Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Veda... (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan tevbekarım
  • Başlangıç tarihi

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"]aleyküm selam.
Belki ne söylersem söyleyeyim sizi kararınızdan vazgeçiremeyeceğim ama ben yine de birşeyler söylemek istiyorum izniniz olursa. Ben bu foruma ilk üye olduğumda burayı sıradan bir yer zannettim. Sadece islami paylaşımların yapıldığı islami bilgilerin verildiği sıradan bir yerdi benim gözümde. Daha sonradan değişik konuların altında dertlerini anlatan, tatlı tartışmalar yapanlar, birbirlerine dua eden, sevincini paylaşan ve birbirlerini allah için seven insanların burada toplandığını anladım. Ama bu insanlarda birşey vardı. Birşeyler yaşamışlardı. Acı çekmişlerdi. Olgunlaşmış ve hayatı en ince ayrıntısına kadar tanımıştı buradaki insanlar. Dikkatimi çekti. Derdim olduğunda sıkıntım olduğunda hemen foruma koştuğumu fark ettim. Yataktan kalkıp güne merhaba dediğimde eskisinden çok daha farklı olduğumu fark ettim. Sonradan anladım bu farklılığın sebebini. Benim ikinci bir ailem olmuştu. Ben de bir ara sizin gibi forumu bırakmaya karar vermiştim. Birkaç kişi ile tartışma yaşadığım için. Ama sonradan hakkaten insan yapamıyor. Ailesi olmadan buradaki insanlar olmadan ben yapamıyorum. Siz yapabilir misiniz? Kime derdimi anlatacağım, kimden dua isteyeceğim buradaki insanlardan başka? Hiç birimiz masum, günahsız değiliz. Ama şimdi biz bu aileyi terk edersek bir dalı daha eksiltirsek bu aileden zamanla kayboluruz. Sizlerle oluştu bu aile. Sizlerle varoldu. Belki hiçbir zaman ailenin tam bir üyesi olamayacağım tam emin olabilirsiniz ki sizler bu ailenin birer ferdisiniz. Sıradan bir forum olarak gördüğüm bir yerin zamanla beni bu kadar mutlu edip bu kadar güzel ikinci bir aile vereceğini nereden bilebilirdim ki? şimdi vazmı geçeceksiniz bu aileden? Yapabilirseniz buyrun yapın. Ona bakarsanız yaşımdan dolayı hiç kardeşimizden ve hasret abimizden tepkiler aldım. Ama yaşımdan büyük insanlara burada gelip derman olmayıda bildim. Yaşımdan büyük insanlara gecelere kadar yasin okumasınıda bildim. Günahınız çok olduğuna inanıyorsunuz diye tövbe etmeden pes ederek bu aileyi terk ederseniz gelecek zamanda geçmişe dönüp baktığınızda çok güzel şeyleri kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Hala gitmek isterseniz size hiç kimse kal diyemez. Ama benim düşüncelerim bunlar. Sizin yeriniz bu aile. Sizin yeriniz tövbe edenlerin yanı. Hiçbir şey aynı kalmak zorunda değildir kardeşim. Hiçbir şey[/sıze]....

canım benim çok güzel ifade etmişsin başka bir şey eklemek istemiyorum.
Sadece kalmanı istiyorum.
Tevbekarım....

sanem1

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.
Belki ne söylersem söyleyeyim sizi kararınızdan vazgeçiremeyeceğim ama ben yine de birşeyler söylemek istiyorum izniniz olursa. Ben bu foruma ilk üye olduğumda burayı sıradan bir yer zannettim. Sadece islami paylaşımların yapıldığı islami bilgilerin verildiği sıradan bir yerdi benim gözümde. Daha sonradan değişik konuların altında dertlerini anlatan, tatlı tartışmalar yapanlar, birbirlerine dua eden, sevincini paylaşan ve birbirlerini Allah için seven insanların burada toplandığını anladım. Ama bu insanlarda birşey vardı. Birşeyler yaşamışlardı. Acı çekmişlerdi. Olgunlaşmış ve hayatı en ince ayrıntısına kadar tanımıştı buradaki insanlar. Dikkatimi çekti. Derdim olduğunda sıkıntım olduğunda hemen foruma koştuğumu fark ettim. Yataktan kalkıp güne merhaba dediğimde eskisinden çok daha farklı olduğumu fark ettim. Sonradan anladım bu farklılığın sebebini. Benim ikinci bir ailem olmuştu. Ben de bir ara sizin gibi forumu bırakmaya karar vermiştim. Birkaç kişi ile tartışma yaşadığım için. Ama sonradan hakkaten insan yapamıyor. Ailesi olmadan buradaki insanlar olmadan ben yapamıyorum. Siz yapabilir misiniz? Kime derdimi anlatacağım, kimden dua isteyeceğim buradaki insanlardan başka? Hiç birimiz masum, günahsız değiliz. Ama şimdi biz bu aileyi terk edersek bir dalı daha eksiltirsek bu aileden zamanla kayboluruz. Sizlerle oluştu bu aile. Sizlerle varoldu. Belki hiçbir zaman ailenin tam bir üyesi olamayacağım tam emin olabilirsiniz ki sizler bu ailenin birer ferdisiniz. Sıradan bir forum olarak gördüğüm bir yerin zamanla beni bu kadar mutlu edip bu kadar güzel ikinci bir aile vereceğini nereden bilebilirdim ki? Şimdi vazmı geçeceksiniz bu aileden? Yapabilirseniz buyrun yapın. Ona bakarsanız yaşımdan dolayı hiç kardeşimizden ve hasret abimizden tepkiler aldım. Ama yaşımdan büyük insanlara burada gelip derman olmayıda bildim. Yaşımdan büyük insanlara gecelere kadar Yasin okumasınıda bildim. Günahınız çok olduğuna inanıyorsunuz diye tövbe etmeden pes ederek bu aileyi terk ederseniz gelecek zamanda geçmişe dönüp baktığınızda çok güzel şeyleri kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Hala gitmek isterseniz size hiç kimse kal diyemez. Ama benim düşüncelerim bunlar. Sizin yeriniz bu aile. Sizin yeriniz tövbe edenlerin yanı. Hiçbir şey aynı kalmak zorunda değildir kardeşim. Hiçbir şey
....

Söylenecek tüm sözler söylenmiş Allah razı olsun

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
burdan çıkış yok:)
açıkçası böyle bi sebepten dolayı forumu terketmeyi bile düşünmeniz benim çok hoşuma gitti.
yani belki o kadar günah işlamişsiniz o kadar günaha batmışsınız fakat şuan vicdanınız dipdiri.
böyle şeylerden dolayı vicdan azabı duyabiliyorsunuz ne güzel.
çünkü boş vaaz veren millete deyip kendi yapmayan ve bundan hiç de rahatsız olmayan öyle çok kişi var ki.
ama sizin vicdanınız var sizi kemiren birşeyler var.
emin olun bunlar sizi iyiliğe itecektir.başlarda uygulamasanız bile başkalarına öğüt verirken yavaş yavaş siz de o öğütlere uymaya başlayacaksınız.
nasıl bir devirde yaşadığımız belli.insan dışarıya çıkmaya korkuyor artık.böyle bi çevreden tek kaçış adresi benim için burası.
her yer haram,herkes kötülük yarışında.insan birilerine tutunmazsa kaybolup gidecek Allah muhafaza.biz de burada Kuran ışığında birbirimize tutunalım kardeşim.insanın dostu karakterini belirliyor çünkü..
Allah inşaAllah senin ve bizlerin tevbesini kabul eder kardeşim

