Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ümitsizlige kapiliyorum (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.Yanlış anlama ama yanlış yoldasın.Neden dersen bende bu yollardan geçtim.Emin ol iyikide olmamış dedim.Gerçi senin beğendiğin kişi belki senin için hayırlıdır onu bilemem.Evlilik için daha yaşın 17 bu duygularını bu şekilde buraya döktüğün içinde cahilce ve nefsinle hareket ettiğin besbelli.Bunu söylemek yanlış olmaz sanırım.Senin şuanda okumayı düşünmen lazım.Selametle kal

s_armaşık

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeslerim..benim onu Allah in izniyle unutmam lazim..Ama nsil yapcam..bana birseyler anlatin..cünkü o kötü bir insan ve ben onu sevdigm müddetce hep aci cekcem...yani benim sevgime layik degil.Yüce Rabbim sonunda bunu anlamami sagladi hamdolsun..o yüzden unutmaliyim sogumaliyim ne gibi seyler düsüneyim siz söyleyin kardeslerim.tabiki önce duami edioyrum ama fiili duaya da ihtiyacim var....Allaha emanet olun..

şükretmekle başlayabilirsin:)
sana denk olmadığını farkettiren rabbine şükretmelisin herşeyden önce...
gerisi gelir korkma.Allah bi kolaylık vericektir...sen yeterki rabbine dayanmaktan vazgeçme.sen rabbinden vazgeçmedikçe, rabbinde senden vazgeçmicektir... selam ve dua ile...

sevgi88fen

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten yürekten seviyosan vazgeçme dua etmekten .. belkide zor kabul olan daha değerlidir..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım bence sen kendin için en hayırlı olanı iste aşk geçer gider ama evlilik ölene kadardır yaşında dah çok küçük sen dua ederken RABBİM CC beni ve ailemi imanlı ahlaklı düzgün insanlara rast getir bana hayırlı imanlı bir eş ver diye dua et bütün gençler bunu istemeli yıllar sonra bu günlerin aklına geldiyinde çocukça olduğunu gülümsiyerek anacaksın hayırları bilen birtek ALLAHCC tır hayırlı ve imanlı eş iste

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadasım senin içindeki huzursuzlugun sebebı senın herseyı yapmaman olabılır.ben anlamıyorum bi insan nasıl uzaktan sevılır..tipimde bozuk olsa gıderım soylerım yada bellı ederım ..yanı onu begendıgımı ifade ederım,eğer o benı begenmıyorsada kabuguma cekılırım gözümde onu buyutmem..sonucta sevgı karsılıklı olur...kaybeden sen olmassın yanı...zamanla bunu daha ıyı kavrarsın...sen duygusal davranarak içinden içinden devamlıı baglanmıssın...en buyuk yanlıs bu zaten..düşünceleri problemleri ne zaman hallettın merak edıyorum..ona uzaktan nasıl baglandın anlamıyorum,bence gıt kendısıyle ılgılı fıkırlerını acıkla..sonucta erkekte bayanda bunu yaptıgında ayıp bı sey yapmıs olmaz..sonucuda ona gore duşunursun artık...ALLAH zaten kulunun ıyı olmasını ıstıyor ama sen bı sey yapmadan durarsan elıne bı sey gecmez SONUCTA EVLENECEGIN KIŞI KADERINDE YAZILI DEGIL..SENIN BEGENMENE İSTEMENE BAGLI...bunu bır yerde okumustum.ben bu konuya bır daha ulasamayabılırım o yuzden kırıyorsam ıncıtıyorsam senı hakkını helal et...

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamualeyküm

Kardeşim kötü bir insan demişin madem ki bunu gösterdi Rabbim sana ... şükret .. ve daha çok ibadete devam et oku..sohbetlere katıl.. seni anlıyorum kolay bişey degil .. zaman herşeye ilaçtır ..düşünmemeye çalış dualarını bırakma ama hep hakkında hayırlısını iste ... ve yalnız dünyalık degil ahiretin içinde dile .. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin hayırsızsa tez zamanda unutmayı nasip etsin gönlüne ferahlık versin inşallah .. amin

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim bu mübarek aylarda dualarimizi kabul et..amiiin.amin.amin..selametle.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
قال الله تعالى فى كتابه الكريم
وعسى أن تكرهوا شيئاً وهو خيرٌ لكم ..

وعسى أن تحبوا شيئاً وهو شرٌ لكم ..
والله يعلم وأنتم لا تعلمون !

"sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır, siz bilemezsiniz, onu ancak ben bilirim"

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
........................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt