Kaan Erdem
Yönetici
Bazı başörtülüleri görüyorum da, açıklar beni o kadar rahatsız etmiyor.. Keşke açık olsalar, o kadar kötü olmayacak gibi geliyor bana..
selamün aleyküm Kaan kardeşim ALLAH CC senden razı olsun İnşallah ALLAH CC iman eksikliyi vermesin bütün bu sapkınlıklar iman eksikliyinden oluyor inancı imamı düzgün insanın içide dışıda düzgündür günümüzün insanları beni dehşete düşürüyor dışarı çıkmak bile istemiyorum gelelim şu koministe onlar hayatı kolayca yaşıyorlar onlar zina yaparken içki içerken haram yerken ölünce toprak olacaklarını sanan zavallılar toprağın mahsumiyetinide kirleten temizlenmesi birtek cehennem ateşi olan insanlığın utancı insanlar
hele şu bazı kapalı dediyimiz rengarek hanımlar onlarda başlı başına başka bir dert ben açık bir insan olarak onların kılık kıyafet ve hareketlerinden utanıyorum
ALLAH. CC HEPİMİZİ ISLAH ETSİN AMİNNNN
..
Demek ki, onun için başörtüsü bir marka ya da aksesuvar..
Bazı başörtülüleri görüyorum da, açıklar beni o kadar rahatsız etmiyor.. Keşke açık olsalar, o kadar kötü olmayacak gibi geliyor Ne yaptıklarını sanıyorlar?
Tesettürün anlamı neydi?
Sadece başlarına bir başörtüsü bağlamakla her şeyin bittiğini mi sanıyorlar?..
SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM
DAHA BUGÜN GÖRDÜM....başına baktığınızda tesettür BELDEN aşağıya gözünüz takılıyor...(TESETTÜRÜ ANLATAN SADECE BAŞ ÖRTÜSÜ) gözlerimdeki ifade ister istemez değişiyor Rabbim affetsin ..
Madem kapanamıyorsunuz hakkıyla ile yapamayacaksınız nedendir bu kıyafet??? ne anlatmaya çalışıyorsunuz ???
GERÇEKTEN DE NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ???
TESETTÜRÜN ANLAMI NEYDİ GERÇEKTEN???
EN MARKASINDAN EŞARBI TAKIPP ŞÖYLEE MARKASINIDA ARKADAYA GETİRDİNMİ..BİR DAKKA TEPEYEDE BİR ÜÇGEN MİSALİ ( ACAİP BİR ŞEKİL YAPIYORLAR )...İŞ TAMAM..AA TABİİ MAKYAJI UNUTMAMAK LAZIM Kİ BAKIŞLARI TAM ÜSTÜMÜZE ÇEKELİM DEĞİL Mİ???
DAHA GEÇEN GÜN BİR BAYANLA TANIŞTIRILDIM...(ablam TARAFINDAN) ADI KAPALI AMA AÇIKLARIMIZA AYIP OLUR O CİNSTEN...SÜPER BİR MAKYAJ TAM ARTİSTLERE YAKIŞIR CİNSTEN HER TÜR BOYA KULLANILMIŞ..KIYAFETİNİ ANLATMAYACAĞIM...BİRDE DEMESİN Mİ ABLAMA ( SANA HİÇ BENZEMİYOR DİYE) SANIRIM FAZLA KARA VE RENKSİZ GELMİŞTİM ONA GÖRE
TESETTÜRE GİRECEKSE İNSAN BİLMELİ NEYİN NASIL OLACAĞINI..BİLMİYORSA ÖĞRENMELİ---SORMALI--
HAKKI İLE YAPMALI ,,,, HAK' KI BİLMELİ...O' (C.C.) DAN KORKMALI...BUNU BİLMİYORLAR MI?????
HAKKIYLA TESETTÜRÜ YAPABİLENE SELAMÜN ALEYKÜM..ALLAH RAZI OLSUN
"Bazı başörtülüleri görüyorum da, açıklar beni o kadar rahatsız etmiyor.. Keşke açık olsalar, o kadar kötü olmayacak gibi geliyor bana"
ALLAH razı olsun sizden ya çok güzel...emeğinize yüreğinize sağlık.RABBİM korusun cümlemizi.....SELAM VE DUA İLE...
_______selamün aleyküm kaan kardeşim
hali pür melalimizi anlatan güzel bir yazı emeginize saglık olsun
rabbim sonumuzu hayır etsin
kavramlar _niyetler_şekiller karışmış...
içinden çıkılmaz bir hal almış.
mevla yar ve yardımcımız olsun
selam ve dua ile________
Bazı başörtülüleri görüyorum da, açıklar beni o kadar rahatsız etmiyor.. Keşke açık olsalar, o kadar kötü olmayacak gibi geliyor bana.. Gözler, dudaklar, yırtmaçlar.
Elde sigara afta tafra yürüyüşleri..
Elinde sigara, jeepte çarşaflı ve dudaklar boyalı.. gözlerde far, yanaklarda allık..
Hani sanki komplo gibi..
Kim bunlar! Nereden çıktılar.. Ne yaptıklarını sanıyorlar?
Tesettürün anlamı neydi? Ruhani boyut bu işin neresinde?..
Bu çocuklar ne yaptıklarını sanıyorlar?.. Sadece başlarına bir başörtüsü bağlamakla her şeyin bittiğini mi sanıyorlar?..
s.a.arkadaşım benim naçizane düşüncem;insanlar ya gerçekten inancı gereği ki onlar belli oluyo,ya kapalıları kötüleme amaçlı-inşallah böyle değildir-,ya aile baskısından,ya da farklı olmak için kapanıyo.....ama iyi niyetli olmak istiyo insan,en azından kapalılar diyosun,bu kadar kapandılar zamanla yaptıklarının farkına varıp,gerçekten dinin gereği olarak kapanırlar...duamız bu yönde
Sadece bizim çıtır kızlar değil, ak saçlı, sonradan zampara hacıbeylerin kırdıkları cevizlerin sayısı az değildir..
s.a.emeğinize sağlık.bu satırları okurken aklıma ömer öngüt geldi.bi abimizin değimiyle ömer angut geldiBelki bilirsiniz.Sanırım yerleri beşköprüde oda 80 küsür yaşında 17 yaşında biriyle evlenmiş.bu nasıl mantık bilmiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Hakkıyla islamı yaşamayı cümlemize nasip etsin aeol
Es Selamün Aleyküm Kaan Kardeş...
Eline emeğine yüreğine sağlık tek kelime ile harika bir paylaşım RAHMAN senden ve yazandan razı olsun.Gerçekten de günümüzde sadece başını kapatmış olmak için kapatanları en iyi şekilde anlatan bir paylaşım. Bu tip insanları günlük yaşamda her alanda görüyoruz bu ve bunun gibiler yüzünden gerçek manada islamı yaşamaya çalışan bayan kardeşlerimiz onlarla aynı kefeye konuyor ve bundanda yine zararlı çıkan masum insanlara oluyor.
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol