RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
sert yazdı:
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Ben de bu konuyu çok merak ediyorum doğrusu.Şahsen benim siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri cayizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu arada gülümsemeyi de unutmamak gerek
Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu güzel ve yoğun içerikli siteyi ziyaret ediyorsunuz ?
Degerli kardesim belki dusuncelerime tercumaan olmussun desem mubala etmis olmam.Beb imsakla ilgili bir konuyu arastirirken tesadufen
(TESADUFEN MI YUCE MEVLAMIN IZNIYLE DESEK DAHA DOGRU OLUR CUNKU HIC BIRSEY TESADUFU DEGILDIR YUCE YARADAN iSTEMEDIKCE YAPRAK BILE KIPIRDAMAZ. bunu niye yazdim pek cok insan pek cok seyin tesadufu oldunu saniyorda iste o yuzden. ) bu siteyi buldum ve hemen uye oldum oysa uyelik konusunda oldukca temkinliyimdir ve tabiiki cok faydalandim ve faydalanmaktayim ALLAH (CC) bu siteyi kurandan,kullanandan,uye olandan,birbirinden guzel ve bilgilendirici,ibret verici resim ve bilgileriekleyenden,forum yazanlardan,forumlara cevap yazan yada yazmayandan razi olsun.Yanliz ben ancak gec saatlerde girebiliyoprum siteye ve elimden geldigince guncel forumlari takip ediyorum.Cunku isim geregi gunum oldukca yogun geciyor.