Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TüRk MiLLi TaKımımız İçİN DuA EDeLLiMMi??? (1 Kullanıcı)

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
ya vaal geçn maç çook heyecanlıydı hayatımda maç seyretmedim ama kazanmaları için çook dua ettimm belki günahtır ama çook istiyorum müslüman bi takımıun kazanması çook dahaa ii olur diye düşünüyorum

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaslar yazdıklarınıza sole bır baktım ınsallah mumkunse hırvatları gececegımıze ınanıyorum.gecen maçın hakemi tam bir tezgahtı ve inanın herseyi yaptı malup olmamız için hatta 4 cu hakem dahıl,ama yapamadılar.bu maçın hakeminin ana kökenide hırvat beklerim bunlardan bize düşmanlar neden müslüman ve türk oldumuz için.ardanın şükür cevabı çok hoştu o bilinç yerleşmiş çocuklarda .istemeselerde başarılı olcaz inşallah.yeniden viyana kapılarındayız:) anneciğim türkler geliyor:) bu arada dış basın terbiyesiz yorumlar yapıyor yine ama aldırmayalım inşallah kötü söz sahibinin çünkü.allah yolundan bizi futbol alıkoymasın inşallah.başarılar çocuklar.

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Çek maçında yeniliyoruz, kaybettik falan derken millet, burda edilen dualar aklıma geldi, bir sürü insan duacısı onların,kazanırız Allah'ın izniyle dedim ve çok şükür kazandık.. Darısı yarın ki maça inşallah..:)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
Çek maçında yeniliyoruz, kaybettik falan derken millet, burda edilen dualar aklıma geldi, bir sürü insan duacısı onların,kazanırız Allah'ın izniyle dedim ve çok şükür kazandık.. Darısı yarın ki maça inşallah..:)
:B haklısın kardesım baska ne olabılırdıkı ınanamıyorlar hala bızı cekemeyenler(batı).macın anlatan kardes erdogan bey omer üründüle şöle sordu:''ne diyeceksin ömer abi''? ömer üründül''diyecek bir şey yok dedi'' yani taktik teknik yok 3 forvete döndük artık baska bi izahatı yoktu bunun o dualar kabul oldu çok sükür

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum leventim.
inşALLAH hırvat maçınıda kazanacagız.
ALLAH bize güç kuvvet verdikten sonra hangi kefere karşımızda durabilirki.
ALLAH ALLAH.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Abi Nedense Türkiye Milli Takımımızın Bir yandan Yenmesini İsterken Bir Yandanda Böyle Bir Turnuvada keşke yer almasak diyorum .. yine bi çok dengesiz yüzünden silahlarla çocuklar öldü ..

Abim eger senin düşüncelerin gibi dünyaya Müslümanlık Adına Güzel örnekler olacaksak Yolları Açık olsun .. Yok Sadece Eylence Amaçlı Kalacaksa ülke Bu kadar karışmışken bir maçla uyutulacaksa Kalsın Öyle Maç falan istemem bu da benim düşüncelerim :(
Milletimizin Milli Ahlaki ve Dini Değerlerine Çok Zarar Veriyor Avrupalılarla yapılan maçlar ..

"maide suresi 51.ayet şöyle meal edilmiştir.

"51- ey iman edenler! yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. onlar birbirlerinin dostudurlar. sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. şüphesiz allah, zalim kavmi doğru yola iletmez."

Allah'a emanet olun selam ve dua ile kalın . ..

tarihi_hikaye.jpg

3.üncü VİYANA KUŞATMASI :)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ellerinize yüreğinize saglık güzel bir konu olmuş
Türkiye Milli Takımımıza
Başarılar dilerim
<<<B)B)B)>>>

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Yine kazandık ama

...BÖYLE GALİBİYETLERİ İSTEMİYORUZ EĞER SONUNDA BİR CAN SON BULACAKSA....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Hedefimiz Final Oynamak....

Hedefimiz Final Oynamak....

Yine kazandık ama

...BÖYLE GALİBİYETLERİ İSTEMİYORUZ EĞER SONUNDA BİR CAN SON BULACAKSA....

Galibiyet İstiyoruz....
Ama 1 kişinin ölümüne bile sebep olsa...ANLAMI YOKKKKK....:A

Selam ve DUA ile...:H

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
bir insan dahi olsa burnu kanayan kursakta kalir bu sevinc ayip ettiler o kadar uyariya ragmen silahlara sarildilar.dunle ilgili RAHMANIN yardimi baska bir sey deil taktik teknik faso fiso.alllahim sana sukurler olsun.yalniz futbol bizi allah yolundan alikoymasin.semih şentürk:''kazanmamız bir mucizeydi''.''o an hissettim allahın verdiği güçle vurdum''

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
tesekurler kardes link icin semih diyorku''kazanmamız maçın dönmesi tam bir mucizeydi''.inşallah haddi aşmıyorum mevlam af buyursun mucizeler hala devam ediyor olsa gerek bir takım böle maçlar çeviremez ya.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
tesekurler kardes link icin semih diyorku''kazanmamız maçın dönmesi tam bir mucizeydi''.inşallah haddi aşmıyorum mevlam af buyursun mucizeler hala devam ediyor olsa gerek bir takım böle maçlar çeviremez ya.

biz bugüne kadar hep ALLAHIN yardımınyla buraya geldik.
işte son maçlar buna örnek.
şimdi inançsızlar bu nasıl oluyor deyip işi kıvırtmaya çalışıyor.çünkü buna bir anlam veremiyorler.nasılki ebu cehillerin ALLAH tarfından efendimize verilen mucizelerine akıl sır erdiremedigi gibi.
ALLAHIM öyle büyükki ölüden diriyi çıkarttırır.
bunların hepsi bizlere ALLAHIN bir lütfu.ŞÜKÜRLER OLSUN YARAB SANA.
Selametle.:H

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
biz bugüne kadar hep ALLAHIN yardımınyla buraya geldik.
işte son maçlar buna örnek.
şimdi inançsızlar bu nasıl oluyor deyip işi kıvırtmaya çalışıyor.çünkü buna bir anlam veremiyorler.nasılki ebu cehillerin ALLAH tarfından efendimize verilen mucizelerine akıl sır erdiremedigi gibi.
ALLAHIM öyle büyükki ölüden diriyi çıkarttırır.
bunların hepsi bizlere ALLAHIN bir lütfu.ŞÜKÜRLER OLSUN YARAB SANA.
Selametle.:H
:G evet abı uefa ve dıs basın bu ısın sırrı ne dıye konusyorlar ajandaları ve gundemlerı bu ınsallah cozerler abı allah razı olsun abı sukurler olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt