meryem-hanne
Kayıtlı Kullanıcı
Af edersiniz yazı cok güzel Allah razı olsun Zatı Muhteremi Allah başımızdan eksiketmesin
Mürşidi olmayanın Mürşidi Şeytandır
S.A bende ders almak istiyorum istihareye yattım 4gün bi türlü çıkmadı birşey çıkmamasının sebebleri olabilir mi
HIZIR VE BAYRAM HOCAMIZIN ŞEFAATİNİ ALLAHCC ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN..MAHMUD HOCAYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHCC... AMİN Amin...Efendi Hazretleri Hakkında yazacak ve söyleyecek çok şeyim var ancak edebe ters düşer,Hocam 65 yaşında Allah Teala ondan razı olsun,Efendi Babamın (ks) Şehit Damadı Hızır Ali Hocamın (Allah (c.c) gani gani rahmet etsin) 20 yıl kadar yanında yetişmiş bir zattır,bazı bazı oturup dersin boş zamanlarında konuşunca Efendi Babamın (ks) gençlik yıllarını anlatır bazı şahit olduğu kerametlerini de ağzından kaçırır ( ) burada söylemek edebe aykırıdır,Allah-u Teala yollarında daim etsin,Allah Rızası için ağızlarından hayırdan başka bir şey çıkmamıştır,bende hayırdan başka bir şey duymamışımdır.
<< Peygamber Efendimizin (s.a.v) beşbinden fazla sünneti vardır,eğerki beni bu sünnetlerden dört tanesini terk etmiş görürseniz,sizlerde beni terk edin >> diyecek kadar sünnet aşığı bir zat için,denecek en güzel şey,seni hayır içinde bulduk,sana hayır için tabi olduk,bu hayırlı sülük yolunda elimizden tuttuğun ayağımızın kaymaması için bize öncü olduğun,rehber olduğun için Allah Teala senden Razı olsun Efendi Babam Mahmud ofi (ks),Allah Teala başımızdan eksik etmesin...AMİN
HIZIR VE BAYRAM HOCAMIZIN ŞEFAATİNİ ALLAHCC ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN..MAHMUD HOCAYI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHCC... AMİN Amin...
ben menzile bağlıyım ancak mahmut efendi k.s hazretlerini ve hatta bağlılarını da çok seviyorum. bir ara menzil büyüklerine, ismailağa cemaatinin hatmesine katılabilirmiyim diye sormuştum onlarda onay vermişlerdi ve hamdolsun katıldım. hiç farkımızın olmadığını farkettim. eğer Abdülbaki el hüseyni k.s hazretlerine çok fazla muhabbet beslemeseydim kesinlikle ismailağa cemaatine geçerdim. ALLAH CC şefaatlerini nasib etsin. AMİN.
ben menzile bağlıyım ancak mahmut efendi k.s hazretlerini ve hatta bağlılarını da çok seviyorum. bir ara menzil büyüklerine, ismailağa cemaatinin hatmesine katılabilirmiyim diye sormuştum onlarda onay vermişlerdi ve hamdolsun katıldım. hiç farkımızın olmadığını farkettim. eğer Abdülbaki el hüseyni k.s hazretlerine çok fazla muhabbet beslemeseydim kesinlikle ismailağa cemaatine geçerdim. ALLAH CC şefaatlerini nasib etsin. AMİN.