Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TüRk MiLLi TaKımımız İçİN DuA EDeLLiMMi??? (3 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim euro-2008'e az bir zaman kaldı orda olan 16 takımdan biri milli takımımız.dolayısı ile islam devletleri,afrikada ve asyada ve çeşitli yerlerde başarımız onlarında mutluluğu olacaktır.türkiyenin başarısı islamın ve bizim sempatimizi artırabilir.(her ne kadar bazılarını üzsede)onun için dualarımızı milli takım için turnuva boyunca yapalım inşallah.zira futbol bugün dünyada insanlara çogu şeyden daha kolay etkileyebiliyor.örnegin başarımızda birçok insan merak edecek inşallah ''allah allah!!! bu türkiye nasıl bir yer,türkler kimlerdir,neye inanırlar,geçmişleri nasıldır''vb sorular.ve buda inşallah o insanlara yeni ufuklar açar rabbimizin izni ile.naçizane fikirlerim bunlardır.yalnız 2 meramım var.1=milli takım için dua edilebilirmi? 2=herhangi yanlış bir şey belirtiysem ehil kişiler veya yönetim beni uayrabilirmi acaba selamun aleykum kardeşlerim.:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH onlara güç ve kuvvet versin.
inşALLAH o kupayı alırızda avrupayı dize getirttiriz.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
haydı arkadaslar ülkemiz için dua edelim.ben 3 fatiha 1 ihlas suresi ile başlıyorum.rabbim kabul eder inşallah.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
gerekirse vatanım için veririm baş...

ama benım mıllı takımım BEŞİKTAŞ...

....bu hocanın sadece kendi egolarını tatmın etme amacıyla kurdugu kadroya destek vermiyorum...haksızlığa karşıyım..Milli takım egolar ve çıkarlar üzeribe kurulmaz..sporseverlerin desteklediği uzman kişilerin spordan anlayan kişilerin sectiği takıp ettiği oyunculardan kurulan bir takımdır..

orda olmayı haketmeyen en başta TUMER denen bir vatan haini var ve tabi bir çok olmayı haketmeyen kişi...

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
gerekirse vatanım için veririm baş...

ama benım mıllı takımım BEŞİKTAŞ...

....bu hocanın sadece kendi egolarını tatmın etme amacıyla kurdugu kadroya destek vermiyorum...haksızlığa karşıyım..Milli takım egolar ve çıkarlar üzeribe kurulmaz..sporseverlerin desteklediği uzman kişilerin spordan anlayan kişilerin sectiği takıp ettiği oyunculardan kurulan bir takımdır..

orda olmayı haketmeyen en başta TUMER denen bir vatan haini var ve tabi bir çok olmayı haketmeyen kişi...
s.a kardeşim gün birlik zamanı boşver kusurlarımızı örtelim bu bizim olur hocanın olur başkasının olur artık yola girilmiş at degiştiremeyiz kardeşim tümere gelince bu özel bir konu tümere çok özel sempatim vardı gerek yetenegine gerekse kendine has tavrına camia bir türlü o iyi oynarken bile kabullenemedi başkalarına aşırı sevgi(örn.yabancı futbolcular) tümeride üzdü bunu ntv sporda ercan tanere söyledi velhasıl tümeri tutamadık beşiktaşta.ama sen ve ben olsaydım bjkli olmammıza ragmen fb ve gs de oynardık bu iş ekmek işi profosyonellik işi.herşyede bir hayır vardır tufan kardeş mevlamızın takdiridir.tümere yapılan çirkinliklere içinde kısmen bende bulunmuşumdur kınıyorum çok üzüldüm.o edilen hakaretler vb çirkin şeyler.bir çok kişiye oluyor umarım emre belezoğlu kardeşime olmaz.artık aşmamız gerek bazı şeyleri.insanlarımız futbol yüzünden düşman değil;kardeş olmalı.allah niyeti bozuk kimselere stadlarda,basında vb yerlerde fırsat vermesin.hakkını helal et kardeşim ve kardeşlerim.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
haydi arkadaslar bugün 21.45 portekiz ile karşılacak milli takımımız için dualarınızı eksik etmeyin bu formu canlı tutalım bayan kardeslerim sizden katılım ve dua bekliyorum haydi türkiye!!! haydi kardeşlerim katılım ve yayılım.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Abi konu için teşekkürler..
Türkiye Milli Takımımıza
Başarılar dilerim ..
İnşallah Portakalları Yenip gelirler ..
selametle ..

norvec.gif

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
hadi bastır gönüller coşsun;o kupalar sana helal al gel de buralar bayram olsun...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.Allah yar ve yardımcıları olsun.Hakkımızda hayırlısı:H:G

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...
benDE 3 fatiha 3 ihlas suresi OKUDUM..
.rabbim kabul eder inşallah...

HAYIRLI AKŞAMLAR...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbil Alemin Sen Ehli Küfre Karşı Ehli Sünneti Muzaffer Eyle...

Ey Alemlerin Rabbi Hz. Rahman; TÜRKİYE'nin Portekizi Yenmesi Konusunda Yardım Et..

Ey Kalplerimizi Halden Hale Sokan Rabbimiz; İslamın Asırlardır Sancaktarlığını Yapan Bu Evlatlara Yardım Et...

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbil Alemin Sen Ehli Küfre Karşı Ehli Sünneti Muzaffer Eyle...

Ey Alemlerin Rabbi Hz. Rahman; TÜRKİYE'nin Portekizi Yenmesi Konusunda Yardım Et..

Ey Kalplerimizi Halden Hale Sokan Rabbimiz; İslamın Asırlardır Sancaktarlığını Yapan Bu Evlatlara Yardım Et...

amin kardesim allahumme salli ala seyyidina ve ala ali muhammed

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt