mir_erhan
Moderator
Selamün Aleyküm.Dua seferberliğinde en önde giden kardeşlerim.
Bu gece Van da Vanlı kardeşlerimizin kapısını çaldık.
hayır kimsenin kapısı yok çadırlarına uğradık bu gece bildiğiniz duaları okuyun ne olur dedik,
Ne olur yalvarın ne olur yakarın dedik çok kişiye ulaştık çok güzel örgütlendik.
Sevgili kardeşlerim. Dua ile bütünleşmiş dua için en önde el açıp yalvaran kardeşlerim.
Bizler gerçekten çok zor günler geçiriyoruz. Hamd olsun şükürler olsun
Ama herkesin hali içler acısı özellikle son depremde Rabbim sen koru hatırladıkca o sesi
o dehşeti o GAZABI Tüylerin diken olmasının gerçek anlamını ifade ettiği o an...
Ve arkasın da Soğuk ayazda kar yağışın da ne kadar ısıtabileceksen çadırda yaşam.
Yuvalarımız dağıldı. Rabbim bir kuşun karıncanın yuvasına zeval vermeasin belki.
....
Beni dinleseniz okusanız ellerimi başımın arasına alır saatlerce ağlayarak anlatırım o anları
saatlerce dökerim içimi size. ama fazla uzatmak istemiyorum. ki ne kadar uzatmışım.
Ne olur kardeşlerim. çık ihtiyacımız var. Başta Zelzeleler son bulsun diye
hala şok geçiren yavrumu yitireceğim korkusuyla ağlayan annelerin psikolojileri düzelsin gözyaşları dinsin diye,
bir yandan onlara bakıp yemeden içmeden kesilen bir yandan her şeyi her kesi ayakta tutabilmek için Allah celle celalüh un HAYY isminin tecellisine sığınıp KAyyum ismine tutunan BABaların gücü bitmesin diye.
SİZDEN DUA DİLENİYORUM.
Ne olur kardeşlerim. bir kez daha bizim için El açın MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİNE.,
Şimdiden Hepinizden Allah celle celalüh razı olsun.
SELAM ve DUA ile