Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

وَذَكِّرْ فَإِنَّ الذِّكْرَى تَنفَعُ ال (2 Kullanıcı)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Evet Bacım artık kendine gelmelisin..!
Uyanmalısın, toparlanmalısın, Müslümanlığ'ınla ve örtünle övünmelisin.

Çekinerek, korkarak, utanarak değil.
Başını dimdik tutarak, örtünle övünerek, gururlanarak yürümelisin.

Çünkü Sen Zelil değil, AZİZSİN..!
Değersiz değil DEĞERLİSİN..!
Şerefsiz değil ŞEREFLİSİN..!
Onursuz değil ONURLUSUN..!

Esselamunaleykum Rahmetullhu Ve Bereketuhu sevgili kardeşim.
ALLAH CC RAZI OLSUN SENDEN İNŞALLAH.
emeğine sağlık
içime dokunan bir yazıydı.
dinimin emirlerini yerine getirmek için tesettüre büründüğüm zaman bir hayli oldu fakat ben hala UTANIYORUM.
hiç birşey Tam değil biliyorum. haram olanı gizlemeye calısıyorum ama ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum. BAŞINI DEVE HÖRGÜCÜ gibi yapanlardan olmadım
Rabbim göstermesin de inşAllah
gözlerimi haramdan sakınmak için BAŞIM DİK değil YERDE....
ben sokakta olmaktan rahatsızlık duyuyorum.
tek erkek için değil DİĞER kadınları gördüğüm zaman dahi BAŞIM YERDE, UTANIYORUM BEN ....
gözlerim harama kayacak diye utanıyor ve korkuyorum.

Rabbim hepimize hidayet nasip et...amin

selam ve dua ile....

burak_55

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleyküm

Allâh râzı olsun.

Değerli paylaşımınız için teşekkürler.

Measselâm.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Allah razı olsun emegine sağlık

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
- Bismillahirrahmânirrahîm

2,3,4-Hamd, Âlemlerin Rabbi, Rahmân, Rahîm, hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki ALLAH’a mahsustur.

5-(ALLAHım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.

6,7-Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm
Rahman razı olsun.Emeğinize sağlık.
Selam ve dua ile...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardfesım.emegınıze saglık.Ders olsun, kulagımıza kupe ollsun,ayetler,hadısler bu ogutler ınsalllah.

Selametle...

serranur27

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim RABBİM razı olsun,rabbim hep iyilerle görüştürsün,gazaba ugrayan ve sapıkları cümlemizden uzak eylesin,amin...

nur'u dilara

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum paylaşımınız için tşkler slm we dua ile...

tevbe_2010

Kayıtlı Kullanıcı
Bacım var ki başını örter.Ama sadece başını örter.Kafasının içi boştur.Sadece bir örtü serer başına.Anlamını bilmez.NEden örtündüğünü hiç bilmez.Sadece örter başını.Güzel gözüksün,herkes buna baksın,bak ne güzel başörtülü bi kızmış desin,ama örtünsün.Bilmez ki başındaki örtüden değerli onu taktıran nedeni.

Bacım var ki başını örter.Allah'ın ayetlerini hakkıyla bilerek başörtüsünü takar.Nur Suresi'nin 31.ayetini bilir.Nur Suresi'nin 60. ayetini ,Allah'a güzel görünmenin nasıl olduğunu bilir.Guo1903 kardeşimin de yazdığı hadis-i şerifi iyi bilir.Bilir ki Ona göre başını örter.

Allah sizden razı olsun

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ecmain kardeşim...
Hayırlara vesile olması duasıyla...

Bacım var ki başını örter.Ama sadece başını örter.Kafasının içi boştur.Sadece bir örtü serer başına.Anlamını bilmez.NEden örtündüğünü hiç bilmez.Sadece örter başını.Güzel gözüksün,herkes buna baksın,bak ne güzel başörtülü bi kızmış desin,ama örtünsün.Bilmez ki başındaki örtüden değerli onu taktıran nedeni.

Bacım var ki başını örter.Allah'ın ayetlerini hakkıyla bilerek başörtüsünü takar.Nur Suresi'nin 31.ayetini bilir.Nur Suresi'nin 60. ayetini ,Allah'a güzel görünmenin nasıl olduğunu bilir.Guo1903 kardeşimin de yazdığı hadis-i şerifi iyi bilir.Bilir ki Ona göre başını örter.

Allah sizden razı olsun

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
8 Temmuz 2009 Çarşamba günü Recebin 15.günü oluyor ve 7 Temmuz 2009 Salı gününü 8 Temmuz 2009 Çarşamba gününe bağlayan gece sahur yapmak için hazır olalım inşALLAH.

Duymayanlara duyuralım,hayra vesile olalım...

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun güzel paylaşım emeğine sağlık

selam...dua....muhabbet ile kal

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. hepimizden razı olsun inşallah...

8 Temmuz 2009 Çarşamba günü Recebin 15.günü oluyor ve 7 Temmuz 2009 Salı gününü 8 Temmuz 2009 Çarşamba gününe bağlayan gece sahur yapmak için hazır olalım inşALLAH.

Duymayanlara duyuralım,hayra vesile olalım...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
''Kendisi için bir hayır kapısı açılan kimse onu bir fırsat bilip değerlendirme konusunda acele etsin! Zira, o kapının ne zaman kapanacağı belli olmaz.''

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu Hureyre(R.a.)'dan Resulullah(s.a.v.) şöyle buyurdu:

''Cehennem ehlinden iki sınıf var ki ben onları görmedim: Sığır kuyruğu gibi kamçıları olan,bunlarla insanlara vuran bir topluluk ve elbise giyinmiş fakat ÇIPLAK olan, (erkekleri kendilerine meylettiren) salınarak yürüyen, başları DEVE HÖRGÜCÜ gibi (yapılmış) kadınlar... Bunlar Cennete giremezler ve Cennetin kokusunu da duyamazlar. Ebu Hureyre(R.a.)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu Hureyre(R.a.)'dan Resulullah(s.a.v.) şöyle buyurdu:

''Cehennem ehlinden iki sınıf var ki ben onları görmedim: Sığır kuyruğu gibi kamçıları olan,bunlarla insanlara vuran bir topluluk ve elbise giyinmiş fakat ÇIPLAK olan, (erkekleri kendilerine meylettiren) salınarak yürüyen, başları DEVE HÖRGÜCÜ gibi (yapılmış) kadınlar... Bunlar Cennete giremezler ve Cennetin kokusunu da duyamazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt