Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Umre duasi isteyenlere yada peygambere dua gönermek isteyenler. (3 Kullanıcı)

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.. rabbim bizlerede oraları görmeyi nasip etsin..ben bu yıl ki kutlu doğum haftası için gitmeyi çok istiyordum işlerimin yoğunluğundan kaldı inşallah gelecek yıl rabbim nasip eder.. sağlıcakla gidip gelin inşallah...1 yasin peygamberimize, 1 yasin tüm ölmüşlerimize, 1 yasin annecim babacım sağlığı için 1 yasinde hakkımda herşeyin hayırlısının olması için okuyorum...bağışlarsanız mutlu olurum... allah razı olsun...

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Gıyabında dua cok kıymetlidir.

Sizlere gıyabında dua edeceğim.

Hepinize mağfiret edilmesi icin orada Allah a yalvaracağım.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Gıyabında dua cok kıymetlidir.

Sizlere gıyabında dua edeceğim.

Hepinize mağfiret edilmesi icin orada Allah a yalvaracağım.[/QUOTE
selamün aleyküm kardeşim hayırlı cumalar ALLAH senden razı olsun inş seninde ne dileğin varsa RABBİM c.c kabul eder ve bizim dualarımızı dileklerimizi oraya kadar götürdüğün için bir eşçi olarak.ALLAHIM bin kat sevabını versin sana inş bizlerede nasip olur bende ALLAHIMIZIN izniyle sıhhatimi kavuşur iyileşirsem giderim inş olur çok dua et nolur ..ta çocukluğumdan beri dileğim dünyanın en güzel yeri kabaye.mekkeye ,medineye gtmek inş ömrüm yeter ALLAHA c.c emanet ol

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.. rabbim bizlerede oraları görmeyi nasip etsin.. sağlıcakla gidip gelin inşallah...1 yasin peygamberimize, 1 yasin tüm ölmüşlerimize, 1 yasinde hakkımda herşeyin hayırlısının olması için okuyorum...bağışlarsanız mutlu olurum... allah razı olsun...

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
herkeze tek tek cevap yazamıyorum kusra bakmayın.

Herkezin dua ve dileklerini takip ediyorum.

Duayı hepiniz icin yapacaz inşallah.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim.hiç blmediğiniz ve bilmeyeceğiniz kardeşleriniz için orada dua edeceksiniz.
ne denilir ki.böyle kardeşlerimizi görmek beni çok duygulandırıyo.
Allah sana dünya ve ahirette en güzel derece ve mevkileri nasip etsin inşAllah.
bizim duamız kabe de yapılan gibi olmaz belki ama bizde size,sizlere dua etmekteyiz kardeşim.
belki bizlere de nasip olur ama belki de hiç gidemeyeceğimiz mekanlar oralar.
ve orada bizim için dua eden biri..çok güzel
bende bu fırsatı değerlendirmek isterim.dua istemek yüzsüzlük olmaz herhalde:)

irademe kuvvet istiyorum.verimli olarak ders çalılşabileyim.bu sene gireceğim sınavlardan büyük bir başarı göstererek güzel ve benim için hayırlı olan bir üniversiteye gitmek istiyorum.hayırlı bir işim ve yuvam olur inşAllah.aileme mutluluk ve huzur istiyorum.borçlarımızı kısa zamanda ödeyelim ve işlerimiz bereketlensin.babam ve kardeşim doğru yolu bulur inşAllah.annem ve kendim için de şifa istiyorum.(ve içimden geçen birşey var ama onu söyleyemiyorum .onun gerçekleşmesi için de dua ederseniz sevinirim.)bunlar için 7 yasin i şerif okuyacağım.bağışlarsanız sevinirim

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
Sağsalim gidip gelmek nasip etsin inşallah annannemim bitmiş 2 adet tevhiti var onların duasını yaparsanız bizleri memnun edersiniz Allah cc sizden rası olsun dualarımız sizinle bizledrinde oraları görmemiz için dua edin selam ve dua ile

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
değerli kardeşim Rabbimize layık bir kul Efendimiz sallahu aleyhi veselleme layık bir ümmet Kuran_ıkerim'e has bir talebe olmamızı,günahlarımızın affı,anneciğime doktorlar guatr ameliyatı olacaksın dediler olacaksa ameliyatın hayırlı bir şekilde geçmesi ve sonucun hayırlı çıkmasını,kalp damarlarının darlık ve tıkanıklık olanlarının hayırlısıyla sağlına kavuşup annemle birlikte bütün hastalara acil şifalar versin Rabbim öyle bir şifa versinki geride hiçbir hastalık bırakmasın inşallah
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda yüreği sıkıntıda olan kardeşlerimize Rabbim inşirah nasip etsin.maddi ve manevi borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememizi yüce mevlam nasip eder inşallah.Rabbim okutsal mekanlara hayırlısıyla gidebilmemizi,cümlemizin iki dünya saadeti yaşamamızı sevdiklerimizle hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etmesini Rabbimizin razı olduğu şekilde yaşayıp,günahlarımızın affını yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayr olup..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı Rabbimize niyaz ederim

baki selam ve dualarımlaB)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Aleyküm selam

Hastalarımız icin de dua edeceğim tabiki...

Hatminizin duasını mescid i nebevide yaparım. İnşallah..

Dua ile kalın..

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Bende okumaya devam ediyorum..
En kısa zamanda yazacağım..
Allah razı olsun tekrar
Rabbim,sizinde Dua larınızı kabul etsin inşallah..

BİRDÜNYAUMUT

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşim.
Öyle bir değerli hediyye ile gelmişsinki! Değerini takdire dil kifayet etmez. 1990 Yılında bana oraları görmek, Rabbimin beytine ve Rasulün haremine yüz sürmek nasib oldu. Amma o zaman bekardım. Şimdi oraya gidebilseydim keşke! Bir kere yüz sürebilseydim..
Benim için kabe-i Şerifi bir kere öp ve şu duamı Rabbime İlet:
''Ya Rabbi. Fırsat verdin yıllar önce Haremine gelip yüz sürdüm dualar ettim. Sonra sana defalarca isyan ettim. Günahlar işledim. İbadetlerimi terk ettim. Sana niyaz etmeye, Lebbeyk demeye yüzüm yok. Ama sen Erhamerrahimin olan Rabbimsin. Ben de aciz, günahkar bir kulum. Sen affetmeyi seversin. Beni de affet ve bu tevbemi Tevbe-i Nasuh eyle! Beni evlendirdin ve bana iki tane çocuk verdin. 10 senedir ailemde ve nefsimde İslamı yaşamak için, hakiki mü'min olmak için gayret edemedim. Boş işlerle uğraşıp asıl gayeden uzak kaldım. Şimdi çaresizim. Pişman oldum ve sana yöneldim. Şu mübarek kıldığın beldede, mübarek kılıp beytim dediğin kabede mü'min kardeşim aracılığı ile sana yalvarıyorum. Benim kalbimi Hak dinin İslam üzere sabit kıl ve taatine yönlendir. İslamı yaşama yolundaki önüme çıkan tüm engelleri kaldır. Beni hayırla istihdam eyle ve beni dinde fakih kıl. Ahir ömrümde bana hüsn-ü hatime nasib eyle. 10 Yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki kızım, hanımım ve Anne Babam için endişeleniyorum. Ya Rabbi Şu Kabenin duvarına yüz sürüp yalvarıyorum. Bunlar benim ecdadım, ehlim ve zürriyyetimdir. Onları sana emanet ediyorum. Oğlumu hak yolunda Salih, önder, alim, mücahid, hafız ve şehidlerden eyle, Seyyidelerden bir hanım ile evlenerek Rasulullaha akraba olmasını nasib eyle. Kızımı Saliha, alime, mücahide, hafız ve şehidlerden eyle. Onu da seyyidlerden bir zat ile evlendir. Hanımımı Bana hayırlı, hak yolunda beni uyaran saliha, alim, mücahide bir insan eyle. Annemi hayırlı, saliha, Allah yolunda insanlardan eyle. Babamı hak yolunda, hayırlı, salih insanlardan eyle. Bizlere Hüsn-ü Hatime nasib eyle! Ey Rabbim Ben seni sevdim. Rasulünü sevdim. Seni seveni sevdim. Sende beni, Çocuklarımı, Hanımımı ve Ceddimi sev ve Kullarına sevdir. Ey Rabbim Hicret etmek istiyorum. Nereye gidilir bilmiyorum. Bu duamı sana ulaştıran kardeşim vesilesiyle sana hicret ediyorum. Bana Hak yolunda bir dost ihsan eyle! Gerçek kardeşliği yaşayayım. Senin için seveyim. Beni, Ailemi ve zürriyyetimi namazı sürekli kılanlardan eyle! Bana da şehadet nasib eyle. Ümmet-i Muhammed(S.A.V)'e imdad eyle. Sen Rahmansın. Sen Rahimsin. Beni de kulluğa kabul eyle''

Rasulullah Efendimize de selamımı ilet. Ümmetinden bir garip kardeşim şefaatini istiyor de. Allah (C.C.) Razı olsun. Hayırlara vesile olsun gidişin. Rabbim Saadet-i Dareyn nasib eylesin. Amin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun kardeşim Allah kabul etsin Allah hayırlısıyla bizlerinde o güzel Kutsal toprakları görmek nasip etsin Rabbim.
ALLAH rızası için Hidayete Ermek İçin (Herkesin HAYIR KAPILARININ AÇILMASI HAYIRLI RIZK KISMET KAPILARI HAYIRLI İŞ KAPILARI dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları,gönlümde olanı hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak gönül muradımın hayırlısıyla olması gönlüme göre hayırlı eş hayırlı çocuklar bütün bekar kardeşlerimizede inşallah hayırlı iş kapısı yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşALLAH bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin ve bütün çocukların hayırlısıyla hidayete ermeleri ortamın kötülüklerinden korunması salih evlatlar olmak dini bütün olarak yetişmeleri anne babaya saygılı itaatli olmaları için, evimizde huzur mutluluk birlik beraberlik hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak )

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bende şimdilik Yasin Ayetel Kürsi İhlas okuyacağım sayıyı sonra veririm Allah kabul etsin kardeşim.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam

Hastalarımız icin de dua edeceğim tabiki...

Hatminizin duasını mescid i nebevide yaparım. İnşallah..

Dua ile kalın..
Allah razı olsun kardeşim ben de hatimdeki bütün kardeşlerimin duasının kabulü, oğlumun ve benim hayırlı şifamızı, oğluma ve bana hakiki dost
arkadaş için dua etmenizi çok rica ediyorum. çok sıkıntıdayız gerçekten. Allahım sizlere de güle güle gidip gelmenizi çok güzel günler geçirmenizi diliyorum. Allaha emanet olun.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
değerli kardeşim Rabbimize layık bir kul Efendimiz sallahu aleyhi veselleme layık bir ümmet Kuran_ıkerim'e has bir talebe olmamızı,günahlarımızın affı,anneciğime doktorlar guatr ameliyatı olacaksın dediler olacaksa ameliyatın hayırlı bir şekilde geçmesi ve sonucun hayırlı çıkmasını,kalp damarlarının darlık ve tıkanıklık olanlarının hayırlısıyla sağlına kavuşup annemle birlikte bütün hastalara acil şifalar versin Rabbim öyle bir şifa versinki geride hiçbir hastalık bırakmasın inşallah
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda yüreği sıkıntıda olan kardeşlerimize Rabbim inşirah nasip etsin.maddi ve manevi borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememizi yüce mevlam nasip eder inşallah.Rabbim okutsal mekanlara hayırlısıyla gidebilmemizi,cümlemizin iki dünya saadeti yaşamamızı sevdiklerimizle hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etmesini Rabbimizin razı olduğu şekilde yaşayıp,günahlarımızın affını yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayr olup..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı Rabbimize niyaz ederim

baki selam ve dualarımlaB)
ve aleyküm selam ve berekatühü canım annene çok geçmiş olsun inş hayırlısıyla ameliyatını atlatır ALLAHIM c.c şifalar versin canım ben dualarımda annenede dua ederim RABBİMİZ c.c herkesin inş şifasını verir ve burada yazdığın dileğine tüm yürekten AMİN AMİN AMİN diyorum allaha emanet ol annene selamımı söyle canım

hatipli

Kayıtlı Kullanıcı
Bizim maddi durumumuz için ve gözleim için dua istiyorum.
Peygamberimize selamımızı iletin.Bizi de oraya çağırın ordayken.
Ayşe kardeşiniz.

haşimdoğan

Yasaklı Kullanıcı
selamun aleykum

ALLAH teala kabul etsin.yollarınız aydınlık olsun.

gittiğinizde benim için bir duada bulunmanızı isteyeceğim.

hamri(ha gırtlaktan çıkan kalın ha) olarak okunan bir ayet var. bu ayetin en kemal manası ile, ALLAH tealanın haşimdoğan'a ve ümmeti muhammede tecellisini talep ediyorum deyiniz.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ve berekatühü canım annene çok geçmiş olsun inş hayırlısıyla ameliyatını atlatır ALLAHIM c.c şifalar versin canım ben dualarımda annenede dua ederim RABBİMİZ c.c herkesin inş şifasını verir ve burada yazdığın dileğine tüm yürekten AMİN AMİN AMİN diyorum allaha emanet ol annene selamımı söyle canım
canım ablacığım Rabbim sonsuz kere razı olsun..Rabbim bütün hastalara acil şifalara nasip etsin inşallah
sevdiklarimizle sağlıklı huzurlu mutlu hayr içersin bereketli ömür nasip etsin
canım ablacığım sizde dualarımdasınız.Rabbim en güzel mükafatlarla mükafatlandırsın sizleri
selametle kalın
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)

T

tevbekarım

1 mayısta umreye gidiyorum Allah kısmet ederse inşallah.

ORada özel olarak dua isteyen varsa söylesin.

Kuran hatmi bağaşlatmak isteyen varsa söylesin.

Kabede mi medine de mi nerde gönlünüz arzu ederse.

Allah sizlere de nasip etsin.

özellikle dua isteyenleri listeleyecem

Ve Dualarını yapacam inşallah.
Bu ne kadarda güzelAllah sizlerden razı olsun olurda nasibimizde varsa oradaki dualarda anılmak bende sizden dua rica ediyorum.Rabbim her halimizden haberdardır Allah cümle dualarınızı kabul etsin inşallah.ayrıca Mescid-i Nebevi de Rabbim hatırlatsın inşallah Efendimize, salat ve selamımızı götürün Rabbim isteyen tüm herkese ve bizede o mübarek yerleri nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt