Kisiligine nazar degmesin
İnsanları hic kırmayışına
tatlılığına.....................
Bakin sayin agabeyim...
Burda ki sohbetlerimize gore taniyip, guzel dualarda bulunuyoruz. Bunda bile bir artniyet, kusur aramayin.
Toprak olun, gece olun kusurlari, kotulukleri gordugunuzde.. -ki bu boyle bir sey degil.
Ornegin; Siz dyorsunuz ki Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum...Nazardan sana sığınıyorum beni koru.." deyin. Simdi baska biri gelip, Allah'a sevgini kendine sakla, buraya yazmanin ne anlami var dese hos olmaz degil mi? Sizin de tavriniz hosgorulu, yumusak olmali. Esselamu aleykum..
Arkadaşım sert olsun diye değil büyüklerimiz nazar böyle kalkar dediği için...Nazar deyip geçmeyin şakası hoş ama ...Gene büyüğümüz söylüyor...Mezarlıklarda ki ölülerin yüzde sekseni nazardan yatıyor...
Kişi kendine değen nazarı gene kendisi ortadan kaldırabilir...
Tabi kendisi kaldıramaz Allah C.C. na sığınırsa silinir...
Yani...:
''Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum...Nazardan sana sığınıyorum beni koru''....Demesi gerekir...
Ben demeyeceğim...siz diyeceksiniz...İsterseniz tercih sizin ...Sözümü geri alıyorum...Ne isterseniz on yapın...Kusura bakmayın...
Arkadaşım sert olsun diye değil büyüklerimiz nazar böyle kalkar dediği için...Nazar deyip geçmeyin şakası hoş ama ...Gene büyüğümüz söylüyor...Mezarlıklarda ki ölülerin yüzde sekseni nazardan yatıyor...
Kişi kendine değen nazarı gene kendisi ortadan kaldırabilir...
Tabi kendisi kaldıramaz Allah C.C. na sığınırsa silinir...
Yani...:
''Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum...Nazardan sana sığınıyorum beni koru''....Demesi gerekir...
Ben demeyeceğim...siz diyeceksiniz...İsterseniz tercih sizin ...Sözümü geri alıyorum...Ne isterseniz on yapın...Kusura bakmayın...