ALLAH RAZI OLSUN.BİZİM CANIMIZI ACITTILARYA ONLARIN CANINIDA MEVLAM ACITSIN.VALLAH BENİM AKLIM ALMIYOR.DÜŞÜNDÜKÇE DELİ OLUYORUMtakan yazdı:
BAŞÖRTÜSÜNE UZANAN ELLER KIRILSIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞLERİM
iman yazdı:
eselamu aleykum
ya olamaz böle bişe...mümin kardeşim zor durumda ve bişe yapamıyorum bu nasıl bir acıdır YA RAB! ben lisede başımı açarken kahroluyodum, hergün ölüyodum...
onları çok iyi anlıyorum.
Bizlerdede çok hata var.Onlara bunu yapma cesaretini biz veriyoruz malesef birlik yok.
üniversitelerde ilk başörtüsü yasağı geldiğinde kızlarımız kararlı bi şekilde açmadılar erkeklerde kızlarımıza destek olup derslere girmediler eğitim aksayınca mecbur kalıp kaldırdılar.ikinci defa yasakladıklarında şöle düşündüler " istanbul üniversitesi en zoru orada başarılı olursak tamamdır "
bizim kızlar ne yaptı bi eylem iki eylem üçüncü gün açılıp saçıldılar.ama kimi kızlarımız son sınıf old halde asla açmadı
o zaman ikna odaları vardı ya şeytanın sağdan yaklaşması aynı... sen okumucaksında kim okucak sizin gibiler başımızda olmalı...
ailesiyle karşı karşıya gelen arkadşlar vardı çok zor günler yaşadılar
bu günkü karalılığım olsaydı liseyi okumazdım RABBİM AFFET!
Aslına bakarsanız okulda açmamaktan yanayım ama kendi içimde hala ikilemdeyim.lise ikideyken artık bunalıma girmiştim ne yapıcamı bilmiyodum.Rabbime teslim oldum istihareye yattım ilkinde siyah, beyaz,yeşil ve kırmızı gördüm anlam veremedim yine yattım bu seferde siyah ve beyaz gördüm.tam sonuç alamadığım için devam ettim.sizce bu zıt renkler ne anlama geliyo hem hayırlı hem hayırsızFATMA_ERGUN yazdı:
iman yazdı:
eselamu aleykum
ya olamaz böle bişe...mümin kardeşim zor durumda ve bişe yapamıyorum bu nasıl bir acıdır YA RAB! ben lisede başımı açarken kahroluyodum, hergün ölüyodum...
onları çok iyi anlıyorum.
Bizlerdede çok hata var.Onlara bunu yapma cesaretini biz veriyoruz malesef birlik yok.
üniversitelerde ilk başörtüsü yasağı geldiğinde kızlarımız kararlı bi şekilde açmadılar erkeklerde kızlarımıza destek olup derslere girmediler eğitim aksayınca mecbur kalıp kaldırdılar.ikinci defa yasakladıklarında şöle düşündüler " istanbul üniversitesi en zoru orada başarılı olursak tamamdır "
bizim kızlar ne yaptı bi eylem iki eylem üçüncü gün açılıp saçıldılar.ama kimi kızlarımız son sınıf old halde asla açmadı
o zaman ikna odaları vardı ya şeytanın sağdan yaklaşması aynı... sen okumucaksında kim okucak sizin gibiler başımızda olmalı...
ailesiyle karşı karşıya gelen arkadşlar vardı çok zor günler yaşadılar
bu günkü karalılığım olsaydı liseyi okumazdım RABBİM AFFET!
ARKADAŞ HERŞEYİ YAZMİŞ MAŞŞALH.
BİR YANDA ALLAHIN EMRİ BİR YANDA OKULUNUZ GELECEGİNİZ SEÇİM SİZİN??
iman yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
HER DÖNEMİN BÖLE BÜYÜK İMTİHANLARI OLMUŞTUR OLUCAKTA BOL BOL DUA EDELİM MAZLUMUN DUASI KABUL OLUR.DUA MÜMİNİN SİLAHIDR.
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
nihal yildiz yazdı:
Allah sorsun onlardan insanlarda ne gurur biraktilar ne utanc yüce mevlam islah etsin bu cok üzücü bi olay Allah kimseye yasatmasinB)B)B)
mtekik yazdı:
Allah gayemiz, Peygamber aleyhisselam önderimiz, Kur'an yasamız, Cihad yolumuz, Allah yolunda ölüm en büyük hedefimiz"
Şehid Üstad Hasan El-Benna
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
Allah gayemiz, Peygamber aleyhisselam önderimiz, Kur'an yasamız, Cihad yolumuz, Allah yolunda ölüm en büyük hedefimiz"
ABİM ALLAH RAZI OLSUN BU DA BENDEN OLSUN KABUL BUYURUN.
mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
ABİM ALLAH RAZI OLSUN BU DA BENDEN OLSUN KABUL BUYURUN.
allah razı olsun ne demek ablam göndermiş kabul etmeyecekmiyim.
yalnız yazan kısmı yanlış olmuş
birde yeri gelmişken ben de güzel resimler varda foruma gönderemiyorum.
dosya büyük yada uygun değil diyor
bu konuda yardımcı olursanız sevirim.
k.s.eo.
mtekik yazdı:
Başörtümü ve Saçlarımı Kaybettiğim An
06 Ekim 2005
İlk önce sizi Allah'n selamıyla selamlıyorum ... İnsa Allah hepiniz iyisinizdir ..Insa Allah her şey yolundadır ..
1 Ekim 2004 televizyonların karşısına çıkıp..miyonlarca insanın önünde ..kel kafamlan okula girdim .. O gún hayatımın en zor ve en büyük imtihanı idi galiba.. Çok zordu.. O gün hem başórtümü hem de saçlarımı kaybetmiştim..O günkü duygularımı, o zor anımı hiçkimseye ifade edemem..
Ellerimi kafama doğru yaklaştırıyordum... Ellerim titriyordu.. Yapamıyacağımı zanettim.. Bir an her şeyden vazgeçmeyi düsünüyordum.. Ama Allah'a çok şükür vazgeçmedim.. Ve şapkamı çıkarıp okula doğru yaklaşırken.. O anda herkes bana tuhaf geliyordu..Ağlıyordum.. İçim yanıyordu .. Milyonlar insan önünde kel kafamla idim .. Ya Allah !
Kameralar, fotoğrafcçıar üstüma saldırıyorlardı. O an ölmekten başka hiç bir şey istemiyordum ..Bir an babamın ve yakın arkadaslarının seslerini duyuyordum "cennet!" "cennet !" diye bağırıyorlardı. Arkama dönüp onlara cevap vermeyi çok isterdim.. Bana ilk destek veren onlar idi... Ama untancımdan onların yüzüne bile bakamadım..!.. O günkü halimi Allah'tan başka hiç kimse beni anlıyamazdı..!!!
Bu gün 1 Ekim 2005.. Aradan 1 yıl geçti.. Ama size yemin ederim ki bir yıl önceki halimi bugün yine yaşiyorum.. Çok zor. Aklima geldikce İçim yanıyor..! Şu an ellerim titriyor.. Size duygularımı ifade etmek için hiç bir kelime bulamıyorum.. Ben onlara ne yaptım ki onlar benim başörtümü aydılar. ..Ya Allah ...
Benim için dua etmenizi istiyorum.. Dualarınıza çok ihtiyacım var !.. Allah sizden razı olsun.. Allah yar ve yardımcınız olsun.. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.. Allah dualarınızı kabul etsin. Allah'a emanet olunu
"ÖZGÜR KUDÜSTE BULUŞMAK UMUDUYLA"
Cennet'ul Firdevs..