:B haklısın kardesım baska ne olabılırdıkı ınanamıyorlar hala bızı cekemeyenler(batı).macın anlatan kardes erdogan bey omer üründüle şöle sordu:''ne diyeceksin ömer abi''? ömer üründül''diyecek bir şey yok dedi'' yani taktik teknik yok 3 forvete döndük artık baska bi izahatı yoktu bunun o dualar kabul oldu çok sükürÇek maçında yeniliyoruz, kaybettik falan derken millet, burda edilen dualar aklıma geldi, bir sürü insan duacısı onların,kazanırız Allah'ın izniyle dedim ve çok şükür kazandık.. Darısı yarın ki maça inşallah..
inşallah Abicim Iyi Sonuçlar Alırız Darısı çeyrek Finale
Yine kazandık ama
...BÖYLE GALİBİYETLERİ İSTEMİYORUZ EĞER SONUNDA BİR CAN SON BULACAKSA....
tesekurler kardes link icin semih diyorku''kazanmamız maçın dönmesi tam bir mucizeydi''.inşallah haddi aşmıyorum mevlam af buyursun mucizeler hala devam ediyor olsa gerek bir takım böle maçlar çeviremez ya.
:G evet abı uefa ve dıs basın bu ısın sırrı ne dıye konusyorlar ajandaları ve gundemlerı bu ınsallah cozerler abı allah razı olsun abı sukurler olsunselamun aleykum leventim.
biz bugüne kadar hep ALLAHIN yardımınyla buraya geldik.
işte son maçlar buna örnek.
şimdi inançsızlar bu nasıl oluyor deyip işi kıvırtmaya çalışıyor.çünkü buna bir anlam veremiyorler.nasılki ebu cehillerin ALLAH tarfından efendimize verilen mucizelerine akıl sır erdiremedigi gibi.
ALLAHIM öyle büyükki ölüden diriyi çıkarttırır.
bunların hepsi bizlere ALLAHIN bir lütfu.ŞÜKÜRLER OLSUN YARAB SANA.
Selametle.:H