[sıze="3"]aleyküm selam.
Belki ne söylersem söyleyeyim sizi kararınızdan vazgeçiremeyeceğim ama ben yine de birşeyler söylemek istiyorum izniniz olursa. Ben bu foruma ilk üye olduğumda burayı sıradan bir yer zannettim. Sadece islami paylaşımların yapıldığı islami bilgilerin verildiği sıradan bir yerdi benim gözümde. Daha sonradan değişik konuların altında dertlerini anlatan, tatlı tartışmalar yapanlar, birbirlerine dua eden, sevincini paylaşan ve birbirlerini allah için seven insanların burada toplandığını anladım. Ama bu insanlarda birşey vardı. Birşeyler yaşamışlardı. Acı çekmişlerdi. Olgunlaşmış ve hayatı en ince ayrıntısına kadar tanımıştı buradaki insanlar. Dikkatimi çekti. Derdim olduğunda sıkıntım olduğunda hemen foruma koştuğumu fark ettim. Yataktan kalkıp güne merhaba dediğimde eskisinden çok daha farklı olduğumu fark ettim. Sonradan anladım bu farklılığın sebebini. Benim ikinci bir ailem olmuştu. Ben de bir ara sizin gibi forumu bırakmaya karar vermiştim. Birkaç kişi ile tartışma yaşadığım için. Ama sonradan hakkaten insan yapamıyor. Ailesi olmadan buradaki insanlar olmadan ben yapamıyorum. Siz yapabilir misiniz? Kime derdimi anlatacağım, kimden dua isteyeceğim buradaki insanlardan başka? Hiç birimiz masum, günahsız değiliz. Ama şimdi biz bu aileyi terk edersek bir dalı daha eksiltirsek bu aileden zamanla kayboluruz. Sizlerle oluştu bu aile. Sizlerle varoldu. Belki hiçbir zaman ailenin tam bir üyesi olamayacağım tam emin olabilirsiniz ki sizler bu ailenin birer ferdisiniz. Sıradan bir forum olarak gördüğüm bir yerin zamanla beni bu kadar mutlu edip bu kadar güzel ikinci bir aile vereceğini nereden bilebilirdim ki? şimdi vazmı geçeceksiniz bu aileden? Yapabilirseniz buyrun yapın. Ona bakarsanız yaşımdan dolayı hiç kardeşimizden ve hasret abimizden tepkiler aldım. Ama yaşımdan büyük insanlara burada gelip derman olmayıda bildim. Yaşımdan büyük insanlara gecelere kadar yasin okumasınıda bildim. Günahınız çok olduğuna inanıyorsunuz diye tövbe etmeden pes ederek bu aileyi terk ederseniz gelecek zamanda geçmişe dönüp baktığınızda çok güzel şeyleri kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Hala gitmek isterseniz size hiç kimse kal diyemez. Ama benim düşüncelerim bunlar. Sizin yeriniz bu aile. Sizin yeriniz tövbe edenlerin yanı. Hiçbir şey aynı kalmak zorunda değildir kardeşim. Hiçbir şey[/sıze]....
canım benim çok güzel ifade etmişsin başka bir şey eklemek istemiyorum.
Sadece kalmanı istiyorum.
Tevbekarım....