Hasıl ı Kelam
Kayıtlı Kullanıcı
MaşaAllah
Hayırlısıyla bir daha hiç hasta olma inşaAllah.
Allah celle celalüh e emanet ol...
MaşaAllahHayırlısıyla bir daha hiç hasta olma inşaAllah.
:a44::a44::a44::a44:selamün aleyküm kardeşlerim ben 21 yaşında 6 aydır tedavi gören tüberküloz <verem<hastasıydım ve tedavi görüyordum allahıma binlerce kez şükürler olsun dün kontrole gittim ve tetkiklerimin sonucunda tedavim sonlandı artık ilaç kullanmıycam çokk mutluyum sizlerin dualarıyla bu zor günleri de atlattım herşeyin yolunda oldunu söyledi ilaç tedavisinin bittini söyledi doktorum çok zor günler geçirdim vaktiyle çokk şükür bitti rabbim kimselere vermesin bu hastalığı çok zorlu ve uzun bi süreç tedavi dönemi bugünü asla unutmuycam hayatımdaki en anlamlı ve en mutlu gün bugün hiç bu kadar mutlu olmamıştım rabbime çok şükür
ve aleykümselam kardeşim
çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin.. inşaallah bundan sonraki hayatınızı sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz...
Rabbim dert verip derman aratmasın ....amin...
selam ve dua ile kalın....
Çok şükür rabbimizden seni böyle görmekten çok mutlu oldum cnm benim.Bundan sonra daha fazla sağlıgına sıhhatine dikkat edersin inş. Rabbim tüm hastalarımızada şifa verir inş.
elanaz cım çok şükür kardeşim.Dualarımız hep senleydi.Bak Allahın izni ile kurtuldun o hastalıktan.Rabbim bir daha öyle günler yaşatmasın inşallah kardeşim.........
selamun aleyküm güzel kardeşim ne kadar güzel çok sevindim,derdi veren RABBİM dermanınıda verirmiş çok geçmiş olsun,hayırlı cumalar güzel kardeşim...
Selamun aleyküm kardeşim
ne güzel bir haber bu. Allaha şükürler olsun. Rabbim birdaha Hastalık yüzü göstermesin inşallah kardeşim. Çok sevindim.Allah'a emanet ol