Arkadasım senin içindeki huzursuzlugun sebebı senın herseyı yapmaman olabılır.ben anlamıyorum bi insan nasıl uzaktan sevılır..tipimde bozuk olsa gıderım soylerım yada bellı ederım ..yanı onu begendıgımı ifade ederım,eğer o benı begenmıyorsada kabuguma cekılırım gözümde onu buyutmem..sonucta sevgı karsılıklı olur...kaybeden sen olmassın yanı...zamanla bunu daha ıyı kavrarsın...sen duygusal davranarak içinden içinden devamlıı baglanmıssın...en buyuk yanlıs bu zaten..düşünceleri problemleri ne zaman hallettın merak edıyorum..ona uzaktan nasıl baglandın anlamıyorum,bence gıt kendısıyle ılgılı fıkırlerını acıkla..sonucta erkekte bayanda bunu yaptıgında ayıp bı sey yapmıs olmaz..sonucuda ona gore duşunursun artık...ALLAH zaten kulunun ıyı olmasını ıstıyor ama sen bı sey yapmadan durarsan elıne bı sey gecmez SONUCTA EVLENECEGIN KIŞI KADERINDE YAZILI DEGIL..SENIN BEGENMENE İSTEMENE BAGLI...bunu bır yerde okumustum.ben bu konuya bır daha ulasamayabılırım o yuzden kırıyorsam ıncıtıyorsam senı hakkını helal et...