Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
saolasınMaşAllah kardeşim, gözlerinize sağlık![]()
bide hakaret etmeseler ne güzel olacak....
saolasınMaşAllah kardeşim, gözlerinize sağlık![]()
sizden rica ederim biraz saygı gösterin....
fenere geç diyeceğim biri
karıştı behiyeye dedim![]()
Neyin kaynağını soruyorsunuz ki?Tam bir hanımefendiAhmet Yasin hocam, sizden hic boyle bir dusunce beklemiyordum. Kaynagini sorabilir miyim acaba?
Surprizlerle dolu biri .
Neyin kaynağını soruyorsunuz ki?Tam bir hanımefendi![]()
benı unutmayan bırı![]()
SEN UNUTULACAK BİRİMİSİN arkadaşım
Neyin kaynağını soruyorsunuz ki?Tam bir hanımefendi![]()
ben söyleyeyim hocam f.gülen için söyledikleriniz desek yeterli olurmu gerçekten bende sizden beklmiyordum![]()
Değerli kardeşim Fethullah güleni benimseyen kardeşlerimize herhangi bir söz demiyorum ,ama şunu da ifade etmeliyim ,kişi idarecisinin dini üzeredir.Mademki lideriniz o zattır ,biliniz ki hem mahmut efendi cemaati ,cubbeli ahmet hoca ,kadir mısıroğlu ve aklı başında her şuurlu müslüman ,Fethullah gülenin ortalığa yaydığı enformasyona ,tahribat ve tahrifata karşı durmak luzumunu hissetmişler ,ehli sünnet imamları ummeti bu hastalıktan kurtarma adına reddiyeler yazmışlardır..Ilımlı islam projesiyle musluman kanı içeen vampir amerika ve lanetlenmiş kavim israilin kabbala ve talmudunda din olarak addettiği kinin fiili olrak ortaya çıkışını sağlayan büyük ortadoğu ve israel projesini canlandırma projesine kukla olmuş,bunların elinden kuranı alamıyorsak bunları yenemeyiz diyerek binlerce sene ,tüm teknolojı ve kufr gücüne karşı bir filistinli çocuk edasıyla elindeki taşı imanıyla mavzer yapıp tanka ,ve israil vampirine dur diyebilen ehli kuranın elindeki kuranı bozma ,tahrif etme projesini kimi ılımlı ,kimini radikal diyerek ifrat ve tefrit çizgisinde batıla hizmet ettirmek suretiyle kah fethullah gulenen h-kah mustafa islamoğluna kah muhammed esede kah ,musa carullah bigiyeve yaptırmıştır,kaldı ki ne ki haddini aşar zıddına inkılab eder...EstagfirullahF. Gulen icin soylediklerinizin bir sebebi, kaynagi oldugunu dusunuyorum, musaade edersiniz sorabilir miyim ?