Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TüRk MiLLi TaKımımız İçİN DuA EDeLLiMMi??? (4 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Son 2 dakika dua edin 10 kişiyizzz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Şükürler olsun çeyrek finaldeyizzzz :)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
Hakem çok kötü yönetiyo oyunu çok hakkımızı yedi çokk

kardesim cok haklisin bu hakeme bu galibiyet kapak olmustur.ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.ÇEYREK FİNALDEYİZ. dualarımız kabul oldu ne kadar sukretsek az.tüm teknik ekipi kutluyoruz.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim hakeme rağmen finaldeyiz:=)Yaa berabere kalsak kalecimiz olmıyacaktı!!!tarihe geçtik yaa!!Allahın adaleti işte tecelli etti gene bu maçta.Şükürler olsun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ne gergın bır macta hele kı kalecemız olmayınca
ama
şükür
ne guçluymuşuz
yaşasın :)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
son 15 dk. içinde 3 gol attık hakemin kötü yönettiği maçda çok dua ettim kalbim bu heyecana dayanmaz sandım bi salona gidiyorum bi odaya gidiyorum bir yandan hekemi gırtlaklamak istedim ama Rabbimin adeleti ne güzel yarın ki gazetelerin manşetlerini şimdiden merak ediyorum

Bywinston

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
namazvebiz.tr.gg
Cok Daha Güzel Olacak İcim İcime Sigmiyo Ya Heycandan Ne yapacagımı bılemıyom :)

Fatih Terime Laf Söylediler Hep Gorduk İşte

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Galibiyet Hayırlı Olsun...

Galibiyet Hayırlı Olsun...

TÜRKİYEM SANA HELAL OLSUN...
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...
:evet:G
g1qq5.gif

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
bole bir hakem sekli gormedim o kadar mac izledim super ligde 2 ci ligde 3 cu ligde bole bir 4 lu trio gormedim ama onlara ragmen yendik cok sukur hile hurda bir kez daha oldu yalan cok sukur ceyrekteyiz SANKI DUYAR GIBIYIM''annecigim kaçın türkler geliyor''viyanaya mehterlemi girsek ne yapsak :)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Hala dünün etkisi üzerimde yok böyle bir hakem yedek oyuncumuza bile sarı kart gösterdi aklıma geldikçe neyse artık inşaAllah bundan sonra adam akıllı hakemler yöneltir maçı

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
Hala dünün etkisi üzerimde yok böyle bir hakem yedek oyuncumuza bile sarı kart gösterdi aklıma geldikçe neyse artık inşaAllah bundan sonra adam akıllı hakemler yöneltir maçı
:G ruya kardes 2 takım maca cıkmadan once hakeme sole bı baktım bızımkılere dusamana bakar gıbı bakıyordu hemen kafasını ceklere cevırınce gulmeye basladı ordan eyvah dedım.zaten bu kısı gectıgımız agustos ayında oynanan besıktas-zurcih macının hakemiydi o gunde cıldırtmıstı bızı hatta yanılmıyorsam serdar ozkan veya delgado gole giderken ilk devreyı bitirdi zaten gecmisi sabıkalı,birde ilk 10 dakkada 2 sarı verince tamam dedim avrupa yine tezgah yaptı.maçta hep öle gitti boş durmadılar bu sefer 4 cu hakem bile bile oyun durdugu halde emreyi oyuna sokturmadı ve 2 yı yedik yani tam bir ates cemberi yardımcı hakem cekler gol atınca gülüyor bide .ama allahımıza sukur alt ust oldu oyunları,yapamadılar bir şeyi unuttular o ilahi bizi kurtardı o kadar maç izledim çok takım geriden maç aldı ama dünle ilğili denecek bir şey yok THE ENEMY OF TURKS AND MUSLIMS:2 TURKEY:3 onların tabırıyle. bu arada mahkemen ıyı sonuclanır ınsallah

dileksenturk

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah çeyrek Finalide Atlatarak Yari Finale Yüzümüzün Akiyla çikariz Türk Insaninin Buna Ihtiyaci Var Gerçekten Dünya Bizim Kuvvetimizi 1 Kere Daha Görür

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
:G ruya kardes 2 takım maca cıkmadan once hakeme sole bı baktım bızımkılere dusamana bakar gıbı bakıyordu hemen kafasını ceklere cevırınce gulmeye basladı ordan eyvah dedım.zaten bu kısı gectıgımız agustos ayında oynanan besıktas-zurcih macının hakemiydi o gunde cıldırtmıstı bızı hatta yanılmıyorsam serdar ozkan veya delgado gole giderken ilk devreyı bitirdi zaten gecmisi sabıkalı,birde ilk 10 dakkada 2 sarı verince tamam dedim avrupa yine tezgah yaptı.maçta hep öle gitti boş durmadılar bu sefer 4 cu hakem bile bile oyun durdugu halde emreyi oyuna sokturmadı ve 2 yı yedik yani tam bir ates cemberi yardımcı hakem cekler gol atınca gülüyor bide .ama allahımıza sukur alt ust oldu oyunları,yapamadılar bir şeyi unuttular o ilahi bizi kurtardı o kadar maç izledim çok takım geriden maç aldı ama dünle ilğili denecek bir şey yok THE ENEMY OF TURKS AND MUSLIMS:2 TURKEY:3 onların tabırıyle. bu arada mahkemen ıyı sonuclanır ınsallah

Hakemin bu kadar sabıkalı olduğunu bilmiyordum istediği gibi yöneltti maçı ama sonucu değiştiremedi Rabbime şükürler olsun
Ayrıca Allah c.c. razı olsun hayırlısı olur inşaAllah

Selam ve dua ile...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim.Şöyle bir haber yayıldı nette.Chp Çek maçını dava etmiş.Neymiş Arda kural ropörtajda spikerin maçı kutluyacakmısınız sorusuna şöyle bir cevap vermişti:İlk önce Allaha şükredecem demişti.Bide maça başlamadan top toplayıcılar dua etmişler...

Gerçi son 15dk yenmemiz cidden mucize..Rabbim hayırlara vesile kılsın:H

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamun aleykum kardeşim.Şöyle bir haber yayıldı nette.Chp Çek maçını dava etmiş.Neymiş Arda kural ropörtajda spikerin maçı kutluyacakmısınız sorusuna şöyle bir cevap vermişti:İlk önce Allaha şükredecem demişti.Bide maça başlamadan top toplayıcılar dua etmişler...

Gerçi son 15dk yenmemiz cidden mucize..Rabbim hayırlara vesile kılsın:H

Evet öyle birşey var:
1- Goller amuda kalkılarak atılmalıymış....
2- Arda "ŞÜKRETME ZAMANI ŞİMDİ" demiş...Laikliğe aykırı imişşş...Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş....
:K:K:K

Selam ve DUA ile...

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
Hırvat maçımızı hırvat asıllı italyan hakem yönetecekmiş ... :( nasıl bi iş bu anlayamadım ...

hayırlısı allahtan bakalım ne olacak ...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Evet öyle birşey var:
1- Goller amuda kalkılarak atılmalıymış....
2- Arda "ŞÜKRETME ZAMANI ŞİMDİ" demiş...Laikliğe aykırı imişşş...Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş....:K:K:K

Selam ve DUA ile...
Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş.Bu nedemek anlamadım???
Ardanın ropörtajını dinledim.Ve çok şaşırdım.Gerçi son zamanlarda Allah lafzını ağzından eksiltmiyor.EE nede olsa Hakan şükür yetiştirdi Ardayı!!!:G

mavci

Yönetici
...

...

Euro2008 Kupası arkadan dolanılıyormuşşşşş.Bu nedemek anlamadım???
Ardanın ropörtajını dinledim.Ve çok şaşırdım.Gerçi son zamanlarda Allah lafzını ağzından eksiltmiyor.EE nede olsa Hakan şükür yetiştirdi Ardayı!!!:G

Bir şey anlaşılmasa da olur...Önemli olan iptal olmasıymışşşş...
Hani dediler ya:
Anayasa Arkadan Dolanıldı...Hile yaptı milletvekilleri dediler ya...
İşte böyle...
:K:K

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Hırvat maçımızı hırvat asıllı italyan hakem yönetecekmiş ... :( nasıl bi iş bu anlayamadım ...

hayırlısı allahtan bakalım ne olacak ...

Alalh c.c. yardımcımız olsun inşaAllah kimse bu duruma ses çıkarmamış mı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt