Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Üstadımız Şeyh Mahmud UstaOsmanoğlu Efendi (K.S.) (2 Kullanıcı)

meryem-hanne

Kayıtlı Kullanıcı
Af edersiniz yazı cok güzel Allah razı olsun Zatı Muhteremi Allah başımızdan eksiketmesin

hacer oguz

Kayıtlı Kullanıcı
Kuranda Evliya

Kuranda Evliya

Selamün aleyküm
**** 30 yıldır Kuran okurum.Evliyalarla ilgili hiçbir şeye rastlamadım***diyen STAR 5 kardeşim….
Size Neml suresinden 3 ayet gönderiyorum.Özellikle 40.ayetetteki ”Kitaptan ilmi olan kimse”
Cümlesine dikkat ediniz.
38 - (Sonra Süleyman müşavirlerine) dedi ki: "Ey ulular! Onlar teslimiyet gösterip bana gelmeden önce, hanginiz o Melike'nin tahtını bana getirebilir?"
39 - Cinlerden bir ifrit, "Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var." dedi.
40 - Kitaptan ilmi olan kimse ise, "Gözünü açıp kapamadan, ben onu sana getiririm" dedi. (Süleyman) onu (Melike'nin tahtını) yanıbaşına yerleşivermiş görünce, "Bu, dedi, şükür mü edeceğim, yoksa nankörlük mü edeceğim diye beni sınamak üzere Rabbimin (gösterdiği) lütfundandır. Şükreden ancak kendisi için şükretmiş olur; nankörlük edene gelince, o bilsin ki Rabbim müstağnidir, çok kerem sahibidir."

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
... Derya'dan Katreler ...

~~ Senin bir sünneti ihya etmen ile ALLAH'U TEALA ( c.c.) Rusya'nın Afganistan'ın atmış olduğu bombayı etkisiz hale getirir ~~

~~ Bir kimse bir defa Kelime-i Tevhid getirse ve ikinci defa getirmek istediğinde soluk alsa, bu arada ki boşlukta imanı tozlanır.. Ya seyrek olarak veya hiç demezse ~~

~~ Senin mektubu annen, baban, hanımın aldığı anda birkaç gün okumasalar, kenara koysalar, gücenirsin. Rabbin seni gördüğü halde ondan gelen mektubu hiç eline aldığın yok, utanman lazım ~~

~~ Yaptığımız amel adet haline gelmiş.. Halbuki bir insan düşünse, ben Allah ( c.c.) mürakebesi altındayım. melekler her saniyemizi yazıyor. Ancak o zaman ameller ibadet olur ~~

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
1) Şah-ı Levlak Kadim-i Sevda Hazreti MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)

2) Hazreti EBUBEKİR-İ SIDDIK (RA)

3) Mevlana SELMAN-I FARİSİ (RA)

4) Mevlana KASIM İBNİ MUHAMMED İBNİ EBUBEKR-İ SIDDIK (RA)

5) Mevlana CAFER-İ İBNİ MUHAMMED-İ SADIK (RA)

6) Mevlana EBU YEZİD EL BESTAMİ (K.S.)

7) Mevlana EBUL HASEN-İ HARKANİ (K.S.)

8) Mevlana ALİYÜL FARAMEDİ (K.S.)

9) Mevlana YUSUF’ÜL HEMEDANİ (K.S.)

10)Mevlana ABDÜLHALİK GÜCDEVANİ (K.S.)

11)Mevlana ARİF’ÜL RİVEGERİ (K.S.)

12Mevlana MAHMUD-U İNCİR-İ FAĞNEVİ (K.S.)

13)Mevlana HACE ALİ RAMİTENİ (K.S.)

14)Mevlana MUHAMMED BABA SEMMASİ (K.S.)

15)Mevlana HACE EMİR KÜLAL (K.S.)

16)Mevlana BAHAUDDİN ŞAH-I NAKŞIBEND EL BUHARİ (K.S.)

17)Mevlana ALAUDDİN-İ ATTAR (K.S.)

18)Mevlana YAKUB-UL ÇERHİ EL HİSARİ (K.S.)

19)Mevlana UBEYDULLAH AHRAR ES SEMERKANDİ (K.S.)

20)Mevlana MUHAMMED ZAHİD (K.S.)

21)Mevlana DERVİŞ MUHAMMED (K.S.)

22)Mevlana HACE MUHAMMED İMKENEGİ ES SEMERKANDİ (K.S.)

23)Mevlana HACE MUHAMMED BAKİBİLLAH (K.S.)

24)Mevlana (İMAM-I RABBANİ) FARUK-İ ES SERHENDİ (K.S.)

25)Mevlana MUHAMMED MA’SUM ES SERHENDİ(K.S.)

26)Mevlana SEYFÜDDİN EBU BEREKET EL AHMED (K.S.)

27)Mevlana MUHAMMED SEYİDNUR BEDEVANİ (K.S.)

28)Mevlana HABİBULLAHİ CAN-I CANAN EL MAZHAR (K.S.)

29)Mevlana ABDULLAH DEHLEVİ (K.S.)

30)Mevlana ZÜLCENAHEYN HALİD ZİYAUDDİN EL BAĞDADİ (K.S.)

31)Mevlana ABDULLAH MEKKİ EL MUCAVİR Fİ BELEDİLLAH (K.S.)

32)Mevlana MUHAMMED MUSTAFA İSMET GARİBULLAH (K.S.)

33)Mevlana HALİL NURULLAH ZEĞRAVİ (K.S.)

34)Mevlana ALİ RIZA EL BEZZAZ (K.S.)

35)Mevlana ALİ HAYDAR AHISKAVİ (K.S.)

36)Mevlana HACE EL HAC MAHMUD EL OFİ (K.S.)*
mevlam büyüklerimizin izinden gitmeyi nasib etsin
şefaatlerini nasib etsin...AMİN

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
mumsema.gif

S.A...

TAM DESTEK

EĞER MEŞREBİM-MESLEĞİM OLMASAYDI..

İNANIN BEN DE BU EKOLÜN DAVA ERLERİNDEN OLURDUM...

SELAMETLE...

kişisel aktivite:Lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendimiz h.z MUHAMMED (SAV) e SALATU SELAM okuyunuz.((LÜTFEN GENELLEŞTİRELİM)

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim benim sohbete gittiğim hocamda buraya bağlı biraz araştırayım dedim üye olduğum site çıktı karşıma allaha emanet olun

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Mürşidi olmayanın Mürşidi Şeytandır

medinehasret

Kayıtlı Kullanıcı
S.A bende ders almak istiyorum istihareye yattım 4gün bi türlü çıkmadı birşey çıkmamasının sebebleri olabilir mi

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam,

İstihareye yattım derken,bunu kendi başına birşey öğrenmek içinmi yaptın? yoksa sana bir vekil sen bir istihare yapmı ? dedi,
Bir arkadaşımın babası var (selametlik) uzun zamandır istihareye yatar bir şey göremez,görsede hatırlayamaz onun için başkaları yatar,eğer sende bir şey göremiyorsan başkasını yerine vekil edebilirsin,ancak bu kişi için bir araştırma yaparsan hayırlı olur,misal; Namaz ehli olması gerekir...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A bende ders almak istiyorum istihareye yattım 4gün bi türlü çıkmadı birşey çıkmamasının sebebleri olabilir mi

Aleyküm selam
hangi ilde ikamet ediyorsanız o ilin vekili vardır inşallah,irtibata geçip istihare için izin almanız edeptendir.Zaten istihare sonucunu da vekil efendi yorumlayacaktır.2 sene hiç istiharesi çıkmayanlar var,halis niyet bu noktada çok önemlidir.
Allah yolunuzu açık etsin...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Efendi Hazretleri Hakkında yazacak ve söyleyecek çok şeyim var ancak edebe ters düşer,Hocam 65 yaşında Allah Teala ondan razı olsun,Efendi Babamın (ks) Şehit Damadı Hızır Ali Hocamın (Allah (c.c) gani gani rahmet etsin) 20 yıl kadar yanında yetişmiş bir zattır,bazı bazı oturup dersin boş zamanlarında konuşunca Efendi Babamın (ks) gençlik yıllarını anlatır bazı şahit olduğu kerametlerini de ağzından kaçırır ( :) ) burada söylemek edebe aykırıdır,Allah-u Teala yollarında daim etsin,Allah Rızası için ağızlarından hayırdan başka bir şey çıkmamıştır,bende hayırdan başka bir şey duymamışımdır.

<< Peygamber Efendimizin (s.a.v) beşbinden fazla sünneti vardır,eğerki beni bu sünnetlerden dört tanesini terk etmiş görürseniz,sizlerde beni terk edin >> diyecek kadar sünnet aşığı bir zat için,denecek en güzel şey,seni hayır içinde bulduk,sana hayır için tabi olduk,bu hayırlı sülük yolunda elimizden tuttuğun ayağımızın kaymaması için bize öncü olduğun,rehber olduğun için Allah Teala senden Razı olsun Efendi Babam Mahmud ofi (ks),Allah Teala başımızdan eksik etmesin...AMİN

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Efendi Hazretleri Hakkında yazacak ve söyleyecek çok şeyim var ancak edebe ters düşer,Hocam 65 yaşında Allah Teala ondan razı olsun,Efendi Babamın (ks) Şehit Damadı Hızır Ali Hocamın (Allah (c.c) gani gani rahmet etsin) 20 yıl kadar yanında yetişmiş bir zattır,bazı bazı oturup dersin boş zamanlarında konuşunca Efendi Babamın (ks) gençlik yıllarını anlatır bazı şahit olduğu kerametlerini de ağzından kaçırır ( :) ) burada söylemek edebe aykırıdır,Allah-u Teala yollarında daim etsin,Allah Rızası için ağızlarından hayırdan başka bir şey çıkmamıştır,bende hayırdan başka bir şey duymamışımdır.

<< Peygamber Efendimizin (s.a.v) beşbinden fazla sünneti vardır,eğerki beni bu sünnetlerden dört tanesini terk etmiş görürseniz,sizlerde beni terk edin >> diyecek kadar sünnet aşığı bir zat için,denecek en güzel şey,seni hayır içinde bulduk,sana hayır için tabi olduk,bu hayırlı sülük yolunda elimizden tuttuğun ayağımızın kaymaması için bize öncü olduğun,rehber olduğun için Allah Teala senden Razı olsun Efendi Babam Mahmud ofi (ks),Allah Teala başımızdan eksik etmesin...AMİN
HIZIR VE BAYRAM HOCAMIZIN ŞEFAATİNİ ALLAHCC ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN..MAHMUD HOCAYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHCC... AMİN Amin...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
HIZIR VE BAYRAM HOCAMIZIN ŞEFAATİNİ ALLAHCC ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN..MAHMUD HOCAYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHCC... AMİN Amin...

Amin değerli kardeşim,Allah Teala başımızdan eksik etmesin,zamanın Alimi,Kutbudur,seven gönülden sever,Oda (ks) her müridini öyle sever...Selamlarımla

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
ben menzile bağlıyım ancak mahmut efendi k.s hazretlerini ve hatta bağlılarını da çok seviyorum. bir ara menzil büyüklerine, ismailağa cemaatinin hatmesine katılabilirmiyim diye sormuştum onlarda onay vermişlerdi ve hamdolsun katıldım. hiç farkımızın olmadığını farkettim. eğer Abdülbaki el hüseyni k.s hazretlerine çok fazla muhabbet beslemeseydim kesinlikle ismailağa cemaatine geçerdim. ALLAH CC şefaatlerini nasib etsin. AMİN.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
ben menzile bağlıyım ancak mahmut efendi k.s hazretlerini ve hatta bağlılarını da çok seviyorum. bir ara menzil büyüklerine, ismailağa cemaatinin hatmesine katılabilirmiyim diye sormuştum onlarda onay vermişlerdi ve hamdolsun katıldım. hiç farkımızın olmadığını farkettim. eğer Abdülbaki el hüseyni k.s hazretlerine çok fazla muhabbet beslemeseydim kesinlikle ismailağa cemaatine geçerdim. ALLAH CC şefaatlerini nasib etsin. AMİN.

Allahcc yar ve yardımcın olsun...MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu aleykum,

Birgün kalabalık bir yerde bulunuyordum yaklaşık olarak 1 yıl önce idi,tanımadığım birisi beni dışarıya çağırdı dediki kusura bakma ancak bunu sana anlatmam gerekli ben seni tanımıyorum ama dün gece seni rüyamda gördüm Abdulbaki Hazretlerinin yanında Menzilde idin ikinizde ayakta idiniz sen ona muhabbetle bakıyordun o ise senin sırtını sevgi ile sıvazlıyordu bende bu hali görünce öyle sevindimki ,sordum kendisine Abdulbaki el Hüseyni hazretlerini (ks) tanırmısın dedi yakınen görmüşlüğüm yoktur,peki dedim beni tanırmısın,dedi ki hayır,bir kaç kere sağda solda görmüştüm okadar dedi.

Rabbime hamd olsun bana rüyayı hayır etti....................

Selamlarımla...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bende ALLAH kabul ederse menzile baglıyım henuz daha yenıyım ama mahmut efendi hazretlerini cok seviyorum bir kac kez rüyamda görmüştüm ama nasib menzilden yanaymış:)rabbim hepsinin şefaatini cümlemize nasib etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt