Hakem çok kötü yönetiyo oyunu çok hakkımızı yedi çokk
:G ruya kardes 2 takım maca cıkmadan once hakeme sole bı baktım bızımkılere dusamana bakar gıbı bakıyordu hemen kafasını ceklere cevırınce gulmeye basladı ordan eyvah dedım.zaten bu kısı gectıgımız agustos ayında oynanan besıktas-zurcih macının hakemiydi o gunde cıldırtmıstı bızı hatta yanılmıyorsam serdar ozkan veya delgado gole giderken ilk devreyı bitirdi zaten gecmisi sabıkalı,birde ilk 10 dakkada 2 sarı verince tamam dedim avrupa yine tezgah yaptı.maçta hep öle gitti boş durmadılar bu sefer 4 cu hakem bile bile oyun durdugu halde emreyi oyuna sokturmadı ve 2 yı yedik yani tam bir ates cemberi yardımcı hakem cekler gol atınca gülüyor bide .ama allahımıza sukur alt ust oldu oyunları,yapamadılar bir şeyi unuttular o ilahi bizi kurtardı o kadar maç izledim çok takım geriden maç aldı ama dünle ilğili denecek bir şey yok THE ENEMY OF TURKS AND MUSLIMS:2 TURKEY:3 onların tabırıyle. bu arada mahkemen ıyı sonuclanır ınsallahHala dünün etkisi üzerimde yok böyle bir hakem yedek oyuncumuza bile sarı kart gösterdi aklıma geldikçe neyse artık inşaAllah bundan sonra adam akıllı hakemler yöneltir maçı
:G ruya kardes 2 takım maca cıkmadan once hakeme sole bı baktım bızımkılere dusamana bakar gıbı bakıyordu hemen kafasını ceklere cevırınce gulmeye basladı ordan eyvah dedım.zaten bu kısı gectıgımız agustos ayında oynanan besıktas-zurcih macının hakemiydi o gunde cıldırtmıstı bızı hatta yanılmıyorsam serdar ozkan veya delgado gole giderken ilk devreyı bitirdi zaten gecmisi sabıkalı,birde ilk 10 dakkada 2 sarı verince tamam dedim avrupa yine tezgah yaptı.maçta hep öle gitti boş durmadılar bu sefer 4 cu hakem bile bile oyun durdugu halde emreyi oyuna sokturmadı ve 2 yı yedik yani tam bir ates cemberi yardımcı hakem cekler gol atınca gülüyor bide .ama allahımıza sukur alt ust oldu oyunları,yapamadılar bir şeyi unuttular o ilahi bizi kurtardı o kadar maç izledim çok takım geriden maç aldı ama dünle ilğili denecek bir şey yok THE ENEMY OF TURKS AND MUSLIMS:2 TURKEY:3 onların tabırıyle. bu arada mahkemen ıyı sonuclanır ınsallah
Selamun aleykum kardeşim.Şöyle bir haber yayıldı nette.Chp Çek maçını dava etmiş.Neymiş Arda kural ropörtajda spikerin maçı kutluyacakmısınız sorusuna şöyle bir cevap vermişti:İlk önce Allaha şükredecem demişti.Bide maça başlamadan top toplayıcılar dua etmişler...
Gerçi son 15dk yenmemiz cidden mucize..Rabbim hayırlara vesile kılsın:H
Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş.Bu nedemek anlamadım???Evet öyle birşey var:
1- Goller amuda kalkılarak atılmalıymış....
2- Arda "ŞÜKRETME ZAMANI ŞİMDİ" demiş...Laikliğe aykırı imişşş...Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş....:K:K:K
Selam ve DUA ile...
Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş.Bu nedemek anlamadım???
Ardanın ropörtajını dinledim.Ve çok şaşırdım.Gerçi son zamanlarda Allah lafzını ağzından eksiltmiyor.EE nede olsa Hakan şükür yetiştirdi Ardayı!!!:G
Hırvat maçımızı hırvat asıllı italyan hakem yönetecekmiş ... nasıl bi iş bu anlayamadım ...
hayırlısı allahtan bakalım ne olacak ...