imported_hazal_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.
Belki ne söylersem söyleyeyim sizi kararınızdan vazgeçiremeyeceğim ama ben yine de birşeyler söylemek istiyorum izniniz olursa. Ben bu foruma ilk üye olduğumda burayı sıradan bir yer zannettim. Sadece islami paylaşımların yapıldığı islami bilgilerin verildiği sıradan bir yerdi benim gözümde. Daha sonradan değişik konuların altında dertlerini anlatan, tatlı tartışmalar yapanlar, birbirlerine dua eden, sevincini paylaşan ve birbirlerini Allah için seven insanların burada toplandığını anladım. Ama bu insanlarda birşey vardı. Birşeyler yaşamışlardı. Acı çekmişlerdi. Olgunlaşmış ve hayatı en ince ayrıntısına kadar tanımıştı buradaki insanlar. Dikkatimi çekti. Derdim olduğunda sıkıntım olduğunda hemen foruma koştuğumu fark ettim. Yataktan kalkıp güne merhaba dediğimde eskisinden çok daha farklı olduğumu fark ettim. Sonradan anladım bu farklılığın sebebini. Benim ikinci bir ailem olmuştu. Ben de bir ara sizin gibi forumu bırakmaya karar vermiştim. Birkaç kişi ile tartışma yaşadığım için. Ama sonradan hakkaten insan yapamıyor. Ailesi olmadan buradaki insanlar olmadan ben yapamıyorum. Siz yapabilir misiniz? Kime derdimi anlatacağım, kimden dua isteyeceğim buradaki insanlardan başka? Hiç birimiz masum, günahsız değiliz. Ama şimdi biz bu aileyi terk edersek bir dalı daha eksiltirsek bu aileden zamanla kayboluruz. Sizlerle oluştu bu aile. Sizlerle varoldu. Belki hiçbir zaman ailenin tam bir üyesi olamayacağım tam emin olabilirsiniz ki sizler bu ailenin birer ferdisiniz. Sıradan bir forum olarak gördüğüm bir yerin zamanla beni bu kadar mutlu edip bu kadar güzel ikinci bir aile vereceğini nereden bilebilirdim ki? Şimdi vazmı geçeceksiniz bu aileden? Yapabilirseniz buyrun yapın. Ona bakarsanız yaşımdan dolayı hiç kardeşimizden ve hasret abimizden tepkiler aldım. Ama yaşımdan büyük insanlara burada gelip derman olmayıda bildim. Yaşımdan büyük insanlara gecelere kadar Yasin okumasınıda bildim. Günahınız çok olduğuna inanıyorsunuz diye tövbe etmeden pes ederek bu aileyi terk ederseniz gelecek zamanda geçmişe dönüp baktığınızda çok güzel şeyleri kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Hala gitmek isterseniz size hiç kimse kal diyemez. Ama benim düşüncelerim bunlar. Sizin yeriniz bu aile. Sizin yeriniz tövbe edenlerin yanı. Hiçbir şey aynı kalmak zorunda değildir kardeşim. Hiçbir şey
....

çok güzel ifade etmişsiniz. Allah razı olsun ben de birşey eklemek istemiyorum

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.
....

Selamun Aleykum,
Benim, yaşı küçük, gönlü ve beyni çok geniş yavrum,kardeşimmmm.Ağzına yüreğine gönlüne sağlık.İnş. sizler bana öyle güzel ışıklar veriyorsunuz ki, bunu ifade edebilmek mümkün değil.Rabbim seni ve senin gibi yavrularımızı her türlü kötülük ve şerden muhafaza eylesin,istikametten ayırmasın,iki cihanda aziz eylesin inş.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum tevbakarım kardeşim,
Çok şükür,konuyu gördüğümde,kararın değişmişti.Rabbim kardeşlerimizden razı olsun inş.
Selam ve Dua ile

T

tevbekarım

Aleyna ve aleykümselam ailem...
sabah forumdan ayrıldıktan sonra şimdi girmek nasip oldu ben yazdıklarınızı okuyunca ne yapacağımı bilemedim evet aynen söylediğiniz gibi burası benim ailem olmuş beni ve ahiretimi bu denli düşünen dua eden sizler varken ben nasıl bırakmayı düşünmüşüm ama abilerim ablalarım benim dua kardeşlerim inanın nefsimle bu konuda çok mücadele ediyorum Rabbim kendisine hakkıyla kul olmayı Resulune hakkıyla ümmet olmayı ve sizlerin dualarına layık olmayı nasip etsin inşallah bu yazdıklarınızdan sonra şimdi daha çok dua ediyorum Rabbim sen bu insanların duası hürmetine beni istikametten ayırma ben sizlerden ayrılamam benimle bu denli ilgilendiğiniz için Rabbim hepinizden razı olsun.içim dolu dolu gözlerim dolu dolu SİZLERİ BANA NASİP EDEN HAK TEALAYA BİNLERCE KEZ HAMDÜ SENALAR OLSUN.DUALARIM HEP SİZİNLE RABBİME EMANET OLUN.(BEN HER YAZILANA AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİM ANCAK FORUMUN ANA SAYFASINI ŞAHSİ BİR KONUMLA SÜREKLİ MEŞGUL ETMEMEK İÇİN LÜTFEN KABUL EDİN AMA HEPİNİZ İSMEN DUALARIMDA OLACAKSINIZ İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE.

T

tevbekarım

devam inşallah dua kardeşim....
hz-muhammed-gul.jpg

T

tevbekarım

hayırlı geceler abi hayırlı geceler islamiyet gen tr ailem....Rabbim gecenizi mübarek eylesin.

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Allahcc,kalplerimizi YOLU ÜZERİNDE birleşen kulları zümresinden eylesin inşaALLAH...
Kişi sevdiğiyle beraberdir,buyruluyor,Allahcc ve Resulü yolunda bir olanlardan ve ayrılmayanlardan eylesin Rabbimiz...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
ilk sayfalar üzücüydü ama sonu hayırla mutlulukla sonuçlanmış çok sevindim..
Rabbim Ya Vedüd Celle Celalühu ismiyle yüreklerimize O'nun rızası için sevgi lütfetmiş..
Hamdüsenalar olsun..
şükür olsun buradasınız değerli kardeşim..çok sevindim..:)
Rabbim bu gönül bağımızı daim etsin inşallah
Rabbim bu güzel aileden bizleri mahrum etmesin..
Sizlerde bizden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
selametle kalın baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinizB)

T

tevbekarım

İslamiyet gen.tr Ailemin her ferdinin yazmış olduğu her her satır her kelime öyle kıymetli ki Allah hepinizden razı olsun ben o veda yı yazarken içim yana yana yazmıştım Allah razı olsun ki Mavci hocam ve sonra sitedeki tüm kardeşlerimiz öyle samimi öyle yürekten yaklaştılarki benim burayı bırakmam Allahın izniyle imkansız artık sizler benim ahiret kardeşlerimsiniz ahiret abilerim ablalarımsınız ben nasıl sizden kopayım...ağzı dualı bu kardeşlerden nasıl uzak durayım Rabbim biliyor ki hepinizi çok seviyorum Allah rızası için hepinizin yanımda çok çok ayrı yeri var sizler için yaptığımız yapacağımız duaları Rabbim En Sevdiğinin sallallahu aleyhi vesselem in duasına katsın.selam ve dua ile.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kaldığınıza sevindim ne yalan söyleyim söylediklerinizi kelimesi kelimesine bende düşündüm bende zaman zaman utandım ama bakın hadis ne diyor (Mümin, günahını dağ gibi görüp, üzerine düşeceğinden korkar. Münafık ise, günahını burnunun üzerine konan ve hemen uçacak sinek gibi görür.) [Buhari],bu hadisi açıklamalı okumustum ama şimdi nerde okuduğumu hatırlamıyorum bulamadım diyodu ki günahından utanmak,vicdan azabı duymak ta günahını üzerine devrilecek bi dağ gibi görmekte müminliğe işarettir.Rabbim bizleri herzaman günahlarımızı dağ gibi görenlerden eylesin inşallah.bu hadisi araken bi tanesi daha dikkatimi çekti izniniz olursa paylaşmak isterim.(Gıybetten sakının; çünkü gıybet zinadan daha şiddetlidir. Zina eden, tevbe edip bir daha yapmazsa, Allahü teâlâ onun tevbesini kabul eder. Gıybet edilen, gıybet edeni affetmedikçe, affolmaz.) [Deylemi, Taberani, Beyheki]

T

tevbekarım

selamun aleykum kaldığınıza sevindim ne yalan söyleyim söylediklerinizi kelimesi kelimesine bende düşündüm bende zaman zaman utandım ama bakın hadis ne diyor (Mümin, günahını dağ gibi görüp, üzerine düşeceğinden korkar. Münafık ise, günahını burnunun üzerine konan ve hemen uçacak sinek gibi görür.) [Buhari],bu hadisi açıklamalı okumustum ama şimdi nerde okuduğumu hatırlamıyorum bulamadım diyodu ki günahından utanmak,vicdan azabı duymak ta günahını üzerine devrilecek bi dağ gibi görmekte müminliğe işarettir.Rabbim bizleri herzaman günahlarımızı dağ gibi görenlerden eylesin inşallah.bu hadisi araken bi tanesi daha dikkatimi çekti izniniz olursa paylaşmak isterim.(Gıybetten sakının; çünkü gıybet zinadan daha şiddetlidir. Zina eden, tevbe edip bir daha yapmazsa, Allahü teâlâ onun tevbesini kabul eder. Gıybet edilen, gıybet edeni affetmedikçe, affolmaz.) [Deylemi, Taberani, Beyheki]

Rabbim razı olsun sizden paylaştığınız hadisi şeriflerin sahibi O GÜL NEBİ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM size ahiret günü şefaatçi olsun inşallah bana ümit verdiğiniz gibi Rabbim de sizi hiçbir daim ümitsiz bırakmasın Rabbim ne olduğumuzu kim olduğumuzu biliyor sizler şahit olunki ben işlemiş olduğum cümle günahlarıma tevbe ettim keşke hiç yapmasaydım inşallah bi daha yapmamayada niyetliyim Rabbim nefsimizle biran bile başbaşa bırakmasın ve ben şahitlik ediyorum ki Ya Rabb buradaki kullarin herbiri diğer bi kardeşinin imanı için yürekten yanıyor yürekten dua ediyorlar Ya Rabb sen onları Peygamberimiz aleyhi selatü vesselama komşu eyle...selam ve dua ile

T

tevbekarım

Hakkınızı helal edin dua kardeşlerim kendi konumla alakalı olarak çok meşgul ettim sizleri.
selam ve dua ile.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun sizden paylaştığınız hadisi şeriflerin sahibi O GÜL NEBİ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM size ahiret günü şefaatçi olsun inşallah bana ümit verdiğiniz gibi Rabbim de sizi hiçbir daim ümitsiz bırakmasın Rabbim ne olduğumuzu kim olduğumuzu biliyor sizler şahit olunki ben işlemiş olduğum cümle günahlarıma tevbe ettim keşke hiç yapmasaydım inşallah bi daha yapmamayada niyetliyim Rabbim nefsimizle biran bile başbaşa bırakmasın ve ben şahitlik ediyorum ki Ya Rabb buradaki kullarin herbiri diğer bi kardeşinin imanı için yürekten yanıyor yürekten dua ediyorlar Ya Rabb sen onları Peygamberimiz aleyhi selatü vesselama komşu eyle...selam ve dua ile
selamun aleykum kardeşim içten samimi dualarınıza yürekten amin, bana tebessüm ettirdiniz çok mutlu oldum bu yazıyı görünce Rabbim sizdende razı olsun inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt