Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Üstadımız Şeyh Mahmud UstaOsmanoğlu Efendi (K.S.) (3 Kullanıcı)

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
bende ALLAH kabul ederse menzile baglıyım henuz daha yenıyım ama mahmut efendi hazretlerini cok seviyorum bir kac kez rüyamda görmüştüm ama nasib menzilden yanaymış:)rabbim hepsinin şefaatini cümlemize nasib etsin

Esselamu aleykum hemşerim :)

Allah Teala mübarek etsin ismi şerifini zikredecek insanları özellikle seçer kendine bir muhabbet bir cezbe ile çeker ne mutlu sana ki- böyle güzel bir hal ile kabul buyurmuş Mevlam. Allah Teala yolunda sülükünüzü daim etsin kendisine varan ve ayağı kaymadan yürüyen kullarından etsin...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam erzurumlu abi ne güzel şeyler yazmışsınız o güzel duanız içinde gönülden amiin diyorum inşallah ayagımız kaymadan yaşamayı nasib eder.kalplerimizi aşkullah ve muhabbetullah ile doldurur.ALLAHA emanet olun:)
Esselamu aleykum hemşerim :)

Allah Teala mübarek etsin ismi şerifini zikredecek insanları özellikle seçer kendine bir muhabbet bir cezbe ile çeker ne mutlu sana ki- böyle güzel bir hal ile kabul buyurmuş Mevlam. Allah Teala yolunda sülükünüzü daim etsin kendisine varan ve ayağı kaymadan yürüyen kullarından etsin...

rüveyda55

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim başta peygamberimiz sav in sonra efendi hazretlerinin şefaatine nail eylesin bizi inşallah Rabbim onu sağlığından ayırmasın başımızdan eksik etmesin inşallah

rüveyda55

Kayıtlı Kullanıcı
her yerde efendi hazretlerinin hocaları var onları bulursanız onlar size yardımcı olur türkiyede sadece bir iki yerde yok onun dışında her yerde hocalarımız var bulursunuz inşallah araştırırsanız

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ustadımızı bize tanıttığınız için...,.

theosy

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum din kardeşlerim sizlere sormak istediğim bir soru var..
Mahmut hoca efendi ile görüşmek istiyorum kendisi nerededir acaba bilgisi olan varmı ?
Allah'a emanet..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt