Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Umre duasi isteyenlere yada peygambere dua gönermek isteyenler. (3 Kullanıcı)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
1 mayısta umreye gidiyorum Allah kısmet ederse inşallah.

ORada özel olarak dua isteyen varsa söylesin.

Kuran hatmi bağaşlatmak isteyen varsa söylesin.

Kabede mi medine de mi nerde gönlünüz arzu ederse.

Allah sizlere de nasip etsin.

özellikle dua isteyenleri listeleyecem

Ve Dualarını yapacam inşallah.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
kaim kardeşim öbür taraftada sordun İNŞALLAH istemez olurmuyum.siz ne kadar iyi niyetli insanlarsınız.sonuçta burda yeni tanışıyoruz ve bunu sorman bile süper birşey.üniversitedeyken hep kötü niyetli çıkarcı insanlardan sonra burda sizlerle tanışmak ne büyük mutluluk hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.kardeşim helalinden bir iş diye dua ne olur efe kardeşime deyiver::(

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH güle güle gidip gelmek nasip etsin kaim KARDEŞ..

senin adına çok sevindim ALLAH kabul etsin..

listenin eklenen ilk duası bizim olsun...ölmüşlerimizin ruhlarına okumuş olduğumuz 2 adet kelimeyi tevhid hatmimizin duasını kutsal mekanda tüm ölmüşlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere sana teslim ediyorum KARDEŞ..

ALLAH a emanet ol..

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbıme bızlerede nasıp etmesı için dua istiyorum.bide bende hayırlı helal para kazanabileceğim bir iş için dua istiyorum.Rabbim razı olsun

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
dualar burada biriksin

kağıda cıkarmayı düşünüyorum.

Orada bakıp hepsini bağışlamak istiyorum.

dua isteyenler içinde ...

Allah hepinize nasip etsin teşekkür ederim.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun.Hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah
Okudukça yazarım ben..Allah herkese nasip eder inşallah.

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
insanın gönlü zengin olsun derler ya. evet sizin gönülünüz çok zengin kaim kardeşim... Allah sizi esirgesin korusun gözetsin. nasip olursa bende 2-3 seneye gidecem... Allahım bana da nasip eder inşşşallah...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Dualarını yapacam inşallah.[/QUOTE
selamün aleyküm kardeşim iyiki siteyi açtım ve bakıyordum benimde nasibim varmış benim dileğim yeni ameliyat oldum beyin ameliyatı geçirdim ve terapilerim bitti şimdilik mola verdiler bu ayın 14. de kan alınacak ama nolursa olsun dileğim ALLAHIM bana ve tüm hasta kardeşlerime şifa vermesi ve benim ,eşimin,kardeşim namenin abimin ümreye hacca çok gitmek istiyorum istiyorumve çocularımında... ALLAHIM nolur bana ömür versin güç kuvvet versin o güzel mis kokulu paygamberimiz s.a.v kokusualmak bastığı yerleri görmeyi nasip etsin ve kardeşim eyer senin için bir zorluk olmazsa hem kabede hem mekkede benim için dua edermisin birde çocuklarımında doğru yoldan sapmamaları ve iyi bir kul olmayı iman ve ibadet güçü vermesini diliyorum YÜCE RABBİMDEN...... çok uzun oldu sanırım ama nolur çok dua et bende oraları göreyim inş iyileşirsem belki ALLAHIM nasip... ederse bu sene gitmek istiyorum.......ne mutlu ALLAH c.c o güzelliği sana nasip etti kardeşim inş seninde ne sıkıntın varsa gidersin rabbim ibadetin kabul olsun ALLAHA c.c emanet ol ....esas adım nebahat... en mühüm şeyi unutdum peygamberimiz hz muhammed mustafa s.a.v efendimize salatı selam söyle ve ben ümmeti olarak sünnetlerini hiç bırakmıyaçağım ve peygamberimizi çok çok çok seviyorum bilmiyorum sayı söylenirmi ama 1000 salavat yolluyorum gül kokulu kurban olduğum peygamberimiz s.a.v e

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı olsun Kaim kardeşim yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu ,Allahü Teala yolunuzu açık etsin hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin , yolunuz açık olsun , bu sitede tanımadığım o kadar çok kişi varki tanımadığım halde hepsinden sizdende allah razı olsun herkes birbirine dua ediyor , tanıdıklarımız bile zor dua ediyor bize , sizin düşüncenizin büyüklüğü çok ayrı , kendiniz gittiğiniz halde diğer kardeşlerinizide düşünmüşsünüz allahü teala dularınızı niteninizi gönlünüze göre nasip etsin

Ben 1 yasin okuttum anneme
Kendim 3 ihlas 3 felak 3 nas 3 fatiha 3 ayetel kürsü 100 ihlas okudum 100 salatav getirdim

Allahü Teala şimdiden sizden binlercekere razı olsun

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul etsin Kaim kardeş. Allah bizlerede oraları görmeyi o mis kokuyu ciğerlerimize çekmeyi nasip etsin inşallah.

Duamız, isteğimiz ; Mevlam bizleri doğru yoldan ayırmasın, hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, peygamber efendimiz (s.a.v.) 'in izinden bizleri ayırmasın..Benimde şu günlerde çekmiş olduğum bu sıkıntılarımı hayırlısıyla tez zamanda feraha erdirsin inşallah.

Mevla cümlemizin duasını kabul etsin..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam ve Rahmetullah
sizin adınıza çok sevindim değerli kardeşim hayırlı olsun kutlu yolculuğunuz
bizleride düşünmüşsünüz Rabbim razı olsun sizden ..
nasıl heyecanlandım sevindim anlatamam duygularımı tarif etmek zor..
Rabbim size en güzel mükafatları nasip etsin inşallah
sizden ilk ricam En Sevgili Sallahu aleyhi veseleme,yürekten selamımızı iletin...
okadar çok duygulandımki ne yazacağımı bilemiyorum..dualarınızda bizleri eksik etmeyin Rabbimizden günahlarımızın affını gül kokulu diyarlara gitmeyi nasip etmesini niyaz ederiz...
bu kutlu yolculukta dualarımızı yüklenip gideceksiniz bu nedenle sırtınızdaki heybenin içini doldurmayı dileriz..
inşallah değerli kardeşim okuduklarımızı ve niyetlerimizi niyetlenip size bildiririz inşallah..
selametle kalın
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle celalühu emanet olun

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Özel olarak dua isteyen varsa Allah rızası icin söylesin.

Mesela hastayım bana dua et yada işsizim iş icin dua et.... gibi...

Kabenin kapısına yapışıp duaları etmeyi düşünüyorum.

Oradaka dualar geri cevrilmez.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum sizin adınıza çok sevindim birde dua isteyen varmı deyince su edaa gibi çok heycanlandım. olmazmı,bende benim ailemin ve tüm Muhammed ümmetinin günahlarının affı için dua etmenizi,Rabbimizin hepimize hidayet nasip etmesi için,bizlerede o mübarek yerleri görmeyi nasip etmesi için dua etmenizi,eşim evimize geldiğinde kendimize uzak bi yerde maddi manevi sıkıntıdan uzak yeni bi hayat kurmamız için,bizim ve tüm Muhammed ümmetinin evlatlarının hayırlı salih evlat olmaları,bizleri Rabbimizin hoşnut olacağı kullardan eylemesi için dua etmenizi istiyorum.şimdiden Allah razı olsun hayırlı yolculuklar kardeşim Rabbimiz kabul etsin inşallah.

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şimdiden umrenizi kabul etsin. Bende yıllardır umreye gitmeyi istiyorum. Rabbim inşallah banada gitmeyi nasip eder.Benim içinde dua edermisin. Özellikle çocuklarımın hayırlı evlat olmaları, derslerinde başarılı olmaları, iyi yerlere gelebilmeleri için.çocuklarım ismi(Furkan ve Hakan)

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
kaim kardeşim bereketli iş kapılarının açılması için benim içinde dua edermisin selametle kalın..

gözyaşı14

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim

allah sizden razı olsun

benim içinde 10,000 selavati şerif ve 10,000 adet tevhid hatmimi götürürseniz sevinirim
maddi manevi sıkıntılardan kurtarması için sağlık sıhhat afiyet vermesi için,bizede oraları nasip etmesi için,borçlarımızı ödeyebilecek kudreti vermesi için,çocuklarımın Allaha iyi bir kul,resullaha iyi bir ummet olmaları için dua ederseniz sevinirim...allah kabul etsin inşaallah

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kaim kardeşim
Benim ve iki tane arkadaşım için dua ederseniz çok sevinirim.
Yazın bizim için önemli bir sınav var.
O sınavdan başarı ile çıkmamız için dua ederseniz çok makbule geçer.
RABBİM dualarınızı kabul etsin.
ALLAH Celle Celalühü Razı olsun.

Özel dua:)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
bütün kardeşlerimin dua istemelerini bekliyorum.

Fırsatı değerlendirileim.

Hepiniz benim icin cok kıymetlisiniz.

Bütün duaları kaydetiyorum.

Şimdiden amin diyorum.

Kuran hatmi gönderen yok mu ?

Medine i münevvere de ravza da bağığlamak icin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
özel olarak dua isteyen varsa allah rızası icin söylesin.

Mesela hastayım bana dua et yada işsizim iş icin dua et.... Gibi...

Kabenin kapısına yapışıp duaları etmeyi düşünüyorum.

Oradaka dualar geri cevrilmez.

kaim kardeşim okadar duygulandım ki kelimelere dökmek çok zor.
Kutsal beldelere yolculuk.her bir saniyesi bir ömre bedel.yapılan ibadetlerin kılınan namazlar bambaşka .
Orada olmak rüya gibi.rabbim tüm isteyenlere kalbi bu aşkla bu sevgiyle taşanlara nasip etsin inşallah tabiki bizlerede ....
Kaim kardeşim sizinde ümrenizi rabbim makbul eylesin.
Ben annemle birlikte ümreye beraat kandilinde gitmiştim.annem 74 yaşında biraz zor yürüyor ama şükürler olsun hiç bir problem yaşamadım.herşey çok güzeldi.hala etkisinden kurtulamadım.
Ben peygamber efendimize 21 yasin okuyacağım.allahın izniyle...
Hac için başvuruda bulunacağım.inşallah yolum açık olur.hasta zorda olan tüm gönül dostlarımın ve ablama anneme tez zamanda şifa istiyorum.rabbim ölene kadar yolundan ayırmasın ve bizleri şaşırtmasın.peygamber efendimizin şefaatine layık bir kul olmayı rabbim nasip etsin.TÖVBELERİMİZİN KABULU .........
Sizdende allah razı olsun.yolunuz açık olsun.
Selametle kalın.

mevhat

Kayıtlı Kullanıcı
Sevindim kardesim insallah rabbimde bize nasip eder benimde du aihtiyacim var sevdigim kisiyle hayirli bi yuva kurmak rabbim nasip ederse

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt