en eskilerden.. (hakikaten ya, benden de eski üyeymişsin kardeşim maşAllah, ama kusurumu mazur gör daha yeni farkediyorum :a03![]()
Abimiz bu yaparsa başkası ooo ne diyeyım ben![]()
bilmem ki nedesem yani üzüldümü itiraf etmeliyım:a03::a03::a03: kardeşim ne deseniz haklısınız :a03:
bilmem ki nedesem yani üzüldümü itiraf etmeliyım![]()
bilmem ki nedesem yani üzüldümü itiraf etmeliyım![]()
peki tamam yorgunluğunuza verelim ne yapak...kardeşim ama öyle demeyinüyelik tarihiniz göremedik belki ama Rabb'ime şükür gönlünüzün güzelliğine hayran kaldık.. yine de hakkınızı helal edin kardeşim, abinin zaten kafa çok dolu bu aralar, ona saysak olmaz mı :a03:
peki tamam yorgunluğunuza verelim ne yapak...
est ahmet abi o sizin gönlunuzun güzellği hem mümın mumının aynasır demişler...
helalık bir durum yok ama var isede helal olsun...
hem ben sizi tutmayayım uyku vaktınız geldi...
şimdiden size musade...
hayırlı geceler.
kardeşim inanın ki normalde ben o üyelik tarihi, yer, mesaj sayısı vs olan alana hiç bakmıyorum, yani sadece sevdiğim kardeşlerim online mı diye arada bir göz atıyorum o kadar.. ama sizi üzdüğüm için çok özür dilerim ve de çok üzgünüm....
bu şekilde özür dilesek :a03:
![]()
ya yok sakasına konuşuyorum
maksat muhabbet
hem ben o tarıhten sonra hiç girmedimki
olabilir yanı
sırf üyelik tarihimiz gözünuzden kaçmış diye kırılmıyım
yok ya takılmayın siz bana benım bugün keyfım kaçtı bu yüzden konuşmak için öyle dedim
ben sizden özür dilerim böyle düşene bileceğinızi tahmın etmedim kardeşinız affınızı istıyor:a03:
ya şimdi bu fotarafa gülmenız için çok yorum yapardım ama dedim ya pek keyfım yok saolunbayıldım:a12:
Kardeşim ben müsadenle çıkıyorum, Allah'a emanet olasın, keyfiniz tez yerine gelir, Rabb'im yüzünüzü güldürür inş..
yorgunmuş.ama o halde sitede pinekliyormuş.bi de yarın İstanbula gideceği için çok mutluymuş
kalbinur nasılmış![]()