huzunlu_gurbet
Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel bir paylasimdi emegine saglik abi selam ve dua ile
...
...
Selamunaleykum kasım abim senden zikir kampanyasına öncülük etmeni istiyorum büyüğümüz olarak.A.E.O
selamunaleykum guzel bir paylasimdi emegine saglik abi selam ve dua ile
...
Abi önemli değil siteye girdikce kampanyaya katılırsın mesela şimdi 100 salavat'la + 100 sübhanallah'la katılabilirsin bitirince tekrar alırsın.
Abi ben actım konuyu seni bekliyom sen ğönlünden gecen kadar sana zahmet olmayacak şekilde adeti seç Kampanya yazıyor konu başlıgında.ahmet kardeşim.forumu benmi açayım yoksa senmi açacan.adetinide sen belirle ona göre başlayalım
[SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ALLAH senden de razı olsun.amin.
ya avarttaki çocukgu görünce yanaklarını ısırasım geliyor.senin neyin oluyor. selametle.
Abi o benim biricik yeğenem BURHAN EMRE yaaaaaaaa onu bir görseniz offff offf kelimeler yetmiyor onun tatlılığını anlatmaya (şeker yok yok lokum,bal ,pekmez:K nebilim işte hepsinin karışımı)...selametle
selamın aleyküm kardeşim paylaşımın çok güzeldi leyla ile mecnun u duyduk paylaşımın güzeldi...
A.E.O
selametle...
inşaalah hepimiz ALLAH aşkı ile yanalardan oluruz.ve her geçen gün rabbimize ve efendimiz(a.s.v)'e olan aşkımız artar.AMİN
Paylaşımınız çok güzeldi. Allah( c.c.) razı olsun. Herkesin bakış açısı farklıdır . Kimisi yüz güzelliğine bakar gerisini önemsemez ; kimisi de gönül güzelliğine bakar. Allah'ın yarattığı her şey mükemmeldir. Kimse Allah'ın yarattığı şeyler hakkında güzel çirkin diye hüküm süremez! Bizim küçük gördüğümüz sivrisineğin bile bir çok özelliği vardır. Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.
ALLAH razi olsun sizden cok ibretli bir paylasimdi.yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin