s.a allah razı olsun bır başka formum daha yok çıft gıdıyoruz yanı
bakın eğer ben buradakı ınancımı yıtırısem burda kalmanın ne amacı var halbukı neler öğrenmıştım burda guzel dua etmeyı başta
allah hepınızden razı olsun
allaha emanet olun
selamun aleykum ablacım
kırgınlıgınızı anlayabiliyorum
burası sanal olsada reel hayatımızdan bir farkı yok en azından burdakilerin bu kadar yalanın içinde gerçek olduklarını düşünüyorum
hayatımızda karşımıza kızacagımız kırılacagımız insanlar çıkacaktır burdada oldugu gibi
çözüm gitmek degil kalmaktır seni Allah için seviyorum ve bunu hissettigini biliyorum kalman benim gibi düşünen birçok kardeşinide mutlu edecektir...
gülnisa kardeşim lütfen gitmeyin .üzülmeyin.sizin o güzel paylaşımlarınıza bizim daha ihtiyacımız var.sabredin.
selamünaleyküm hocam...
forumunuzun silinmiş olmasında sizi olduğu kadar açıkçası bizide üzdü...
ama "kurunun yanında yaşında yanması" tabiri heryerde geçerlidir...
her ne kadar sanal ortam olsada, gerçek hayattaki durumların burada olması düşündürücü ve sevindirici olmalı...
ki, reel hayattaki arkadaşlık-kardeşlik bağını bir nebzede olsa yakalayabilmişiz...
buna istinaden aksi bir düşünceniz olmamalı değilmi?
buradasınız hocam...güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz...ALLAHA EMANET OLUNUZ
Gülnisa öğretmenim. bu konunuzu daha yeni görüyorum. Bir ara bilgisayarın başından ayrılmıştım.
Ama fazla gecikmemişim çünkü sizi gitmeden yakaladım
Gülnisa öğretmenim. hayatta bazen istenmedik durumlar olur malumunuz. Ama bunlar sizi yıldırmamalı. Siz güçlü birisiniz biliyorum bunu. Ama bazı kardeşlerimizin düşünmeden hareket ettikleri ortamda siz doğru olanı yapmazsanız meydan kime kalacak bir düşünün...
Site yönetimi belki sizin bu konudan, tartışmanın ilerlemesinden ve sizin zarar görmenizden
çekindiği için böyle bir yola başvurmuştur. biliyorum siz asla yanlış bir şey yapmadınız ki yapmazsınızda ama lütfen artık üzülmeyiniz...
önümüzde paylaşacağımız nice konuların önüne bir set çekmeyiniz...
Selam ve dua ile öğretmenim. Size yakışanı, sizin için en doğru olanını yapınız ve kendinizi fazla üzmeyiniz...
herkes yanında ne varsa karşısındakine onu verirmiş. sizde de doğruluk, sevgi, anlayış ve dostluk olduğunu biliyorum...
s.a allah razı olsun öğretmenım
guzel sozlerın ıcın
onemlısınız bılıyorsunuz
sanırım bırazdan formlarım sılınecek boykot formum
sonra da benı de sılebılırler
sadece acıklama beklemıştım
allaha emanet olun
allah gonlunuze gore versın amın
Yani demek istediğim oSohbet forumunda herkes güzel güzel konuşuyordu...
BiRİSİ GELİP SİYASET KONUŞMUSSA
BİZİM NE GÜNAHIMIZ VAR O KİŞİ SİLİNİR...rEsmen forum kilitlendi ve silindi..
bunlara dikkat edilmesi gerek...