Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Vah Vahhh!!!!! (1 Kullanıcı)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel bir paylasimdi emegine saglik abi selam ve dua ile
...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kasım abim senden zikir kampanyasına öncülük etmeni istiyorum büyüğümüz olarak.A.E.O

aleyküm selam ahmet
bahsettigin kampanyaya tabiiki katılırım.ama ben her daim burada olamıyorum.yani işler sıkışınca bazen buraya hiç ugrayamıyorum.ama bana bir formül söylersen düşünürüm.ALLAH razı olsun.selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Abi önemli değil siteye girdikce kampanyaya katılırsın mesela şimdi 100 salavat'la + 100 sübhanallah'la katılabilirsin bitirince tekrar alırsın.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Abi önemli değil siteye girdikce kampanyaya katılırsın mesela şimdi 100 salavat'la + 100 sübhanallah'la katılabilirsin bitirince tekrar alırsın.

ahmet kardeşim.forumu benmi açayım yoksa senmi açacan.adetinide sen belirle ona göre başlayalım

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
[/SIZE]
ahmet kardeşim.forumu benmi açayım yoksa senmi açacan.adetinide sen belirle ona göre başlayalım
Abi ben actım konuyu seni bekliyom sen ğönlünden gecen kadar sana zahmet olmayacak şekilde adeti seç Kampanya yazıyor konu başlıgında.

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
[SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ALLAH senden de razı olsun.amin.
ya avarttaki çocukgu görünce yanaklarını ısırasım geliyor.senin neyin oluyor. selametle.

Abi o benim biricik yeğenem BURHAN EMRE yaaaaaaaa onu bir görseniz offff offf kelimeler yetmiyor onun tatlılığını anlatmaya (şeker yok yok lokum,bal ,pekmez:K nebilim işte hepsinin karışımı)...selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
[SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ALLAH senden de razı olsun.amin.
ya avarttaki çocukgu görünce yanaklarını ısırasım geliyor.senin neyin oluyor. selametle.

Abi o benim biricik yeğenem BURHAN EMRE yaaaaaaaa onu bir görseniz offff offf kelimeler yetmiyor onun tatlılığını anlatmaya (şeker yok yok lokum,bal ,pekmez:K nebilim işte hepsinin karışımı)...selametle

zaten resminden belli oluyor. ALLAH esirgesin.bahtını hayırlı eylesin amin.benim yerime benim agzımla onun iki ellerinden öp.olurmu.selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bağıslasın vatana millete hayırlı olur inşallah.

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Allah sizlerden razı olsun ...abi o malesef yanımızda değil bayramda görmeye gidicem inşllh sizin adınızı onun minik ellerini öperim... erciyes kardeşim Allah razı olsun amin....

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm kardeşim paylaşımın çok güzeldi leyla ile mecnun u duyduk paylaşımın güzeldi...

A.E.O
selametle...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşımınız çok güzeldi. Allah( c.c.) razı olsun. Herkesin bakış açısı farklıdır . Kimisi yüz güzelliğine bakar gerisini önemsemez ; kimisi de gönül güzelliğine bakar. Allah'ın yarattığı her şey mükemmeldir. Kimse Allah'ın yarattığı şeyler hakkında güzel çirkin diye hüküm süremez! Bizim küçük gördüğümüz sivrisineğin bile bir çok özelliği vardır. Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
inşaalah hepimiz ALLAH aşkı ile yanalardan oluruz.ve her geçen gün rabbimize ve efendimiz(a.s.v)'e olan aşkımız artar.AMİN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
NE GÜZEL BİR DUA ETMİŞSİN.""İNŞAALLAH HEPİMİZ ALLAH AŞKI İLE YANANLARDAN OLURUZ.""SENİN BU GÜZEL DUANA CANI GÖNÜLDEN,
AMİN B)
AMİN B)
AMİN.B)
ALLAHIMA EMANET OL KARDEŞİM.B)

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun sizden cok ibretli bir paylasimdi.yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşımınız çok güzeldi. Allah( c.c.) razı olsun. Herkesin bakış açısı farklıdır . Kimisi yüz güzelliğine bakar gerisini önemsemez ; kimisi de gönül güzelliğine bakar. Allah'ın yarattığı her şey mükemmeldir. Kimse Allah'ın yarattığı şeyler hakkında güzel çirkin diye hüküm süremez! Bizim küçük gördüğümüz sivrisineğin bile bir çok özelliği vardır. Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
""Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.""bu güzel sözlerin için teşekkür ederim.RABBİME emanet olun.selametle.

şenol kardeş

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
paylaşımınız çok güzeldi çok teşekkür ederim.
herşeye hakkıyla bakıp ondan gercek anlamda ders çıkaranlardan olmayı allah bize nasip etsin.
selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun sizden cok ibretli bir paylasimdi.yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin

selamün aleyküm kardeşim
""yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin""bu güzel duana ancak
AMİN B)
AMİN B)
AMİN B)
derim.ALLAH yar ve yardımcın olsun.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şenol kardeş.
insan oglu dünya gözüyle sadecegösterileni görüyor.ama gözünün keskinleştirildigi o an,her şeyi gerçek manada çok net ve berrak görmeye başlar. ALLAH o gün yar ve yardımcımız olsun.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt