veren RABBİM dermanınıda verirmiş çok geçmiş olsun,hayırlı cumalar güzel kardeşim...

allah razı olsun kardeşim sağolasın çok şükür dermanımı verdi rabbim binlerce kez şükür olsun

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel arkadaşım çok sevindim alahım sana şükürler olsun ne güzel bi haber bu çok mutlu oldum allahım hepimizi kötü hastalıklardan koruu....

selam ve dua ile.....

sağol canım kardeşim allah razı olsun her zaman yanımda oldunuz sevincimi de üzüntümü de benimle paylaştınız iyiki varsınız

gulistan

Kayıtlı Kullanıcı
Amin cnm hayatta oldugun sürece ne durumda olursan ol Allahtan umudunu kesme.Allah kimseye kaldıramayacagı yükü vermez tatlım.Rabbim cümle derdi olanların dermanını verir inş.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Amin cnm hayatta oldugun sürece ne durumda olursan ol Allahtan umudunu kesme.Allah kimseye kaldıramayacagı yükü vermez tatlım.Rabbim cümle derdi olanların dermanını verir inş.

sağol canım kardeşim allah razı olsun rabbim büyük herşey onda dertde onda dermanda allah razı olsun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim
ne güzel bir haber bu. Allaha şükürler olsun. Rabbim birdaha Hastalık yüzü göstermesin inşallah kardeşim. Çok sevindim.Allah'a emanet ol

{suMEYYE}

Kayıtlı Kullanıcı
Seni tanimiyorum ama bu yaziyi okuyunca ne kadar mutlu oldugumu anlataman..Rabbim senin dermanini vermis simdi tesekkur etmek icin sen dualarini eksik etmemelisin:) Rabbim hayirli ve uzun omurler verir insallah...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.
geçmiş olsun. gözünüz aydın. hamdolsun
Allah'a emanet olunB)

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim herşeyi gönlünüze göre versin saglıklı mutlu günler nasip etsin

sahalin

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah bizide sağlık haberinle sevindirdin.Allah tüm şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim
ne güzel bir haber bu. Allaha şükürler olsun. Rabbim birdaha Hastalık yüzü göstermesin inşallah kardeşim. Çok sevindim.Allah'a emanet ol

çok şükür kardeşim allah razı olsun inşallah kardeşim çken bilir hiç kolay değil rabbim herkesi korusun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt