Sevgili Kardeşim.
Öyle bir değerli hediyye ile gelmişsinki! Değerini takdire dil kifayet etmez. 1990 Yılında bana oraları görmek, Rabbimin beytine ve Rasulün haremine yüz sürmek nasib oldu. Amma o zaman bekardım. Şimdi oraya gidebilseydim keşke! Bir kere yüz sürebilseydim..
Benim için kabe-i Şerifi bir kere öp ve şu duamı Rabbime İlet:
''Ya Rabbi. Fırsat verdin yıllar önce Haremine gelip yüz sürdüm dualar ettim. Sonra sana defalarca isyan ettim. Günahlar işledim. İbadetlerimi terk ettim. Sana niyaz etmeye, Lebbeyk demeye yüzüm yok. Ama sen Erhamerrahimin olan Rabbimsin. Ben de aciz, günahkar bir kulum. Sen affetmeyi seversin. Beni de affet ve bu tevbemi Tevbe-i Nasuh eyle! Beni evlendirdin ve bana iki tane çocuk verdin. 10 senedir ailemde ve nefsimde İslamı yaşamak için, hakiki mü'min olmak için gayret edemedim. Boş işlerle uğraşıp asıl gayeden uzak kaldım. Şimdi çaresizim. Pişman oldum ve sana yöneldim. Şu mübarek kıldığın beldede, mübarek kılıp beytim dediğin kabede mü'min kardeşim aracılığı ile sana yalvarıyorum. Benim kalbimi Hak dinin İslam üzere sabit kıl ve taatine yönlendir. İslamı yaşama yolundaki önüme çıkan tüm engelleri kaldır. Beni hayırla istihdam eyle ve beni dinde fakih kıl. Ahir ömrümde bana hüsn-ü hatime nasib eyle. 10 Yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki kızım, hanımım ve Anne Babam için endişeleniyorum. Ya Rabbi Şu Kabenin duvarına yüz sürüp yalvarıyorum. Bunlar benim ecdadım, ehlim ve zürriyyetimdir. Onları sana emanet ediyorum. Oğlumu hak yolunda Salih, önder, alim, mücahid, hafız ve şehidlerden eyle, Seyyidelerden bir hanım ile evlenerek Rasulullaha akraba olmasını nasib eyle. Kızımı Saliha, alime, mücahide, hafız ve şehidlerden eyle. Onu da seyyidlerden bir zat ile evlendir. Hanımımı Bana hayırlı, hak yolunda beni uyaran saliha, alim, mücahide bir insan eyle. Annemi hayırlı, saliha, Allah yolunda insanlardan eyle. Babamı hak yolunda, hayırlı, salih insanlardan eyle. Bizlere Hüsn-ü Hatime nasib eyle! Ey Rabbim Ben seni sevdim. Rasulünü sevdim. Seni seveni sevdim. Sende beni, Çocuklarımı, Hanımımı ve Ceddimi sev ve Kullarına sevdir. Ey Rabbim Hicret etmek istiyorum. Nereye gidilir bilmiyorum. Bu duamı sana ulaştıran kardeşim vesilesiyle sana hicret ediyorum. Bana Hak yolunda bir dost ihsan eyle! Gerçek kardeşliği yaşayayım. Senin için seveyim. Beni, Ailemi ve zürriyyetimi namazı sürekli kılanlardan eyle! Bana da şehadet nasib eyle. Ümmet-i Muhammed(S.A.V)'e imdad eyle. Sen Rahmansın. Sen Rahimsin. Beni de kulluğa kabul eyle''
Rasulullah Efendimize de selamımı ilet. Ümmetinden bir garip kardeşim şefaatini istiyor de. Allah (C.C.) Razı olsun. Hayırlara vesile olsun gidişin. Rabbim Saadet-i Dareyn nasib eylesin. Amin.